סמסונג גלקסי S8 ו-S8 פלוס מוכרזים רשמית בישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

תודה על הסקירה תומר .
עכשיו הוא יותר שווה במחיר אחרי הרפורמה .

hbs,

תודה רבה, יש צדיק בסדום :).

תומר

בטח יש הרבה צדיקים שקוראים ...
סתם מעניין , המלאי של המכשירים בטח הגיע לפני הרפורמה , האם הם הפסידו בגלל זה הרבה כסף ?

אל דאגה. לא מפסידים, מרוויחים פחות

מה לקנות S8 או S8 פלוס?

תומר

המלאי הגדול של סמסונג יגיע עוד יום לישראל :p...

תומר

תומר, החזקתי את שניהם ביד. חייב לציין שסמסונג שיחקו אותה ביג טיים בעיצוב המכשיר. לא יודע לגבי הביצועים, אבל העובדה ששני המכשירים צרים ( משמעותית לעומת הנוט שלי למשל ) מאוד מקלה על האחיזה והתפעול.
שורה תחתונה - כשמחזיקים ביד מבינים שהפלוס ממש לא גדול מידי. להפך, נוח לאחיזה. חששתי ממפלץ והופתעתי לטובה. לך על הפלוס!

תודה רבה, TakeOne.
סגול או זהב (היה לי סמסונג S7 אדאג')?
אניד לך מה בחרתי בסוף.

תומר

תומר
נהניתי לקרוא, הסקירה איכותית... למוצר שאמור להיות מאוד איכותי.
כאחד שמחזיק שנים מכשירי סלולר מבית סמסונג. נראה כי נצטרך לעבור תקופת הסתגלות למכשיר החדש.

תומר אני אמתין לרשמים שלך. מתלבט אם ללכת עכשיו על הפלוס או להמתין לנוט החדש. אני רוצה את העט.....

דיווחים בתקשורת בדרום קוריאה מציעים כי הגלקסי S8 פלוס צפוי לעלות על המכירות של הגלקסי S8 גלקסי (53.9% מול 46.1%). שחקתי שלשום עם שניהם, הגלקסי S8 מרגיש לי "קטן" לידיים שלי, הגלקסי S8 פלוס לא מרגיש גדול לידיים שלי. לדעתי, חכה לנוט 8.

תומר

תודה על הסקירה תומר.
מהתעמקות בנתונים של המכשירים, יש לי הרגשה שהגלקסי S8 יהיה מעט גדול מדי. המכשיר צר וארוך מדי.
יחסית למכשיר מדגם ONEPLUS 3T שברשותי שלא נחשב קטן, ה 8+ ארוך בעוד 7 מ''מ.
הבעיה עם המכשירים היום שהם לא מפסיקים לגדול. לפעמים זה קצת מציק בכיס.
קורא טביעת האצבע נמצא במיקום אידיוטי לגמרי ויכול להיות שלא תמיד ניתן להגיע אליו בקלות.
גם אם כן, על הדרך מלכלכים את העדשה כל פעם.

לגבי המכשיר עצמו ההתרשמות שלי מהסרטונים השונים שהמצלמה שלו טובה עוד יותר מ S7 edge.
יש קפיצת מדרגה בכל מה שקשור בתוכנה וכל הממשק כמעט השתנה..
בכל מקרה, המכשיר נראה מרשים,יפה, ועם מסך מהמם.

יעקב,

את המכשיר שלי אני ארכוש ב-3/5, במקום אחליט איזה מהם לרכוש, הצבע יהיה סגול. לפני שנה צבע זהב (פלטינום) היה להיט, לפני 3 חודשים הצבע הכחול ועכשיו הצבע סגול הוא היפה ביותר. את ה-S7 מכרתי במחיר הישן ואני קונה במחיר החדש :). תודה עבור תשומת הלב.

תומר

היום הודיעה סמסונג שחלה דחייה והמכשירים יגיעו לחנויות בשביעי למאי ולא בשלישי.

סמסונג עשתה בשכל, היא השעתה את הגעת המכשירים כדי להימנע מתשלום המס.

תומר

מ-Ifixit.

תומר

עוד אחד של ג'רי.

תומר

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור