סיכום אירוע אודיו אצל אמנון סאונד

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: סיכום אירוע אודיו אצל אמנון סאונד

תודה רבה על אירוע יפה ומהנה , ההסברים היו מעניינים מאוד ואהבתי את ההאזנה המודרכת כשהנחו אותנו למה לשים לב בהשוואה בין הרמקולים .

תודה רבה על אירוע יפה ומהנה , ההסברים היו מעניינים מאוד ואהבתי את ההאזנה המודרכת כשהנחו אותנו למה לשים לב בהשוואה בין הרמקולים .

מה ש hbs אמר.
תודה לאמנון וארז על האירוח. לליאור,נמר וכרמי על כל השאר. היה מצוין.

נמר,

נהנתי מאוד, ההסברים היו טובים מאוד ומועילים :מנצח:.

אמנון,

תודה רבה על אירוח כיד המלך :אצבע מורמת.

תומר

תודה על האירוח,
על ההסברים המעניינים ההדגמות וההשוואות.

תודה לצוות של אמנון סאונד, תודה לנמר על ההרצאה המתמדת, היה כיף לפגוש את כולם.

תודה לאמנון וארז ולכל מי שהגיע
וכיף להתחיל כך את סוף השבוע

תודה רבה,
לצוות המארגן והמסור, לאמנון וארז על האירוח והכיבוד,
כבוד לנמר מרצה השקדן
יוסי

תודה לאמנון וארז על האירוח ותודה ל dtown על אירגון האירוע וההסברים.

איך נשמעה המערכת?

מי שמעניין אותו איך היה הסאונד

היה צריך להגיע לארוע.

מה אתם חושבים שתקבלו סקירה עם חוו"ד בחינם ??(lol)

מה זה פה? אתר שמחלק תודות?
:בעד:

יופי של אירוע.
תודה למארגנים!

ברכות ואיחולים זה יופי.
אבל היה כאן אירוע האזנה לציוד היי אנד.
רמקולים מסקרנים במחיר של שש ספרות, ועוד ציוד הגברה מבטיח, אז מה, לא ברור/מתבקש/הגיוני שתהייה איזו סקירה קצרה של חברים לגבי מה ששמעו ואיך נשמע?

עברו שלושה ימים מסיום האירוע ואפילו לא חוות דעת אחת!!!
מה, נשמע כזה גרוע?

מישהו בסוף יכתוב איך היה

נערך לאחרונה ב:
אני חושב שנשמע מצויין. שני זוגות הרמקולים, כל אחד בדרכו.
המדפיים הצליחו למלא את החנות בקלות ולהשמע מצויין. מהכרות עם איך שרמקולים נשמעים אצל אמנון ואיך הם נשמעים לאחר מכן בבית, אני יכול רק לפנטז על הדלפינוס אצלי בסלון. להוציא את הקטעים שניגנו סימפונית, הרמקול היה קטלני.
הרצפתיים, על אף העוול שחלל ההאזנה עושה להם, נשמעו גם כן מצוין. ההחלפה של הרמקולים אחרי כל קטע וניגון מחדש הבהירו כמה ניכר השינוי.
ההגברה לא הוחלפה תוך כדי כך שקשה לחוות דעה, אבל אני מניח שהיא לא נפלה באיכותה מהרמקולים.

אני חושב שנשמע מצויין. שני זוגות הרמקולים, כל אחד בדרכו.
המדפיים הצליחו למלא את החנות בקלות ולהשמע מצויין. מהכרות עם איך שרמקולים נשמעים אצל אמנון ואיך הם נשמעים לאחר מכן בבית, אני יכול רק לפנטז על הדלפינוס אצלי בסלון. להוציא את הקטעים שניגנו סימפונית, הרמקול היה קטלני.
הרצפתיים, על אף העוול שחלל ההאזנה עושה להם, נשמעו גם כן מצוין. ההחלפה של הרמקולים אחרי כל קטע וניגון מחדש הבהירו כמה ניכר השינוי.
ההגברה לא הוחלפה תוך כדי כך שקשה לחוות דעה, אבל אני מניח שהיא לא נפלה באיכותה מהרמקולים.

אין ספק- חוו"ד מצויינת וקטלנית
תודה !

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור