סקירה: אוקטב והקלישאות - קדם מגבר Octave HP300

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

נכתב ע"י למרות שלדעתי השילוב קרל\אפוגי לא מאפשר הבחנה ברורה שחל הציוד שנישמע לפניהם(תנו לאפוגי מגבר חזק והכל נישמע טוב ודומה) /QUOTE:
בין הכל נשמע טוב לבין הבחנה יש הבדל.
במיחד עם קרל מהדגם הזה, הוא כל כך מדויק שישמע שונה עם פרה זה או אחר.

אכן כתיבה משגעת וכתבה מעולה.

אכן צריך להעמיד ליואל איזה אלכסנדריה {יש מבצעים טובים בוילסון} ואני אסתפק באבלושיין אקוסטיק MM2. {ליאור לתשומת לבך}.

יואל

יופי של סקירה וכתיבה...

כביקורת בונה..בתיאור הציוד הנלווה שבסוף הכתבה, לדעתי חשוב להוסיף תיאור כללי של חלל האזנה בו נבדק ציוד האודיו...גודל חדר, גובה תקרה, מיקום המערכת ביחס ל- sweet spot וכו'..

לקוקי: לגבי תיאור החדר - קיבלתי, ותיאור כזה יהיה בפעם הבאה
לשניצל: תודה על הקריאה הנרגשת, מי ייתן וכך יהיו הדברים
סלה.
לגבי האפוג'י והקרל: אם יורשה לי - ואני מקווה כי מורשה לי - הייתי מבקש לחלוק על הקביעה הפסקנית הנ"ל.
בהתחשב בנאורזה של המערכת לשינויים, הההבדלים נשמעים-גם-נשמעים - ולא הכל נשמע טוב. ממש לא
לגבי האחרים (קונרד וכו'): בהחלט רצוי להשוות. במקרה הזה הרעיון היה ביחס לאחד עם כניסת פונו.
זה של VAC ששמעתי אצלי משובח מאוד - אבל הדגם הוחלף. מבחן לדגם החדש ייעשה אם יתאפשר.
אמן

אגב יואל מאיפה מצאת כאלו חלקים ווינטאז'ים?
נשמע מגניב לגמריי.

לאורי: הרמקולים והמגבר - שניהם מודל 91' - עמדו למכירה זמן רב ללא עניין של הציבור; בסוף הגעתי. אני לא יודע כמה התעניינו ברמקול, אבל ברור שהוא לא הדבר המרהיב ביותר לבית, או הפרקטי, או הקומפקטי.
אבל מי שחי שנים עם קווד מחוסן מפני דברים כאלו.

דווקא הקרל מעניין יותר לדעתי :D
אני אוהב מגברים כאלו :)

אבל גם הרמקול נראה מרשים

הקרל הוא מגבר גיבור, חזק, מפורט להפליא, עם בס משובח מאוד, דינמיקה מכאן ועד שם ובחזרה ומיד ריינג' קצת נסוג ובס-גבוה קצת מודגש.
האפוג'י, לעומת זאת, הוא פשוט יצירת מופת.

משב רוח מרענן מעל דפי הפורומים

המשך כך יואל.(Y)

אגב,איזה דגם של VAC מהווה רפרנס מבחינתך? Standard?

לעופר T: אכן (למרות ש"רפרנס" לא אמור להיות "סטנדרט"). את היקרים יותר לא שמעתי.

יואל,

שמעת את הדגם HP 500 SE של OCTAVE אומרים שזה משהו יוצא מן הכלל.

למאיר: לא שמעתי, אני מתכנן לשמוע, במחיר שלו - 6000 אירו בלי פונו, 7000 עם, בערך כפול מה-300 - כדאי שיהיה ככה. לא ככה?

ליואל - כתבה מצוינת, אני מצטרף לכל המברכים.
אני מקווה שתמשיך לכתוב כאן ביקורות בצוות - אתר אודיו שכזה, (והקהל) ; יקבלו שידרוג משמעותי מכותב ברמה שלך.
כה לחיי.
(great)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור