סמסונג גלקסי A7 יושק בהמשך החודש

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: סמסונג גלקסי A7 יושק בהמשך החודש

A7 מכשיר מאוד בעייתי קניתי 2 מכשירים וראיתי שהם עושים בעיות אז ביקשתי פשוט להחליף את המכשירים לדגם אחר(אגב עוד לא עברו 14 ימי עסקים).ו פה התחיל הסיפור בסניף אמרו שהם צריכים לבדוק את הבעיה בסמסונג העולמי וכו...משבטוח אותי השאירו בינתיים עם המכשירים הדפוקים ולך תדע מתי ואם בכלל מישהו יטפל בזה.אז בקיצור לא להתקרב לסמסונג מובייל ישראל בחיים גועל נפש של חברה וגועל נפש של שירות! במקום קודם לתת שירות ללקוח הם לומדים את הטעויות שלהם על חשבוני. וכשביקשתי מכשיר חילופי כצפוי נעניתי בשלילה. בקיצור לא להתקרב לסמסונג מובייל גועל נפש אחד גדול!

Нрави

נערך לאחרונה ב:
יש למשפחה שלי 4 מכשירים של A5 שנקנו לפני 4-5 חודשים (2015), אף אחד לא עושה בעיות ומרוצים מהם מאוד.

כך בחשבון שזאת ההודעה הראשונה שלך :D...

תומר

נערך לאחרונה ב:
לא הבנתי מה הקשר שזו הודעה ראשונה?
אולי ה A5 עובדים טוב אבל ה A7 בעייתיים. אתמול הלכתי לסניף של פרטנר ואין להם את המכשיר הזה בגלל הסיבה הזו!!!

רומן,

הכתבה הזאת יצאה לפני שנה וחצי...

ככותב חדש רצוי שתציג את עצמך מי אתה, מאיפה באת, מה התחביבים שלך וכד'. אתה יכול גם להעלות הודעת ברכה, שלום והגעה. הקדש זמן להכרת השטח ולקריאת ההודעות, לפני שאתה תורם משלך. נצל לטובה את האנונימיות שלך, ישפטו אותך לפי איכות הכתיבה שלך והעזרה לחברי פורום אחרים.

לדעתי, לא מתחילים בכתיבה: "A7 מכשיר מאוד בעייתי קניתי 2 מכשירים וראיתי שהם עושים בעיות", יש אנשים שקוראים את הפורום, שיחשבו שאולי אתה עובד אצל המתחרים.

תומר

נערך לאחרונה ב:
יש משהו במשהו שאתה אומר. פשוט הייתי כל כך עצבני ורצתי לרשום תגובה חריפה בכל מקום שרק אפשר,אז אני לא משווק שום חברה פשוט זה מעצבן אותי שיש להם באג במכשיר חדש ובמקום לפצות אותי אני צריך לחכות עד שהם יבדקו מה הבעיה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור