ניקון D800 או קנון 5D MarkIII, מתי?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: ניקון D800 או קנון 5D MarkIII, מתי?

ואני שואל: מתי תושק מצלמת FULL FRAME עם גוף קטן? למה רק בתוך פילים מגודלים?

ליאור הגודל זה לא הבעיה - המחיר גבוה ללא סיבה מול מצלמות הקרופ

זו שאלה באמת טובה, האם יש הצדקה להפרש במחיר ומה התמורה שמקבלים.

אני לא מוצא טעם לדיון במפרטי מצלמות משוערים.

בנוסף, בגדול, אף לא אחת משתי מצלמות אלה היא ברמת כניסה, כך שבמרבית המקרים יהיה מדובר בשדרוג של משתמשים קיימים של אחת משתי חברות אלה. לא נראה לי שמישהו יעבור מחברה אחת לאחרת, בליווי הפסד כספי ניכר של מכירת ערכת עדשות, רק משום שהמצלמה של החברה המתחרה טובה יותר בפרמטר זה או אחר.

לדעתי, להשוואה בין מצלמות של חברות שונות יש טעם רק כאשר מדובר במצלמות ברמת כניסה, כאשר השוואות כאלה יוכלו לתרום לאנשים השוקלים כניסה לתחום מצלמת DSLR .

אני לא מוצא טעם לדיון במפרטי מצלמות משוערים.

בנוסף, בגדול, אף לא אחת משתי מצלמות אלה היא ברמת כניסה, כך שבמרבית המקרים יהיה מדובר בשדרוג של משתמשים קיימים של אחת משתי חברות אלה. לא נראה לי שמישהו יעבור מחברה אחת לאחרת, בליווי הפסד כספי ניכר של מכירת ערכת עדשות, רק משום שהמצלמה של החברה המתחרה טובה יותר בפרמטר זה או אחר.

לדעתי, להשוואה בין מצלמות של חברות שונות יש טעם רק כאשר מדובר במצלמות ברמת כניסה, כאשר השוואות כאלה יוכלו לתרום לאנשים השוקלים כניסה לתחום מצלמת DSLR .

נקודה מעניינת

הידיעה הזו לא הועלתה במטרה להשוות בין קנון או ניקון או לברור מי מהן טובה יותר.
זו היתה יותר קריאת כיוון למשתמשי כל אחת מהחברות, להצביע על מפרט אפשרי שיגיע בדגמים הבאים.
אני מסכים בהחלט שברמות הללו, חבילת העדשות היא שמהווה את העוגן העיקרי להשארות עם אותו המותג.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור