עזרה בבחירת מגבר וסטרימר

• פותח הנושא פותח הנושא almog111
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

almog111

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
היי,
ברשותי רמקלים sonus faber lumina v amator (4 אוהם, נצילות 89) שכרגע מחוברים לרסיבר.
בתקציב של עד 18k, מחפש מה לשדך להם במקום.
חשבתי על הרוטל RB 1552/1582 (טרם החלטתי) עם ה eversolo dmp A8.
אשמח לתובנות על הבחירה או הצעות לשילוב אחר בתקציב.

תודה,
אלי

לרמקולים שלך, מגיעה הגברה בהרבה יותר איכותית מהרוטל.
אם יד שניה זו, אופציה מבחינתך, חפש מגבר משולב של ניים SUPERNAIT 3 הוא במסגרת התקציב שלך.השילוב של שניהם יחמיא מאד לרמקולים שלך.בהצלחה

80 וואט לערוץ זה מעט מדי לרמקולים האלה

מכשיר,שסוגר לך את כל הפינות כולל תיקון החדר:https://www.brand-audio.co.il/product/lyngdorf-tdai-3400-מגבר-all-in-one-מטרייד

קודם כל האם יד שניה ו/או תצוגה רלוונטי מבחינתך?
ולגבי רוטל, לא בוטח שזו הבחירה הטובה ביותר כאן.

18K פלוס מינוס זה סכום מכובד - יש מלא אופציות וגם יד2 לא פסול - יש דברים מדהימים.
תבדוק MOON למשל.

אני פשוט לא יודע אם יד שניה/תצוגה. להוציא כזה סכום על יד שניה.. לא שלם עם זה, אבל מעבר לזה אני לא יודע

80 וואט לערוץ זה מעט מדי לרמקולים האלה
“אל תמדוד מגבר לפי המספר על הקופסה – תמדוד אותו לפי איך שהוא גורם למוזיקה לזוז” תתפלא ברם 80 וואט לערוץ של ניים, מניעים,מצויין,רמקולים בהרבה יותר קשים מהסונוס.
נ.ב
התקציב שלך יספיק לרכישה של מגבר חדש .
אם תרצה- בפרטי

למכירה רסיבר Denon AVR-X2700H :)

תתחדש! אם תוכל אשמח לחוות דעת על המגבר ועד כמה מערכת הכיול שלו תרמה לאיזון בחדר.

אני לא איזה אודיפיל דגול ובטח שלא יודע לתרגם אופי צליל למילים, אבל השאלה שלך העלתה לי רעיון לניסוי קטן וחייב לציין שהייתי בשוק מהתוצאה.
שמתי שני שירים( Royals ו Maceba) שהם עם בס נמוך.
הספה שלי צמודה לקיר, ואני בן אדם גבוה, אז המון פעמים הראש שלי נשען על הקיר מאחורי הספה. כשהקשבתי לשירים האלו עם הרסיבר הקודם הרגשתי רעידות חזקות בראש מהקיר. עכשיו שמתי את השירים שוב ובאופן מכוון הצמדתי את הראש לקיר, ולא היו שום רעידות מהקיר. ביטלתי בלחיצת כפתור את התיקון חדר, ומייד הרעידות מהקיר חזרו. וזה לא שאני מרגיש פחות באס אחרי התיקון. להיפך, הוא הרבה יותר מספק.

נערך לאחרונה ב:
תודה על התגובה. קראתי לא מעט על הריסון של התדרים הנמוכים במגבר הזה. כ"לא אודיופיל דגול" אחד לרעהו :), יצא לך להקשיב ולהשוות מגברים אחרים ללינגדורף? אני שמעתי אותו לפרק זמן קצר מאוד על הרמקולים שיש לי( לא שמעתי אצלי בבית) ודי התרשמתי. אני חושב שמערכת הכיול שלו מהווה יתרון גדול, לפחות על הנייר. השאלה אם זה גיים צ'יינג'ר לעומת מגברים אחרים באותה רמת מחיר

שמע, אומרים שהרמקולים משפיעים על שמונים אחוז מהצליל. המגבר הזה הוא ניטרלי, לא צובע את הצליל, כך שהם נותנים לרמקול לדבר. להבנתי כל מגבר, יקר ככל שיהיה, הוא בתחום של העשרים אחוז הנותרים. ואם החדר לא מטופל, לא משנה כמה המגבר טוב, החדר יהרוס. והתיקון חדר של הלינגדרוף הוא הטוב בשוק, יש אחדות דעים בנושא. זה מה שהביא אותי לרכוש אותו

כל זמן שעכבת הרמקול היא מעל 6 אום המגבר הזה יעשה עבודה טובה.

כל זמן שעכבת הרמקול היא מעל 6 אום המגבר הזה יעשה עבודה טובה.
על הנייר לפחות נראה שכח לא חסר לו. אתה בטוח שרמקולים עם עכבה של 6 אום ומטה יקשו עליו?

יודע מתוך בעלות בעבר באחד ממגברי החברה-הבכיר שבהם.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור