סמסונג גלקסי S2 החל להמכר אצל המפעילות הסלולריות בישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

מחירים.

"נמכר במחירים של 4,698-4,856 ש"ח בחברות פלאפון וסלקום" (מעניין כמה יעלה באורנ'ג)

בשוק הפרטי ניתן להשיגו במחירים של 3,494 - 2,892 ש"ח,
יותר עדיף לרכוש את המכשיר בשוק הפרטי ואז להשתמש בחוק הזיכה אצל החברות הסלולריות.

כמה זיכוי אתה מקבל בחברת סלולר אם קנית את המכשיר בחנות פרטית ?

מכשיר שנמכר ב 700 דולר באיביי כמה רווח הם גורפים שם בחברות הסלולר אני קורא מכאן להחרים את הגזלנים האלו

תדרים

מכשיר שנמכר ב 700 דולר באיביי כמה רווח הם גורפים שם בחברות הסלולר אני קורא מכאן להחרים את הגזלנים האלו

תבדקו תדרי עבודה של היבוא המקביל

אתמול החזקתי את המכשיר בידיים לראשונה אצל משיוה בעבודה , מה אני אגיד לכם מכשיר מדהים , דק , קל , מסך חד וברור ( לא מבין מה זה "לא חד מספיק" ששמעתי בכמה תגובות באינטנרנט ) . מישהו יכול להמליץ איפה כדאי לקנות ?? ברור לי שחברות הסלולר לא יזכו לראות את הכסף שלי ( לא שבחוץ זה זול , לדעתי המחיר יקר מאוד גם ככה בסביבות ה 3K ) השאלה האים יש חנות אמינה עם אחריות טובה ( כמובן עדיף באזור חיפה ) או להביא מחול ?? האים הוא נמכר בדיווטי ??

אגב גם HTC וגם סוני מחכות בפינה עם מכשירים יותר חזקים בנתוני החומרה , השוק הזה הולך לכיוון מפחיד (-:

ו

מפחיד זה בחירת מילה מעניינת - אבל בפרוש מרגישים שיש כאן מרוץ חימוש :)

נערך לאחרונה ב:
איזה מכשיר מפחיד יש לסוני אריקסון ? ה ARC שלהם פחות חזק בחומרה

המחאה החברתית גם בסלולר !!!
משוגעים ! מטורף מי שמשלם כזה סכום על מכשיר טלפון !
ראוי גם ראוי "להניע" פה מחאה חברתית כנגד חב' הסלולר החזי.......ת (והמבין יבין)
כמה אפשר ?

DUO

איזה מכשיר מפחיד יש לסוני אריקסון ? ה ARC שלהם פחות חזק בחומרה

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_duo-4047.php

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור