סגן נשיא HBO: תלת מימד התברר ככישלון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: סגן נשיא HBO: תלת מימד התברר ככישלון

צודק בהחלט, אמרנו את זה גם כאן ממזמן...

הגימיק הזה בא כל 50-60 שנה לכעשור ונעלם.
בתחילת המאה שיחקו עם תמונות סטילס סטריאוסקופיות, בשנות החמישים התחילו וגמרו עם תלת בקולנוע,
וג'יימס קאמרון עכשיו - אולי זה יחזור בעוד 50 שנה ללא משקפיים...

סוף סוף מישהו עם אומץ לומר לכולם...
שהמלך הוא עירום!!!
עדיף שישקיעו באיכות התכנים ולא בפורמט 3D או 4K.

כן בטוח ..

כפי שנרשם "שפורש מתפקידו" היחיד שאפשר וצריך להספיד פה זה את בוב זיטר
3D הוא העתיד ו-4K הוא הדרך לשם. נראה שגם כל המגיבים פה לא מבינים דבר ושום דבר
תחזרו לשחור לבד- בוב זיטר בדרך לשם - הוא הולך לצייר אולי לפסל, שום דבר שקשור לטכנולוגיה

אולי תלת מימד הוא העתיד אבל לא בצורה עם משקפיים .
בינתיים הוא הצליח בתפקיד שלו בצורה אדירה , גם אתה הצלחת ככה?

אכן מישהו האומר שהמלך עירום ולמרבה הצער גם צודק....

תגובה ל-hbs הלא מלומד

תוכל לקרא באתר שבמצב תלת מימד ללא משקפיים, רזולוציית התמונה יורדת בצורה דרסטית וכאן באה לעזר הכמות הגדולה של הפיקסלים ולענייננו -- רזולוציית 4K. כך שאחרי שיבשילו רזולוציות גבוהות יותר יהיה ניתן לדבר על תלת-מימד ללא משקפים. תתעניין, תקרא קצת חומר לפני שאתה מגיב.
ומה הקשר להצלחה שלי ? אל תדאג להצלחה שלי, אני בסדר. תדאג לעצמך כי כנראה שאתה מכור לסדרות שטופות אלימות ואפילו אונס שמביאה הרשת הזאת HBO לטלוויזיה.

זה לא קשור בכלל לאיזה סדרות אני אוהב , האיש הזה מקצועי בתחום שלו , בין המקצועיים בעולם ולכן יש משמעות למה שהוא אומר . יותר ממה שאיזה אורח באתר חושב.

תוכל לקרא באתר שבמצב תלת מימד ללא משקפיים, רזולוציית התמונה יורדת בצורה דרסטית וכאן באה לעזר הכמות הגדולה של הפיקסלים ולענייננו -- רזולוציית 4K. כך שאחרי שיבשילו רזולוציות גבוהות יותר יהיה ניתן לדבר על תלת-מימד ללא משקפים. תתעניין, תקרא קצת חומר לפני שאתה מגיב.
ומה הקשר להצלחה שלי ? אל תדאג להצלחה שלי, אני בסדר. תדאג לעצמך כי כנראה שאתה מכור לסדרות שטופות אלימות ואפילו אונס שמביאה הרשת הזאת HBO לטלוויזיה.

כל מילה בסלע !!!
גם אני נהנה מתלת מימד (ומעדיף ללא משקפיים) .

גם עם רזולוציית 4K במסך, מספר הפיקסלים הגדול עדיין אינו מספיק בשביל לייצר תמונת Full HD בתלת מימד ללא משקפיים. צריך לזה רזולוציה עוד יותר גדולה. אם מדברים על 9 זויות צפיה, אז זה אפילו פחות ממה שמכונה "HD Ready".

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור