האיטלקים אלופים בעיצוב, והסטנד מרשים.
אבל לא ברור לי על מה מסתמכת הטענה "הכי איכותי"? הרי ברור שאף אחד לא בדק את זה, אף אחד לא השווה מול סטנדים מובילים אחרים, ולגמרי לא בטוח שהסטנד הזה עדיף עליהם, ובמה. אז המשפט הזה יומרני ובעצם ריק מתוכן. הסטנד יפה, יקר, לא ברור אם יותר טוב מאחרים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה. טוב שיש מי שמביא כאלה מוצרים ומאפשר להתרשם מהם מקרוב.
המילה הכי אכותי אולי לא במקום , ולכן שונתה ל מהאיכותיים בעולם , וזה מאד נכון .
באופן כללי , למי שלא יודע , סטנד לסטריאו , מעבר ליופי , זה לא פחות מעוד
מכשיר שמשפיע בצורה קריטית על הצליל .
לי בעבר הרחוק היו סטנדים של Audiophile Base ושל Zhoticus שעשו לא פחות ממהפכה בתוצאה הכללית.
למי שהנושא ידוע מה טוב , ולמי שלא שיפנים ,ויבין שסטנד איכותי שבנוי בטכנולוגיות שונות שמבטלות רעשים וויברציות
בהחלט עושה שינוי גדול , למרות שרבים שמים מכשירים על מזנונים או על סטנדים סבירים ויפים מאחר ולא מסתדר
להם להשקיע סכומים לא מבוטלים על סטנד איכותי שעולה כמו רמקול או מגבר או שזה לא מסתדר להם עיצובית בסלון.
נכון, זו בעייה לעשות מבחן השוואתי כי במציאות שום יבואן לא מחזיק איזה 2-3 מותגים מאחר וגם מותג יוקרתי אחד
זה מוצר שבו משקיעים בד״כ מעט אנשים מאחר וסטנד איכותי מאד עולה בין 15-50 אלף שח.
מהאכותיים בעולם זה מאד נכון , מאחר וחברת Bassocontinuo לא מכירה את המילה פשרה באיכות החומרים , בגימור , ובאיכות מוצרי השיכוך שהיא שמה במוצריה , כאשר במקרה של הארון הזה שלדת הארון עליה מונחים המדפים עשויים מקרבון כולל המדפים עצמם , ומכאן המחיר.
דפדף ברשת על מבחני מעבדות שעשו לארון הזה ותקרא קצת
כאן
ותבין שלא מדובר בעוד ארונית סטריאו מן השורה.
ברור לי שלא מדובר באיזה ממיר או מגבר סחיר , ושזה מוצר יחודי מאד
ולמי שיכול , ותאמת , הבאתי אותו יותר לעצמי מאשר חשבתי שזה מוצר שימכר כל שני וחמישי , ועל הדרך לאנשים שיבואו לדברים אחרים , יהיה מה לראות , אז הכל בסדר.