מלחמת הכוחות בין Apple ל-Blackberry

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

blackberry vs apple

ני כותב כרגע מהבלקברי ואני רוצה לומר שזו חוויה נהדרת יוצאת מן הכלל אני מאוד נבנה להשתמש בו הייתה לי הצעה לשני מכשירים אייפון או בלקברי. והחלטתי ללכת על הבלקברי משום שזה נראה טלפון יפה וזה גם טלפון מיוחד במינו האייפון זה לאנשים שרוצים להרשים אנשים ובנות אוהבות אותו רק בגלל שהוא בגרסה יוקרתית. וחש מצלמה. hd ויש בו המון אפליקציות ותמיד יש. עוד ועוד אבל יש פלאפונים כמו הבלקברי שהוא נותן תחושת יוקרה ובעל ערך רב אני בעג בלקברי מאז ראיתי אותו התאהבתי

ני כותב כרגע מהבלקברי ואני רוצה לומר שזו חוויה נהדרת יוצאת מן הכלל אני מאוד נבנה להשתמש בו הייתה לי הצעה לשני מכשירים אייפון או בלקברי. והחלטתי ללכת על הבלקברי משום שזה נראה טלפון יפה וזה גם טלפון מיוחד במינו האייפון זה לאנשים שרוצים להרשים אנשים ובנות אוהבות אותו רק בגלל שהוא בגרסה יוקרתית. וחש מצלמה. hd ויש בו המון אפליקציות ותמיד יש. עוד ועוד אבל יש פלאפונים כמו הבלקברי שהוא נותן תחושת יוקרה ובעל ערך רב אני בעג בלקברי מאז ראיתי אותו התאהבתי

תתחדש

מה עוד קונים מכשירים כאלו

חשבתי שכולם עברו לאייפון..נו טוב. (אני כנראה בין היחידי שעדיין לא עבר לאייפון וחבריו :O)

כאשר החברות הסלולראיות התחיבו בזמנו לאפל למכירה של כמות מכשירים חשבתי שהם נסחפו
אני לא מבין את כמות החדירה של המכשיר לארץ - צריך להוסיף לזה שרוב הזמן גם לא ניתן היה להשיג אותו למי שרצה.

זה פשוט לא מובן החדירה של המכשיר בארץ

אני גם רוצה...

מה שאותי מדהים זה שהם מחלקים אותו בעלות לא גבוה בכלל לכל דורש

אתמול למשל בא חבר שלי עם אייפון נוצץ בעלות שהוא מדבר זה ממש דיל מעולה.

יש לי חבר שסיפר לי על חוויה כזו ברכבת שאיזה אחד הציק לו עם אייפון חדש שפשוט אין לו מושג מה לעשות עם זה והוא חייב שידריכו אותו.
האייפון הוא מכשיר שאמור להתאים למשתמשים מאוד מסויימים.
אבל אנשים רוצים אנגרי בירדס ורוצים להגיד "יש לי גם".

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור