מייקל ג'ורדן: הריקוד האחרון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: מייקל ג'ורדן: הריקוד האחרון

תודה אנטון כתבה ניפלאה ישר כוח :בעד:

סדרה מעולה וממש לא רק לחובבי כדורסל

סדרה מעולה מרגשת
היתי דבוק למסך יומיים !
זוכר את היום שצפיתי במשחק כשמייקל גורדן עלה לשחק חולה.

בסדרה מתייחסים לאותו המשחק ומספרים מה באמת קרה שם, עוד אחד מהסיפורים הקטנים והמרתקים שהסדרה חושפת.

קצת הפתיע אותי לגלות שספורטאי ברמה כזו אוכל גלגל פיצה שלם מאוחר בלילה לפני משחק חשוב...

אני חושב שהרבה מההתנהלות מאחורי הקלעים היא מפתיעה. מה עם הסיגרים כל הזמן? או משחקי הקלפים? הוא סיפר שלפני שהוא הגיע לשיקגו, הקבוצה הייתה לוקחת סמים כמו מים....

אותי הצלחת לגרות להמשיך לצפות בסדרה כך שבמקרה שלי רשום לך הצלחה.
אני לא חובב ספורט והידע שלי על ה nba קלוש. ראיתי את הפרק הראשון ושבתה אותי ההצגה של הפן האנושי של ג'ורדאן.
הכוכבים מכל התחומים נראים לי לא פעם כעל אנושיים אבל צריך לזכור תמיד את דילן שטוען שבסופו של יום לא משנה מי האיש ומה הוא עושה, הוא צריך להשתין ולחרבן... כולנו בני אדם.
תודה על הסקירה.

אריה

אותי הצלחת לגרות להמשיך לצפות בסדרה כך שבמקרה שלי רשום לך הצלחה.
אני לא חובב ספורט והידע שלי על ה nba קלוש. ראיתי את הפרק הראשון ושבתה אותי ההצגה של הפן האנושי של ג'ורדאן.
הכוכבים מכל התחומים נראים לי לא פעם כעל אנושיים אבל צריך לזכור תמיד את דילן שטוען שבסופו של יום לא משנה מי האיש ומה הוא עושה, הוא צריך להשתין ולחרבן... כולנו בני אדם.
תודה על הסקירה.

אריה
רשמתי את ההצלחה בשמחה ;) תודה על התגובה אריה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור