C cusha חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 20/6/10 #1 הי, אשמח את עזרתכם בחיבור בין ממיר HD של הוט למקרן. במקרן יש לי כניסות של VGA או RCA. מה אני צריך ואיזה כבלים עלמנת לחבר תודה נ.ב. יש ברשותי כבל VGA ארוך- אז אשמח כי תקחו זאת בחשבון תודה אבישי
הי, אשמח את עזרתכם בחיבור בין ממיר HD של הוט למקרן. במקרן יש לי כניסות של VGA או RCA. מה אני צריך ואיזה כבלים עלמנת לחבר תודה נ.ב. יש ברשותי כבל VGA ארוך- אז אשמח כי תקחו זאת בחשבון תודה אבישי
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 20/6/10 #2 הממיר לא מוציא VGA. מצד שני, קומפוזיט הוא חיבור נחות שיתן לך תמונה לא מרננת וגם לא מעביר HD. שווה לבדוק רכישה של ממיר VGA אל קומפוננט.
הממיר לא מוציא VGA. מצד שני, קומפוזיט הוא חיבור נחות שיתן לך תמונה לא מרננת וגם לא מעביר HD. שווה לבדוק רכישה של ממיר VGA אל קומפוננט.
C cusha חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 22/6/10 #3 בדקתי שוב את סוג הממיר אין זה ממיר HD ממיר שחור רגיל יציאת סקרט יציאת RCA יציאת RS232 מה היית מציע לחבר למקרן שיש לו כניסות RCA VGA s video סליחה על הבלבול תודה
בדקתי שוב את סוג הממיר אין זה ממיר HD ממיר שחור רגיל יציאת סקרט יציאת RCA יציאת RS232 מה היית מציע לחבר למקרן שיש לו כניסות RCA VGA s video סליחה על הבלבול תודה