עדיין שבויים בסטיגמה, קרמי זה כבר in...

• פותח הנושא פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

hornless@
גיא
מקסים!
אפשר להרגיש את המוזיקה מרחפת עד לכאן.

ועכשיו אפשר להפסיק לדבר על 120 חדלי אישים שיושבים בכנסת?

חייב למחות על השפה, הגישה, ההתנשאות והזלזול. מותר לחלוק על דעתו של אדם, אבל דה הומניזציה של אדם?? מזעזע אותי כל פעם מחדש. פאשיזם בהתגלמותו.
ובלי קשר אין כמו lowther, בסופו של דבר. למי שאוהב את זה הכוונה.
כמזרחי וליכודניק שזוכר עדיין מהם 5 "מ" של זבוטינסקי(ולא את שלושת ה-"כ" של מיקי זוהר) אני מתבייש בשפה ובדמות של מירי רגב ,בפופוליזם והטלות דופי והכללה של אוכלוסיות שונות. כמו כן מירי רגב איננה מיצגת את התרבות שלי כמזרחי .
עכשיו,אני גם מכיר את מירי רגב אישית. שוקרון - אתה חיי בסרט . וההתבכינות שלך על מישהי שמסיתה אוכלוסיות שלמות היא דוגמא לא במקום. ובהקשר לשירשור הזה -אתה עדיין חיי בסטיגמה והצעקות שלה נשמעות כמו דריבר קרמי מקולקל

מספיק לשמוע את הדיעות של בכירי הליכוד לשעבר על מנת להבין את ההתדרדרות.
אישים ששירתו במשך שנים את הליכוד ואת המדינה אומרים בפה מלא שזה לא הליכוד ואלה לא מייצגים את הערכים של הליכוד ואני מתכוון ללימור ליבנת, בני בגין, מיכאל איתן, דן מרידור , דן תיכון וגם הנשיא רובי ריבלין רמז על זה.
אז נחשו מה ?
כולם הפכו להיות שמאלנים בגלל התקשורת...
הייתכן שהם פשוט צודקים ועל הליכוד השתלט מחנה שפוסל כל מי שלא תומך בראיס ?
הצהרת הנאמנות שהחתימו את מפלגות הימין ואת חברי הליכוד עצמם מעידה יותר מכל על דפוס שלטוני שמתאים לדיקטטורה - הראיס הוא הדבר היחיד שחשוב וכל משאבי המדינה מגויסים עבורו.
זה מה שארדואן עושה בטורקיה וזה מה שפוטין עשה ברוסיה וזה מה שאותה כנופיה שואפת שיהיה פה.

Slim1900
אני מודה לך על דבריך ומפציר בך להשמיע ולהשפיע במקומות המיועדים לזה.
לי אסור לומר את מה שאמרת כי אז אני "גזען ומתנשא"....
אגב, אוסיף כאנקדוטה שגם אני הצבעתי עבור הליכוד כאשר היו בו אנשים ראויים (מנחם בגין).
אני ממליץ לבקר במרכז למורשת בגין בירושלים.
אולי אחרי ביקור שם ייפול האסימון עד כמה הליכוד של היום רחוק מאוד מערכי הליכוד של פעם....
ביקור מומלץ וחשוב.
ארז

נערך לאחרונה ב:
אותם אנשים שהיום בליכוד לא היו ראויים לשטוף את ריצפת הכנסת בתקופת בגין!

חברים. הדיון הזה מתאים לפייסבוק. חלאס פוליטיקה!

כשמישהו מתחיל מאוד קשה להתאפק ולא לענות לו..
בטח בתקופה כזו
תקל עלינו ותעביר את כל התגובות האלו למטבחון ואז מי שירצה ימשיך שם, או אפילו תמחוק אותן.
קשה לקרוא משהו שנראה לך כל כך שגוי ולא להגיב..

יש תמיד ברירה אתת בעלת שתי אפשריות, אדם חופשי ונאמן לעצמו, בוחר באפשרות
מתאימה לו בהתאם למציאות משתנה ודינמית, ויש את האדם לא חופשי ועבורו
תמיד יש רק אפשרות אחת, ואיתה הוא
הולך בעיניים עצומות עד סוף המר.

פתחתי את עניין הצביעות בהתנהגות לא הולמת של "חברים" בהקשר האודיו
לא התכוונתי לפתח לענינים הקשורים לפוליטיקה העכשווית .
תודה.

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור