בשורה התחתונה, מעיק מאוד להגיד " איץ'דידיוידי" לעומת הקלות והזרימה שב "בלורי",
זאת ועוד,
האחרון מצליח, על אף שתי הברותיו, לדחוס בתוכו גם את הפעולה ואפילו את הצבע,
כך כשאתה אומר בלורי אתה גם מתאר גם את פעולת המכשיר וגם מדמיין קרן כחלכחלה ואיכותית בעוד שכשאתה אומר איץ'דידיוידי זה נשמע שמן, מסורבל, וסתם עוד-מאותו-דבר:
דיוידי כבר היה, תביא משהו בלו.
הסייפא של המאמר מכוונת לחשוב על מה שעשוי להתברר בעתיד כנצחון פירוס, אני שותף לדעה הזו.
בעקבות החדשות, מיקרוסופט נאלצת לשלב בלורי בקונסולת ה 360 . קצת פאדיחה בלשון המעטה. ויש לי גם שאלונת ליאור, לפי ההגיון שלי, אז רוב נגני ה אייץ די, עכשיו ימכרו במחיר ריצפה. ויכול להיות שזה הזמן לחפש מציאות! הרי לכל הפחות הם נגני די וי די רגיל, מעולים במיוחד, עם אפ סקייל לפרוגרסיב מעולה וכל זה. יכול להיות שנגני ההיי אנד שלהם יתפקדו טוב גם כנגני מוסיקה, בגלל חומרה איכותית במחירי חיסול פורמאט... זה עושה איזה הגיון? יש מצב שבגלל העיוות הזמני בשוק אפשר למצא משהו ברמה גבוהה במחיר בדיחה? גילוי נאות: הכותב קמצן ותפרן ..
מסתבר שכמעט לא הגיעו לארץ נגני אייץ די. אני חושב שהתיאוריה לגבי המחיר רלונטית רק לגויים.
לגבי קלות הגיית השם, יש בזה משהו... מספיק לראות את מישל דור (בסרטון שצלמנו - איך לא ליפול ברכישת מסך) עוצר באמצע המשפט בכדי לומר "אידג' די - די וי די"...
Lazy Boy, אכן יש מצב לרכישת נגן HD DVD איכותי וזול, לא יודע מה ניתן למצוא בארץ כי לא הובאו לכאן יותר מדי דגמים, אבל בחו"ל יש פוטנציאל.
שכחת את הממורי סטיק ה"גאוני" של סוני, נראה לי שפלאש טיפה מצליח יותר. אבל, באמת נראה שסוני משחקת אותה, פלי סטישן 3 תופס תאוצה, בלורי ניצח, ונראה גם שאולד ניצח את ה sed של טושיבה. הלוזרית החדשה.
מייקרוסופט הפסיקה את הייצור של הכונן HD DVD שמכרה כתוסף ל XBOX 360.
לעומת זאת היא עדיין תתן שרות ל 300000 שכן רכשו את הכונן הזה.
כמו כן, יתר התוספים שטרם נמכרו, הם הוזילו את המחיר ל 49 דולרים.
כן, 180 שקלים לנגן HD DVD...