סיכום אירוע פטיפונים באודיו זיפ

שמח שנהנתם,לא יכולתי להגיע.....חבל.
אבל יום שישי שחלף היתחדשתי לי בראש של SHELTER X90 /
STEP UP של COTTER לא חושב שכולם מכירים.
התוצאה מוצאת חן בעני...(ורד)

רציתי להגיד תודה רבה לזיו הענק שאירח אותנו בצורה כל כך יפה, לדנה אישתו המדהימה שהכינה לנו בורקסים ועוגות מעשה ידיה להתפאר, לחברים המקסימים שהגיעו ופירגנו לאתר.

תודה מיוחדת לאישתי היקרה שאפילו הגיעה לשמוע קצת על אנלוג.

אני בכל אופן ממש נהנתי.

שמח שנהנתם,לא יכולתי להגיע.....חבל.
אבל יום שישי שחלף היתחדשתי לי בראש של SHELTER X90 /

ברכות!

ספר קצת יא קמצן.....איזה ראש הוחלף, מה ההבדלים? מה הסטאפ אפ עשה לצליל, ולמה דווקא זה הספציפי?

מגלה סימני חרטה שלא הגעתי!!!, הייתי עסוק עם איזה פרוייקט ללקוח, זה ממש הפריע
פעם הבאה

ברכות!

ספר קצת יא קמצן.....איזה ראש הוחלף, מה ההבדלים? מה הסטאפ אפ עשה לצליל, ולמה דווקא זה הספציפי?

היה גרדו סונטה רפרנס,ראש MM מצוין.
הכי טוב תבוא תישמע,דהיינו "טוב משמע אוזניים מסיפורי אודיו דרך הידיים"צוחק!
15 דק' נסיעה ואתה אצלי.

ממתין בקוצר רוח לאופציה להיות במפגש כזה.
פיספסתי את פרסום המפגש :(

שניצלונים

אני מכיר , אני מכיר !!!! , זה היה ה- High End של הטרנספורמטורים ל- Moving Coil של סוף שנות השבעים תחילת שנות השמונים , אני מכיר איזה 2 כאלו , מעניין אם זה השנאי שאני באופן אישי ששמעתי לפני כ- 33 שנה .

טרנספורמטור זה , במידה והוא ניבנה איכותי (אטום לאוויר - ומכאן לא תהיה התחמצנות של הנחושת ) , יכול להישמע כביום היוולדו גם בעוד 500 שנה .

תהנה ממנו , תסעד ותרבח .

דרך אגב , אתם צריכים לראות את הטרוף של שנאי Western Electric ב-Ebay - לעיתים מחירים של אלפי דולרים לשנאי בודד .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היה מה לאכול?

בורקס.jpg

ועוגות.

תמונות מצורפות

• בורקס.jpg
    בורקס.jpg
    KB 162.3 · צפיות: 511
להיות בנס ציונה ולא לאכול פלאפל אצל מזרחי ?
יש לכם מה ללמוד :עצוב:

יופי של מפגש. כפי שהובטח באירוע, אשמח למפגשי המשך בנושא.
תודה רבה למארגנים.

כמה חבל לי שלא ידעתי על האירוע הזה מראש... הייתי שמח להגיע.

אשמח מאוד אם תארגנו ערבים נוספים כאלה, בעיקר כאלה שמאפשרות לשמוע סוגים שונים של ראשים. אני כרגע עם Rega RP3 עם ראש Elys 2 ומרגיש שאני לא מנצל את המערכת עד תום.

כמה חבל לי שלא ידעתי על האירוע הזה מראש... הייתי שמח להגיע.

אשמח מאוד אם תארגנו ערבים נוספים כאלה, בעיקר כאלה שמאפשרות לשמוע סוגים שונים של ראשים. אני כרגע עם Rega RP3 עם ראש Elys 2 ומרגיש שאני לא מנצל את המערכת עד תום.
אתה יכול לגשת לאודיו-זיפ עכשיו -- זיו ידאג לך באופן אישי לא פחות מאשר במסגרת של ערימת אודיופילים שיושבת אצלו... :)

עמיר

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור