רק אומר שוב בתקציב קצת יותר גבוהה מ 2000 ש"ח אפשר למצוא ביד שנייה מצלמות עם חיישן FF וזה משנה מאוד את היכולת לצילום לילה.
חשוב להבין לאיזה כיוון אתה הולך, ומה הכוונה שלי, אם המחשבה היא לרכוש מצלמה ועדשה ולהרגיש שסיימת, שזו בהחלט אופציה אפשרים אז בסדר ואז בוחרים סט אחד. מצד שני אם חושבים להתקדם אז צריך לדעת שמה בוחרים היום משפיע על הדרך שנמשיך, היות ועדשות (שהן באמת הנקודה החשובה ובסופו של דבר היקרה בציוד צילום) נשארות איתנו וגוף המצלמה מתקדם והן בעצם מקבעות אותנו לא כיוון מצלמה מסוים, לדגומא קנון DSLR או קנון ללא מראה, או בכלל סוני ללא מראה (כל אחד עם עדשות שונות לא תמיד קל להעביר למצלמה מסוג אחר).
כעת בהקשר למצלמה שציינת, זו מצלמה DSLR ברמת כניסה של קנון (יש להם גם דגמים יותר זולים, אבל הם ממש לא נחשבים אצלי כאופציה), מצלמה כניסה אומר, פלסטיק פשוט מצלמה פחות חזקה, קטנה ופחות נוחה ביד, בדרך כלל החיישן בגדול ברמה זהה למצלמות האחרות מאותה שנתון. מצד שני העדשה זו עדשת קיט (השם הוא בגלל שהיא נמכרת כקיט עם המצלמה) וקנון כמו רוב החברות עדשת הקיט היא פשוט לא מוצלחת ולכן סט לדעתי לא יספק לך את היכולת הנדרשת.
הייתי בוחר בעדשת סיגמא 17-50 F2.8 עבור מצלמה זו, יש לה אפשרות לעבור עם צמצם גדול זגם עוזר להכניס יותר אור לצילום בתאורה חלשה וגם בעלת זכוכית איכותית יותר שבתאורה חלשה מספק יכולת טובה יותר לקלוט פרטים בתמונה.
אם אתה חושב על DSLR של קנון אז, אישית הייתי חושב על דגם קצת יותר מוצלח של קנון אם יש לך את התקציב ואני חושב שאפשר למצוא סט כזה בכ 3000 ש"ח
מצלמה EOS 800D דגם בכיר יותר עם יכולת לעלות ISO ברמה גבוהה יותר ואז לצלם בתאורה חלשה יותר וכן עוד יתרונות שאתה יכול לראות כאן:
https://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-Rebel-T7-vs-Canon-EOS-Rebel-T7i
כאמור עם עדשת 17-50 F2.8 של סיגמא עבור קנון
מצד שני יש אופציות נוספות בשוק, אבל לא ברור לי הכיוון שאתה מעוניין בו.