סקירת תערוכת מינכן אודיו Hi End - ביקור בחדרים

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: סקירת תערוכת מינכן אודיו Hi End

כמו בסקירות הקודמות - יופי של תמונות

סקירה מצויינת אורי.
אם אתה מצליח להיכנס לחדר של מקינטוש אשמח לשמוע את רשמייך.

יפה מאוד.

מי הצלם?

היי נמר.
לצערי כשהייתי במינכן פעמיים נחדר שלהם היה מפוצץ.
לא היה אפשרי להדחס ובוודאי לא לשמוע משהו נורמלי. ועוד אני מטר ושלווה מסביבי הרי אדם גרמנים.
שמעתי את המגברים שלהם רק בתצוגה של הופעה חיה (מצולם באחת התמונות) וזה היה באמת קיר היי אנד שנשמע כמו ההופעה החיה שהם השמיעו וזה היה מאוד מרשים.

עכשיו אני בחופשה בברלין ואין עליי לפטופ אבל כשאני אחזור אשלים כמה פוסטים על עוד מערכות.

אורי,תודה על הדיווח מהשטח ועל התמונות,אשמח לקרוא על עוד חברות ומה שהתרשמת בהאזנתך מהן.

אורי, כל הכבוד ותודה!
(ורד)

בתערוכות, כמו בתערוכות, קשה לקחת דברים ברצינות גדולה מידי, אז אני מנצל את זה לשאלה הבלתי נמנעת: איזה סט אהבת יותר מכולם? לאיזה חדר היית חוזר עם כוס קפה, ונשאר עוד כמה שעות, בשביל הכייף?

וחוצמזה, קשה שלא לשים לב להמון סט אפים עם פטיפון. חומר למחשבה למי שנהנים למרוח ויכוחים ילדותיים על פני עשרות עמודים בפורום.

אחד הטובים היה YBA ו VANDERSTEEN עם הגברה של BRINKMANN אבל היו טובים גם אחרים הבעיה היא רק פיננסית מי בכלל יכול לקנות כאלה. KARMMA היו טובים VITOS עם הרמקולים שהיו שמה גם טובים, היה יצרן איטלקי של רמקולים פלנרים ריבון מאד מרשים

מנסיוני יש "טובים" ויש "מרשימים" ויש כאלה שאתה לא רוצה לצאת מהחדר.
ואני מתעניין אם מי מהמבקרים חווה את החוויה השלישית, ואם כן, איזה סט היה שם.

כרגע בשליפה? החדר של ayon עם אלקטרוניקה+ רמקולי ענק שלהם.

לדעתי החדר של רוקפורט עם יצרן מגברי פרלל סינגל אנדד 845 מטורקיה היה החדר הטוב ביותר

אני אשמח לשמוע מה דעתכם על החדר(ים) שבהם היו FOCAL - אם ראיתי נכון, היה חדר עם VIVA UTOPIA וחדר עם הסטלה EM...

פוקל תמיד ליגה לאומית!

לדעתי החדר של רוקפורט עם יצרן מגברי פרלל סינגל אנדד 845 מטורקיה היה החדר הטוב ביותר

אבי אולוס (242) סיפר שהחדר הנ"ל השאיר אותו ואת זאב בשוק.
חווית מוזיקה במלא הדרה.

רוקפורט זה ליגה אחרת,אין מה לעשות!

יש הרבה ליגות טובות,גרמנית,ספרדית,איטלקית,אנגלית,תלוי איזה כדור-רגל אתה אוהב.

יופי של תמונות :כל-הכבוד:

אלדר ברוכים הבאים היית חסר :)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור