מחפש מגבר משולב Anthem 225

• פותח הנושא פותח הנושא eliranh1976
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

eliranh1976

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
3
בחיפושים אחרי מגבר משולב הגעתי לשרשור ישן בפורום בו דיברו על המגבר הזה בעקבות סקירה חיובית מאוד שנעשתה של ידי 'נמר', הקישור לסקירה כבר לא קיים.

האם יש סיפור מאחורי הסרת הקישור ?

אני מחפש את המגבר אם מישהו מציע למכירה אני זמין בנייד
050-3742699
אלירן

תקוע בפקקים בדרך לארוחת חג

שתהיה שנה טובה

בתאבון
ושנה טובה
ואל תסמס בנהיגה. פתחת 2 שרשורים זהים

יש לי זוג מונובלוקים M1 של אנטם , הם נפלאים !!!!!! אבל לא רוצה למכור

אתה מעוניין רק במשומש? כי לפי חיפוש בגוגל הוא נמכר עדיין גם כחדש, בארץ המחיר כ-10,000 שקל. לא יודע אם זמין במלאי אבל יש 2 חנויות שמפרסמות אותו בהיצע שלהן.

האמת שרכשתי רמקולים משומשים של QUADRAL Platinum 40, הוספתי Wiim Ultra, והתחברתי לTIDAL
עכשיו מחפש להחליף את המגבר, כרגע משתמש במגבר ק"ב של ימאהה בן 20 (rxv 1400 )
אני מחפש לרכוש מגבר משומש והאמת שקצת הלכתי לאיבוד מרוב דגמים וחוסר יכולת באמת לבדוק מגברים עם החדר והרמקולים שלי.

כנראה שצריך לקפוץ למים ולרכוש משהו ? או שיש דרך יותר מוצלחת לבחור מבין כל כך הרבה אפשרויות ?

בחיפושים אחרי מגבר משולב הגעתי לשרשור ישן בפורום בו דיברו על המגבר הזה בעקבות סקירה חיובית מאוד שנעשתה של ידי 'נמר', הקישור לסקירה כבר לא קיים.

האם יש סיפור מאחורי הסרת הקישור ?

אני מחפש את המגבר אם מישהו מציע למכירה אני זמין בנייד
050-3742699
אלירן

תקוע בפקקים בדרך לארוחת חג

שתהיה שנה טובה
היי אלירן, באופן מפתיע המגבר מופיע למכירה באתר יד 2, ויש שם עוד כמה מוצרי אנטם . יחסית הרבה למותג לא נפוץ במיוחד. פשוט הקלד בשורת החיפוש anthem. שנה טובה .

האמת שרכשתי רמקולים משומשים של QUADRAL Platinum 40, הוספתי Wiim Ultra, והתחברתי לTIDAL
עכשיו מחפש להחליף את המגבר, כרגע משתמש במגבר ק"ב של ימאהה בן 20 (rxv 1400 )
אני מחפש לרכוש מגבר משומש והאמת שקצת הלכתי לאיבוד מרוב דגמים וחוסר יכולת באמת לבדוק מגברים עם החדר והרמקולים שלי.

כנראה שצריך לקפוץ למים ולרכוש משהו ? או שיש דרך יותר מוצלחת לבחור מבין כל כך הרבה אפשרויות ?
למה שלא פשוט תפנה לכמה יבואנים ותיקח הביתה לבדוק 2-3 מגברים שונים במסגרת התקציב שלך (גם יד שניה או תצוגה ניתן למצוא אצל מרבית העוסקים בתחום)?
זה יהיה נכון הרבה יותר מאשר להיות נעול על מגבר X ע"ב כתבה / סקירה שבוצעה על מערכת ותנאים השונים לחלוטין מאלו הקיימים אצלך.
מטרתן של כתבות הן לחשוף מוצרים ומותגים חדשים.
מטרתן של סקירות הן לסקור את המוצר הספציפי, את היכלות והתכונות שלו. במקרה הזה הסקירה (במידה ובוצעה כהלכה) תיתן לך מידע ורקע בסיסי האם כדי לך לשקול את המגבר הזה עבורך. אך אין תחליף לבדיקה על אמת ומשמע אוזניים אצלך בבית בתנאים שלך על המערכת שלך.

תרצה סיוע והכוונות נוספות אני לרשותך.

בהצלחה,
חג שמח ושנה טובה.

היי אלירן, באופן מפתיע המגבר מופיע למכירה באתר יד 2, ויש שם עוד כמה מוצרי אנטם . יחסית הרבה למותג לא נפוץ במיוחד. פשוט הקלד בשורת החיפוש anthem. שנה טובה .
תודה, דיברתי איתו מדובר מגבר כח ולא משולב

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור