W walla246 אוהב את התחום הודעות 178 מעורבות 0 נקודות 16 26/2/09 #1 האם אריזת המכשירכוללת שלט אלחוטי ? היות ובאתר היצרן ישנה הצעה לשלט בעלות כוללת של 35 $ ולא הבנתי למה ? 2. כמה עולה כונן הקשיח שמורכב על הפופקורן והאם כדאי לקנות אותו כבר באתר הספק בארה"ב ? תודה
האם אריזת המכשירכוללת שלט אלחוטי ? היות ובאתר היצרן ישנה הצעה לשלט בעלות כוללת של 35 $ ולא הבנתי למה ? 2. כמה עולה כונן הקשיח שמורכב על הפופקורן והאם כדאי לקנות אותו כבר באתר הספק בארה"ב ? תודה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 26/2/09 #2 זה כולל שלט רחוק. אולי אתה מתכוון למתאם עבור רשת אלחוטית. כונן קשיח, אתה יכול לברר בכל חנות מחשבים, מומלץ דגם "ירוק" מהדגמים השקטים והחסכוניים יותר.
זה כולל שלט רחוק. אולי אתה מתכוון למתאם עבור רשת אלחוטית. כונן קשיח, אתה יכול לברר בכל חנות מחשבים, מומלץ דגם "ירוק" מהדגמים השקטים והחסכוניים יותר.
W walla246 אוהב את התחום הודעות 178 מעורבות 0 נקודות 16 26/2/09 #3 שוב תודה ליאור,כל הזמן אני רק נעזר בך למה טוב המתאם האלחוטי ? ( יש לי ראוטר אלחוטי בבית ) והכונן ה"ירוק" עדיף לקנותו בארץ או בחו"ל ? ( איך הוא נקרא ? ) תודה רבה
שוב תודה ליאור,כל הזמן אני רק נעזר בך למה טוב המתאם האלחוטי ? ( יש לי ראוטר אלחוטי בבית ) והכונן ה"ירוק" עדיף לקנותו בארץ או בחו"ל ? ( איך הוא נקרא ? ) תודה רבה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 28/2/09 #4 זהו מתאם שמאפשר לך להתחבר גם לרשת אלחוטית (בנוסף לחיבור רשת חוטי שכבר מצוי בפופקורן).