ניקון משיקה פלאש דגל חדש: SB-910

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: ניקון משיקה פלאש דגל חדש: SB-910

נראה כמו שיפור של ה SB-900 שגם ככה היה מצויין. הכעס שלי על ניקון זה על המחיר... ועל זה שהג'לים הקשיחים החדשים לא תואמים ל SB-900. הרי בעדכון תוכנה אחד הם יכולים לסדר תאימות שכזו.

אז יש מצב תאורטי בו הם מתקנים את הענין בשדרוג תוכנה? רק חבל שניסיון העבר לא מצביע על תכיפות עדכונים גדולה...

בג'לים הרכים של ה SB-900 יש ברקוד שהפלאש קורא. וברגע שאתה מחבר את המצלמה שלך, ה WB משתנה בהתאם לג'ל ששמת. העיקרון של הג'לים והברקוד זהה בין ה SB-900 לזה של ה SB-910. רק שהג'לים הקשיחים מתאימים רק ל SB-910 (עפ"י אתר ניקון). בעדכון תוכנה אחד יכולים להוסיף את הקודים של הג'לים הקשיחים שיתאימו גם ל SB-900. אולי בלחץ של לקוחות של SB-900 העדכון המבורך הזה יקרה.

ליאור אתה שוכח שניקון (וקנון) ועוד כמה חברות בעולם קיימות כדי להתפרנס ממשהו,
לא רק לתת לנו כלים טובים להנות מהם...

דווקא ה-sb 900 היה פלאש לא מוצלח שלהם.

אני חושב שהגדרה מדוייקת יותר תהיה "פלאש מוצלח עם כמה בעיות מרגיזות"

אני חושב שהגדרה מדוייקת יותר תהיה "פלאש מוצלח עם כמה בעיות מרגיזות"

לפעמיים נראה לי שהגדרה זו מתאימה לכל מצלמה או מוצר צילום שיש בשוק :)
בעצם גם להרבה מוצרים אחרים

דיי יקר לא?

או שאני לא מעודכנת במחירים...

בג'לים הרכים של ה SB-900 יש ברקוד שהפלאש קורא. וברגע שאתה מחבר את המצלמה שלך, ה WB משתנה בהתאם לג'ל ששמת. העיקרון של הג'לים והברקוד זהה בין ה SB-900 לזה של ה SB-910. רק שהג'לים הקשיחים מתאימים רק ל SB-910 (עפ"י אתר ניקון). בעדכון תוכנה אחד יכולים להוסיף את הקודים של הג'לים הקשיחים שיתאימו גם ל SB-900. אולי בלחץ של לקוחות של SB-900 העדכון המבורך הזה יקרה.

הג'לים הקשיחים החדשים של ניקון תואמים ל SB-900 ועובדים היטב לפי דיווחי משתמשים. גם באתר ניקון עדכנו את התאימות ל SB-900.
הזמנתי עכשיו 3 סטים להחליף את הג'לים הישנים.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור