liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 25/8/17 #21 קח בחשבון שבעיבודים החדשים, עם תקן DCI P3, הצבעים רוויים יותר מבעבר. אתה כמובן יכול להפחית רוויה לטעמך.
קח בחשבון שבעיבודים החדשים, עם תקן DCI P3, הצבעים רוויים יותר מבעבר. אתה כמובן יכול להפחית רוויה לטעמך.
גולן זיו אוהב את התחום הודעות 74 מעורבות 6 נקודות 8 25/8/17 #22 יש לי את הדגם הקודם C6 מסך חלום בכל המובנים. הרכישה הכי טובה שלי עד היום
איציק ירקוני צוות האתר צוות האתר הודעות 4,193 מעורבות 1,105 נקודות 113 25/8/17 #23 נכתב ע"י איתי ו.: תודה רבה על הסקירה. ככל שהצבעים שבתמונות משקפים נאמנה את מה שהמסך הזה מציג הרי שהם לא לטעמי. לא נראה לי טבעי, בין אם זה המסך ובין אם זה בגלל הנטפליקס. לא הייתי יכול לחיות בשלום עם המסך הזה.. לחץ כדי להרחיב... המסכים הקוראנים. סמסונג, LG, מציגים צבעים עזים יותר, מאשר המסכים היפנים, כגון, סוני, פנאסוניק.
נכתב ע"י איתי ו.: תודה רבה על הסקירה. ככל שהצבעים שבתמונות משקפים נאמנה את מה שהמסך הזה מציג הרי שהם לא לטעמי. לא נראה לי טבעי, בין אם זה המסך ובין אם זה בגלל הנטפליקס. לא הייתי יכול לחיות בשלום עם המסך הזה.. לחץ כדי להרחיב... המסכים הקוראנים. סמסונג, LG, מציגים צבעים עזים יותר, מאשר המסכים היפנים, כגון, סוני, פנאסוניק.
ר רוזי1 חבר משקיען הודעות 4,356 מעורבות 888 נקודות 113 26/8/17 #24 יש לי פלסמה פנסוניק וגם את ה OLED LG, ואני לא רואה שב - LG הצבעים רוויים יותר.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 26/8/17 #25 אפשר לכוון כל מסך שיציג צבעים רוויים יותר או פחות... זה גם עניין של כיול נכון.