- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/galaxy-z-flip7
הי ארי,לא שאני קונה , אבל עדיף שיתנו הנחה 500 שקלים![]()
אם כבר הייתי קונה את ה fold 7 , אבל חסר לי העטהי ארי,
אוטוטו עולה הסקירה של ה- Z Flip 7. אני איתו כבר 3 שבועות. מי יודע אולי כשתקרא את הסקירה, יעשה לך חשק.
זה בדיוק הסיבה שאני מעדיף את הפליפ על פני הפולד. חצי מגודלו של סמארטפון. נוח בכיס ומנצל את היתרון לגודלקניתי fold 5 בזמנו,
טעות חיי
דבר כזה כבד, מכביד על הכיסים
זה בדיוק הסיבה שאני מעדיף את הפליפ על פני הפולד. חצי מגודלו של סמארטפון. נוח בכיס ומנצל את היתרון לגודל
רכשתי בסין 2 מכשירים ב2018 בדיוק שיצאו לשוקאני ממש מתגעגע ל-huawei
וואי, איזה מכשיר, הייתי איתו 3 שנים
גם נפל, גם נרטב .. שום דבר לא קורה לו
מצלמה מצוינת,
אני עדיין לוקח אותו לחו״ל, מכשיר מלפני 6 שנים
יש לי S24 ULTRA הפולד 7 קל ממנו, שוקל רק 215 גרם, בקשר למחיר אתה צודק ולי אישית חסר עט שיש לי באולטראקניתי fold 5 בזמנו,
טעות חיי
דבר כזה כבד, מכביד על הכיסים,
נפל לי כל הזמן,
בסופו של דבר, כאשר זה נופל, אולי ויזואלית מכשיר עובד, אבל הוא כבר לא עמיד ללחות
.. הוא נרטב לאחר ריצה, היה בתיקון.. פעמיים...שום דבר לא עזר,
Total loss.. לאחר 5 חודשים בלבד
כמעט 6000 שח
עזבו אותכם.
קנו טלפון רגיל, טאבלט טוב וישאר גם כסף
יש לי S24 ULTRA הפולד 7 קל ממנו, שוקל רק 215 גרם, בקשר למחיר אתה צודק ולי אישית חסר עט שיש לי באולטרא
צודק, לכן אני לא קונה, מלבד העטכן, פולד 7 החדש אמור להיות קל,
אבל נראה לי עדיין כל הקונסטרוקציה מגושמת וזה פתרון ביניים עד שיבוא טלפון עם מסך גלילה או משהו כזה
טלפון שיכול לעבוד רק בתנאי מעבדה בעייתי בעיניי, אני צריך לרוץ איתו, הוא יכול ליפול, הוא יכול להרטב, להתלכלך, ובטח עם מחיר שלו אני רוצה אותו לתקופה של שנתיים שלוש ולא חצי שנה בקושי
הגם שנפל על הרצפה מספר פעמים, וגם צלל לבריכה פעמיים, בינתיים עובד ללא דופי.
לא יודע לגבי ספקולציות. כן יודע לתאר את החוויה שלי מהמכשיר.
כפי שכתבתי- אצלי בינתיים עובד ללא דופי ואני מרוצה מאוד, לרבות מהשימוש בעט ומבלי שנחשפתי לבעיות איטום.
יש מבחינתי יתרון משמעותי למסך הנפתח (מבחינת קריאת ותיקון מסמכים) וליכולת לעבוד עם שני מסכים מפוצלים. האם יש מכשיר נוסף שמשווק בישראל, זולת הפולד, שיודע לספק זאת?
כמו כן- מה זה YMMV ?
Your Mileage May Vary