מינכן 2025

• פותח הנושא פותח הנושא אהרון66554
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
117
נקודות
43
חוויות מתערןכת מינכן האחרונה (תרתי משמע).

לטעמי, הטובים ביותר, לא לפי סדר, פשוט חדרים שהיה לי ממש כיף בהם:

Kroma
Kondo (שהדגימו השנה עם רמקול שמעולם לא עשה לי את זה- b&w - היה מרגש)
Kaiser
Zellaton
Ø Audio

בגזרת האימג', הזוכה שלי הוא Acora, שנתן במה מטורפת במיוחד עם סאונד מרשים - רמה גבוהה של ביצועים, אבל פחות לטעמי האישי.

בגזרה של חדרים טובים ברמת ביצוע , אבל לא הטעם האישי שלי היו:
Acora
Tidal
Albedo
Audiz - מעולה, על התפר בין הטעם שלי.

בגזרת האין קשר בין מחיר למה ששמעתי, מככבים כרגיל (אצלי) החדרים (היו כמה) של borresen. מי יודע אולי יום אחד אבין.

אבל!!!
היה חדר אחד עם חוויה חד פעמית, אחד שפשוט נתן לי חוויה שמעולם לא חוויתי ממערכת, לא בתערוכה ולא בכלל בשום מקום, אצל אף יבואן ואצל אף אודיופיל. משהו חד פעמי, כזה שגרם לפוסט להכתב.

Martion!!! (לא marten)
היה מ ט ו ר ף!!!

בחדר היו 2 דגמים Bullfrog, שלא ככ אהבתי (שמעתי מהם 2 שיר וחצי ואז הם נותקו)

ו- Aeonor שפשוט היה מטורף, ישבתי בחדר במצטבר כשעתיים, ויום למחורת חזרתי שוב לבדוק שלא הייתי במצב הזייתי.
מה שיותר מדהים היה המחיר, הרמקולים עם ההגברה והקרוס המיוחדים שלה, בגרסה האנלוגית המלאה (יש גרסה עם dsp שלדעת המתכנן עצמו, פחות טובה) 75k דולר, שבחדרים מסויימים, זה היה בערך המחיר של הכבלים.

בקיצור זה הפך לי המוח, אז כנראה יש חדרים טובים ששחכתי.. הפוסט נכתב מהזכרון ולא מאיזה רשמים מיוחדים..

ערב נעים לכולם

חוויות מתערןכת מינכן האחרונה (תרתי משמע).

לטעמי, הטובים ביותר, לא לפי סדר, פשוט חדרים שהיה לי ממש כיף בהם:

Kroma
Kondo (שהדגימו השנה עם רמקול שמעולם לא עשה לי את זה- b&w - היה מרגש)
Kaiser
Zellaton
Ø Audio

בגזרת האימג', הזוכה שלי הוא Acora, שנתן במה מטורפת במיוחד עם סאונד מרשים - רמה גבוהה של ביצועים, אבל פחות לטעמי האישי.

בגזרה של חדרים טובים ברמת ביצוע , אבל לא הטעם האישי שלי היו:
Acora
Tidal
Albedo
Audiz - מעולה, על התפר בין הטעם שלי.

בגזרת האין קשר בין מחיר למה ששמעתי, מככבים כרגיל (אצלי) החדרים (היו כמה) של borresen. מי יודע אולי יום אחד אבין.

אבל!!!
היה חדר אחד עם חוויה חד פעמית, אחד שפשוט נתן לי חוויה שמעולם לא חוויתי ממערכת, לא בתערוכה ולא בכלל בשום מקום, אצל אף יבואן ואצל אף אודיופיל. משהו חד פעמי, כזה שגרם לפוסט להכתב.

Martion!!! (לא marten)
היה מ ט ו ר ף!!!

בחדר היו 2 דגמים Bullfrog, שלא ככ אהבתי (שמעתי מהם 2 שיר וחצי ואז הם נותקו)

ו- Aeonor שפשוט היה מטורף, ישבתי בחדר במצטבר כשעתיים, ויום למחורת חזרתי שוב לבדוק שלא הייתי במצב הזייתי.
מה שיותר מדהים היה המחיר, הרמקולים עם ההגברה והקרוס המיוחדים שלה, בגרסה האנלוגית המלאה (יש גרסה עם dsp שלדעת המתכנן עצמו, פחות טובה) 75k דולר, שבחדרים מסויימים, זה היה בערך המחיר של הכבלים.

בקיצור זה הפך לי המוח, אז כנראה יש חדרים טובים ששחכתי.. הפוסט נכתב מהזכרון ולא מאיזה רשמים מיוחדים..

ערב נעים לכולם
יפה מאוד !
כול רמקולים ברמה גבוהה מאוד ולמזלנו ניתן את כול אחד מהם לשמוע גם בארץ (לא סגור לגבי מרטאן ת׳אמת).
תגיד, מרטאן איזה סוגי מוזיקה ניגנו? האם היו גם טראקים דינמיים , נגיד איזה Yello ?
בתארוכה 2019 היה גם חדר שלא יכולתי להתנתק ממנו AudioNec וכול פעם חזרתי לשם:)

יפה מאוד !
כול רמקולים ברמה גבוהה מאוד ולמזלנו ניתן את כול אחד מהם לשמוע גם בארץ (לא סגור לגבי מרטאן ת׳אמת).
תגיד, מרטאן איזה סוגי מוזיקה ניגנו? האם היו גם טראקים דינמיים , נגיד איזה Yello ?
בתארוכה 2019 היה גם חדר שלא יכולתי להתנתק ממנו AudioNec וכול פעם חזרתי לשם:)
גנאדי, הדינמיקה היתה מטורפת! זה פשוט משהו שצריך לשמוע.

לגבי AudioNec, בתערוכה לפני שנתיים, מאוד מאוד מאוד אהבתי את הרמקול הזה בחדר של Kora דווקא.
השנה, הגעתי עם צפיה לשמוע ליין חדש שלהם שאמור להיות במחיר נגיש יותר, הליין נקרא obi, רמקולים open baffle שלא הרשימו אותי במיוחד, אבל מאוד יכול להיות שמשהו בהדגמה לא עבד. חבל.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור