מקינטוש MC275 - מגבר מנורות קלאסי ורומנטי, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

שלום רב לכולם אני חדש בפורום:דעתי בנוגע למגברים

ניתן גם להגיע לרמות צלילים איכותיות ומדויקות ביותר תוך שימוש באקווליזר אחד או יותר בו- זמנית וגם רמקולים טובים למדי(לא חייב עשרות אלפי שקלים), והתוצאה לפי דעתי צלילים הרבה יותר טובים ויפים מרוב הנגנים,מגברים וקדם מגברים....שקיימים בשוק

שלום רומן וברוך הבא.

האמן לי שחברי הפורום כאן ניסו הכל בשביל להגיע לתוצאות ברמה הגבוהה ביותר לתקציב העומד לרשותם. אקולייזר תמיד הרס.

ניתן להגיע לתוצאות מעולות גם במחירים סבירים אך בשביל להגיע לתוצאות ברמה גבוהה ביותר אין מנוס מהמוצרם היקרים הללו.

ניתן גם להגיע לרמות צלילים איכותיות ומדויקות ביותר תוך שימוש באקווליזר אחד או יותר בו- זמנית וגם רמקולים טובים למדי(לא חייב עשרות אלפי שקלים), והתוצאה לפי דעתי צלילים הרבה יותר טובים ויפים מרוב הנגנים,מגברים וקדם מגברים....שקיימים בשוק
שתדע לך שנמר קיבל חינוך אנגלי ,ולכן תשובתו אליך כזו יחסית לשטויות שכתבת.

לא יזיק לכולנו מעט חינוך ולא משנה מאיפה

שתדע לך שנמר קיבל חינוך אנגלי ,ולכן תשובתו אליך כזו יחסית לשטויות שכתבת.

חבל מאוד על תגובה כזו.

רומן כתב:

רומן: ביקורת שקולה על דבריך:

נתת חוות דעת כללית, כאילו כל הציוד שקים בשוק חד הוא. זאת כאשר יש מגוון רחב ביותר, שקרוב לוודאי שלא אתה ולא הרבה אחרים (כולל עצמי) לא בחן, לא ראה, ולא שמע, ואז להצהיר שמשהו (מה בדיוק? של מי?) יתן צלילים יותר טובים ויפים?

אולי זה קרה לך עם ציוד פלוני לעומת ציוד אחר פלמוני, אבל אי אפשר מדבר כזה להשליך על הכלל.

כאשר משתמשים באקוולייזר, זה נושא מאוד מורכב. קודם השאלה איזה אקוולייזר, אנלוגי או דיגיטלי?

בכל מקרה כל אקוולייזר שתכניס משמעותו שאתה מאריך את מעבר האודיו. אקוולייזר אנלוגי יכניס עוד (מעט או הרבה) רעש, ועיוותי פאזה. ואולי גם עיוותי THD נוספים.

אקוולייזר דיגיטלי מחייב המרה לדיגיטלי ו - DA נוסף. במקרה הטוב האקוולייזר הדיגטלי יהיה חלק מהפענוח של האות הדיגיטלי של המקור, אזי חסכנו המרה מיותרת אבל גם כאן, איך מכיילים את האקוולייזר?

ושום אקוולייזר לא יכול לתקן רמקולים ומגבר נחותים.

תשובתי אליך:

אני לא מסכים איתך ב100% כיוון שאצלי אני שומע מוסיקה שבאתר אתם מבצעים איתה סקירה:לדוגמא DREAM THEATER:ואני יכול לאמר בוודאות שאני שומע כל צליל וכלי באופן ברור, חד ונקי בעוד שאתם באתר עם כל מגבר או נגן מנסים להגיע למצב האופטימלי שבו תוכלו לישמוע כל פריט ופריט בצליל.
אצלי באקולייזרים אני משנה תדרים וגלי תדרים ועוצמתם וכורך אותם אחד בשני כמו פתיל.
לפי כך אני רוצה מגיע עם זה ושואף עם זה לרמות דיוק הכי קיצוניות ונידמה לי שהיצלחתי.
אני מעדיך כל פעם לעלות אצלי את הרף ולהגיע כל פעם לתוצאות מושלמות מאשר ליקנות מגברים או נגנים בשווי עשרות אלפי שקלים שממש אין לי-וגם לא מובטח שאני אקבל את התוצאה שאני רוצה .

היצלחתי לעקוף את זה....עד כמה שישמע לך או לכם מוזר...

בכל אופן כולנו אוהבים פה מוסיקה עם איכות מושלמת.

אני שמח בשמחתך

אבל אנא ממך, מול איזה מערכת בעשרות אלפי שקלים השווית את התוצאות שלך והיכן שמעת את המערכות הללו?

לידיעתך יש כאן חברים שמגבר בעשרות אלפי שקלים זה רק רכיב אחד, והם הוציאו סכומים גדולים גם על רמקולים, פטפונים, קדם מגברים, כבלים שונים ואיזון אקוסטי בחדר המשעה ייעודי.

לטעון שהצלחת לעקוף את זה לא עולה כסף, אפשר גם לטעון שעשית זאת עם מערכת מיקרו של סוני.

אז תסלח לי (האחרים ידברו בשמם) שאני מעט ספקני.

יופי

אני לא מסכים איתך ב100% כיוון שאצלי אני שומע מוסיקה שבאתר אתם מבצעים איתה סקירה:לדוגמא DREAM THEATER:ואני יכול לאמר בוודאות שאני שומע כל צליל וכלי באופן ברור, חד ונקי בעוד שאתם באתר עם כל מגבר או נגן מנסים להגיע למצב האופטימלי שבו תוכלו לישמוע כל פריט ופריט בצליל.
אצלי באקולייזרים אני משנה תדרים וגלי תדרים ועוצמתם וכורך אותם אחד בשני כמו פתיל.
לפי כך אני רוצה מגיע עם זה ושואף עם זה לרמות דיוק הכי קיצוניות ונידמה לי שהיצלחתי.
אני מעדיך כל פעם לעלות אצלי את הרף ולהגיע כל פעם לתוצאות מושלמות מאשר ליקנות מגברים או נגנים בשווי עשרות אלפי שקלים שממש אין לי-וגם לא מובטח שאני אקבל את התוצאה שאני רוצה .

היצלחתי לעקוף את זה....עד כמה שישמע לך או לכם מוזר...

בכל אופן כולנו אוהבים פה מוסיקה עם איכות מושלמת.
אז כל מה שצריך זה אקוויליזר וסבלנות?
ואני אומר לך שאתה ירוק לגמרי ,לא יודע אצל מי אתה מסתובב ומשווה , בן כמה אתה , ואיזה אקוויליזר יש לך,מה שאני יכול לומר לך שקרוב לוודאי אתה מעקם את כל העסק שנשמע באזניך נפלא , לא שזה רע שאתה נהנה מזה , טוב שגילית לכולם את הסוד.

רומן אל תעלב מתגובות החברים אנכנו תמיד שמחים לחברים חדשים :rolleyes:
אני הסביר לך למה מגיבים לך כמו שמגיבים .

לפני זה אני אומר לך עם אתה מרוצה ממה שיש לך - כניסה לעולם האודיופילי אלולה לעלות לך המון כסף ברגע שתתחיל להיחסף למה שיש לתחום הזה להציע מבחינת חווית סאונד - ויש המון !

תראה התגובות שלך קצת נאיביות , הם דומות לאדם שניכנם בפעם הראשונה ללובר ורואה תמונה של פיקסו ואומר לעצמו " הילדה שלי אתמול צירה לי בול ציור כזה ממש בול " ומפיק את אותו ריגוש מציור של פיקסו ומציור של ילד .
לאומת זאת יש מכורים לאומנות שיבדילו בכול ניואנס קטן בציור של פיקסו ויתרגשו עד דמעות .

פה רק ניסיתי לצור לך איזו שהיא הדמיה לעולם שלנו .

אכשיו ! עם אתה אוהב מוזיקה ורוצא להפיק את המיירב כך שכל צליל ירגש אותך עד דמעות צריך קצת יותר מאקולייזר ויותר או פחות טרבל או בס .

אתה תגלה שהדלת שלנו פתוחה תמיד :)

הכותב הנ"ל דיסלקט

רומן אל תעלב מתגובות החברים אנכנו תמיד שמחים לחברים חדשים :rolleyes:
אני הסביר לך למה מגיבים לך כמו שמגיבים .

לפני זה אני אומר לך עם אתה מרוצה ממה שיש לך - כניסה לעולם האודיופילי אלולה לעלות לך המון כסף ברגע שתתחיל להיחסף למה שיש לתחום הזה להציע מבחינת חווית סאונד - ויש המון !

תראה התגובות שלך קצת נאיביות , הם דומות לאדם שניכנם בפעם הראשונה ללובר ורואה תמונה של פיקסו ואומר לעצמו " הילדה שלי אתמול צירה לי בול ציור כזה ממש בול " ומפיק את אותו ריגוש מציור של פיקסו ומציור של ילד .
לאומת זאת יש מכורים לאומנות שיבדילו בכול ניואנס קטן בציור של פיקסו ויתרגשו עד דמעות .

פה רק ניסיתי לצור לך איזו שהיא הדמיה לעולם שלנו .

אכשיו ! עם אתה אוהב מוזיקה ורוצא להפיק את המיירב כך שכל צליל ירגש אותך עד דמעות צריך קצת יותר מאקולייזר ויותר או פחות טרבל או בס .

אתה תגלה שהדלת שלנו פתוחה תמיד :)

הכותב הנ"ל דיסלקט
התגובות שלי ,לא כדי להעליב חלילה, אולי אפילו יעזרו פעם , גם לי שהייתי חייל לפני 35 שנה היה אקוילייזר וציוד של דקדה, אבל אז זה ריגש אותי , היום זה סתם לעקם את הצליל, לא נורא עם נעזור , נזמין אותו אלינו, בהתחלה יגיד שחרה של סאונד , בסוף יבין, הנה חמוד , אני מזמין אותך לבקר אצלי עם כל הפרופורציות והביקורת מנקודת מבטך , אם אתה לא חוזר בך אני חותך. נא לתאם בפרטי ואפילו מוזמן עם חבר.

המשך תגובתי

היי חברים...
דבר ראשון אני שמח להיות בפורום שלכם ואני מקבל בידיים פתוחות כל חוות דעת אם הן טובות או רעות. לכל אחד מאיתנו יש דעה מאוד מיקצועית משל עצמו ואני שמח לשתף ולהישתתף עימכם.
לגבי הערה מסויימת שקיבלתי מאחד מחברי הפורום "שניצל" :
"אז כל מה שצריך זה אקוויליזר וסבלנות?
ואני אומר לך שאתה ירוק לגמרי ,לא יודע אצל מי אתה מסתובב ומשווה , בן כמה אתה , ואיזה אקוויליזר יש לך,מה שאני יכול לומר לך שקרוב לוודאי אתה מעקם את כל העסק שנשמע באזניך נפלא , לא שזה רע שאתה נהנה מזה , טוב שגילית לכולם את הסוד."

ידידי היקר אין לי שום סודות או שגיליתי לכם איזה סוד בלי כוונה-תגובתך היא כולה תגובת איגו ולא תגובה מיקצועית, אפילו אם דברי אינם נכונים כליל.

בכל אופן אני ממשך לעמוד על עקרונותיי והתגובות שלי ביחס לתגובות אחרות לא יהיו מעליבות או מזלזלות-אני אתן את דעותי באופן מיקצועי על פי תקנון הפורום.

בכל אופן טוב לי להיות באתר בין חובבי אודיופילה מיקצועיים ולהישתתף בביקורות הבאות שיגיעו....

רומן ידידי.

ראשית אל תתרגש משניצל. שמכירים אותו לעומק לומדים לשנוא אותו.:D

בוא נעשה את זה אחרת.
אני מזמין אותך אלי, יש לי כמה אקולייזרים מיקצועיים אך ההזמנה היא אינה לשם השוואה בין עם אקולייזר לבין בלעדיו. ההשוואה היא סוג של "הדרכה" של מה שאתה שומע. איך מזהים איכות וכיצד היא מתבטאת על המערכת. איך מזהים איזון טונאלי ומדוע אקולייזר {טוב ככל שיהיה} אינו מאזן אלה מסרס.

אני מוכן להשקיע את הזמן הזה בכייף ואולי אפילו תצא עם מסקנות חדשות.

בכל אופן אל תעמוד בכוח בעמדתך, בפורום הזה נימצאים החובבים המנוסים ביותר בישראל. חלקם עברו את כל הדרך משנות ה-70 והרפרנס שלהם הוא רפרנס של עשרות שנים. שניצל הוא אחד מהם.

קדימה ידידי, בוא ניקבע מועד ואני אוכיח לך {על חי - לא במילים} שאקולייזר הוא הסרטן של הצליל.

היי נמר

היי נמר:
תודה על תגובתך-אני מאוד מעריך את העובדה שגם אותי משתפים בפורום.
אני לא יודע איך באתר/פורום קובעים פגישה,
וגם עדיף ליקבוע אם כך בטלפון ולא באתר-ככה אני חושב.

איך יוצרים פה קשר?

ניתן לשלוח הודעה פרטית לכל משתתף בפורום. מקישים על שם המשתמש ומימין נפתח חלון קטן עם מספר אפשרויות, כולל שליחת הודעה פרטית.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור