R rainbird אוהב את התחום הודעות 262 מעורבות 52 נקודות 28 11/6/25 #5 המלצת יצרן (יש לי מגבר של אודיומט) גם סבטלנה יכול לבוא בחשבון. הבנתי שהם משהו מיוחד
Juiced חבר משקיען הודעות 1,326 מעורבות 500 נקודות 113 11/6/25 #7 אני עם הMullard האלו זוג מנורות כוח למגבר Mullard EL34 Matched Pair זוג מותאם (Matched Pair) של שפופרות מסוג EL34 של חברת Mullard. הוצאה מחודשת של המנורות הקלאסיות. השפופרות מגיעות עם שלושה חודשי אחריות. www.wildguitars.co.il המגבר שלי נשמע הכי טוב דווקא איתם ולא עם שפורפרות NOS לא מזמן רכשתי רביעייה מ wild guitar, ממש מבסוט מהשירות והמענה לבקשה שלי למצוא רביעייה עם מספרים סידוריים זהים.
אני עם הMullard האלו זוג מנורות כוח למגבר Mullard EL34 Matched Pair זוג מותאם (Matched Pair) של שפופרות מסוג EL34 של חברת Mullard. הוצאה מחודשת של המנורות הקלאסיות. השפופרות מגיעות עם שלושה חודשי אחריות. www.wildguitars.co.il המגבר שלי נשמע הכי טוב דווקא איתם ולא עם שפורפרות NOS לא מזמן רכשתי רביעייה מ wild guitar, ממש מבסוט מהשירות והמענה לבקשה שלי למצוא רביעייה עם מספרים סידוריים זהים.
M mmhifi אוהב את התחום הודעות 194 מעורבות 12 נקודות 18 12/6/25 #8 נכתב ע"י rainbird: המלצת יצרן (יש לי מגבר של אודיומט) גם סבטלנה יכול לבוא בחשבון. הבנתי שהם משהו מיוחד לחץ כדי להרחיב... ממליץ לך ללכת רק על JJ. הם יכולים לעבוד בתנאים יותר קשים מ- EL34 רגילים ונדמה לי אודיומט משתמש בזה.
נכתב ע"י rainbird: המלצת יצרן (יש לי מגבר של אודיומט) גם סבטלנה יכול לבוא בחשבון. הבנתי שהם משהו מיוחד לחץ כדי להרחיב... ממליץ לך ללכת רק על JJ. הם יכולים לעבוד בתנאים יותר קשים מ- EL34 רגילים ונדמה לי אודיומט משתמש בזה.