אהרון66554
אוהב את התחום
- מעורבות
- 117
- נקודות
- 43
חוויות מתערןכת מינכן האחרונה (תרתי משמע).
לטעמי, הטובים ביותר, לא לפי סדר, פשוט חדרים שהיה לי ממש כיף בהם:
Kroma
Kondo (שהדגימו השנה עם רמקול שמעולם לא עשה לי את זה- b&w - היה מרגש)
Kaiser
Zellaton
Ø Audio
בגזרת האימג', הזוכה שלי הוא Acora, שנתן במה מטורפת במיוחד עם סאונד מרשים - רמה גבוהה של ביצועים, אבל פחות לטעמי האישי.
בגזרה של חדרים טובים ברמת ביצוע , אבל לא הטעם האישי שלי היו:
Acora
Tidal
Albedo
Audiz - מעולה, על התפר בין הטעם שלי.
בגזרת האין קשר בין מחיר למה ששמעתי, מככבים כרגיל (אצלי) החדרים (היו כמה) של borresen. מי יודע אולי יום אחד אבין.
אבל!!!
היה חדר אחד עם חוויה חד פעמית, אחד שפשוט נתן לי חוויה שמעולם לא חוויתי ממערכת, לא בתערוכה ולא בכלל בשום מקום, אצל אף יבואן ואצל אף אודיופיל. משהו חד פעמי, כזה שגרם לפוסט להכתב.
Martion!!! (לא marten)
היה מ ט ו ר ף!!!
בחדר היו 2 דגמים Bullfrog, שלא ככ אהבתי (שמעתי מהם 2 שיר וחצי ואז הם נותקו)
ו- Aeonor שפשוט היה מטורף, ישבתי בחדר במצטבר כשעתיים, ויום למחורת חזרתי שוב לבדוק שלא הייתי במצב הזייתי.
מה שיותר מדהים היה המחיר, הרמקולים עם ההגברה והקרוס המיוחדים שלה, בגרסה האנלוגית המלאה (יש גרסה עם dsp שלדעת המתכנן עצמו, פחות טובה) 75k דולר, שבחדרים מסויימים, זה היה בערך המחיר של הכבלים.
בקיצור זה הפך לי המוח, אז כנראה יש חדרים טובים ששחכתי.. הפוסט נכתב מהזכרון ולא מאיזה רשמים מיוחדים..
ערב נעים לכולם
לטעמי, הטובים ביותר, לא לפי סדר, פשוט חדרים שהיה לי ממש כיף בהם:
Kroma
Kondo (שהדגימו השנה עם רמקול שמעולם לא עשה לי את זה- b&w - היה מרגש)
Kaiser
Zellaton
Ø Audio
בגזרת האימג', הזוכה שלי הוא Acora, שנתן במה מטורפת במיוחד עם סאונד מרשים - רמה גבוהה של ביצועים, אבל פחות לטעמי האישי.
בגזרה של חדרים טובים ברמת ביצוע , אבל לא הטעם האישי שלי היו:
Acora
Tidal
Albedo
Audiz - מעולה, על התפר בין הטעם שלי.
בגזרת האין קשר בין מחיר למה ששמעתי, מככבים כרגיל (אצלי) החדרים (היו כמה) של borresen. מי יודע אולי יום אחד אבין.
אבל!!!
היה חדר אחד עם חוויה חד פעמית, אחד שפשוט נתן לי חוויה שמעולם לא חוויתי ממערכת, לא בתערוכה ולא בכלל בשום מקום, אצל אף יבואן ואצל אף אודיופיל. משהו חד פעמי, כזה שגרם לפוסט להכתב.
Martion!!! (לא marten)
היה מ ט ו ר ף!!!
בחדר היו 2 דגמים Bullfrog, שלא ככ אהבתי (שמעתי מהם 2 שיר וחצי ואז הם נותקו)
ו- Aeonor שפשוט היה מטורף, ישבתי בחדר במצטבר כשעתיים, ויום למחורת חזרתי שוב לבדוק שלא הייתי במצב הזייתי.
מה שיותר מדהים היה המחיר, הרמקולים עם ההגברה והקרוס המיוחדים שלה, בגרסה האנלוגית המלאה (יש גרסה עם dsp שלדעת המתכנן עצמו, פחות טובה) 75k דולר, שבחדרים מסויימים, זה היה בערך המחיר של הכבלים.
בקיצור זה הפך לי המוח, אז כנראה יש חדרים טובים ששחכתי.. הפוסט נכתב מהזכרון ולא מאיזה רשמים מיוחדים..
ערב נעים לכולם