דווקא נקט עמדה ועוד איך,ולכן גם שניצל לא כותב יותר לשימחתם של רבים ,אני בהחלט מסכים שהסיגנון של שניצל איננו מתאים לציבור הרחב ,ולכן אני ממעט לכתוב אם בכלל ,מצטער שמתנוש נפגע ,באמת אכלה גבר המתנוש הזה , כל העניין נובע מכך שאני מושך להיי אנד ,בניגוד לרוחות המזרחיות שנושבות כאן ,ומכיון שכך ,ובגלל שרובכם חושבים בטעות שמדובר בהתנשאות ,לא אמשיך להטריד אותכם.
נכון. טידל, קראן, tw acustics, קונדו, סטילט, פיניט אלמנט ושלטר זה לא היי אנד. סתם מערכת לסטינד של יום שבת בחצי מליון שקל כמעט. הרי רק סטונדטים מסוגלים להשקיע סכום כזה זעיר על אודיו.
לא מצער אותי שאתה כותב כאן. להיפך, אני באמת אוהב אותך ונהנה לקרוא 90 אחוז ממה שאתה כותב. הבעיה שלי היא עם ה-10 אחוז האלה, שמורידים את הכייף מלהגיב.
גם אני מושך להיי אנד. אבל מתי שזה מתאים. אני נניח לא הייתי אומר למישהו שקנה מערכת ב-5000 ש"ח שלא הייתי שם אותה אצלי בשירותים. אז למה להגיד דבר כזה?
לא הייתי כותב לאדם שלא מסכים איתי "כלומניק"
לא הייתי כותב לאדם אחר שיש לו "אוזני בטון"
גם הייתי נמנע מלכתוב על מישהו שהוא "סוחב מזחלות של יבואנים"
אלדר. בוא אני אשקף לך את הצורה בה אתה כותב.
תראה, זה שאתה איש טוב כולם יודעים. אבל החיצים האלה, מלאים בארס עקרבים שאתה שולח לאנשים, זה לא מוי כייף. אז יש כמה כאן שסוחבים לך את המזחלת ומשתחווים אפיים לכל אות שאתה משחרר לרשת, יש כמה שחושבים שאם יעשו לך נעים בגב אז תהיה חבר יותר טוב שלהם, יש כמה שפשוט נהנים לשחק לך במחשב והם יגנו עלייך גם אם תתקע למישהו מזלג בעין בטענה שאם הם היו חכמים הם היו אמורים להסית את הראש הצידה. והנה, מה יצא. אני מנהל נגדך מסע צלב (למרות שאני יהודי)ֿ ואתה שא תמים ביישן שמעולם לא העלבת אדם בפורום. אבל וואלה אלדר, זה לא נכון. אתה לפעמים מתנהג כמו דרקון. אתה מטיס אש לפנים של מתן, מיקי, רוזי, נמר, אייל, אלדד כאילו הם האוייב הכי מר שלך. למה?
אני בכלל לא מתלהב מהסגנון הזה של אדם שמדבר על עצמו בגוף שלישי. זה מזכיר לי את רוני וגילי מיילי. השניצל הולך, השניצל בה, השניצל לא יטריד או כן יטריד. האם אתה יושב באיזה כיסא גבוה ומישהו כותב עבורך את הדברים?
ועכשיו אני אחזור לעצמי.
תראה כמה רעל זרקתי עלייך בשניה. וזה מה שאתה עושה כשאתה מחליט להשאיר את הטקט במחסן. אתה פשוט תוקף, מתנשא ומכפיש. כאילו נקרע הכבל של ההנד ברקס בירידה ונתקעה לך פחית בירה מתחת לברקס. אחרי יומיים אתה האדם הכי נעים, הכי מבין, הכי מפרגן והכי עממי בארץ. אחד כזה שמערכות יקרות והיי אנד לא מטרידות אותו. העיקר שהאיש נהנה. אחרי הכל הוא עובד קשה בשביל להשיג את המינימום שיש לו. אממה, לא רחוק היום בו תכנס באם אימו על זה שהמערכת שלו שווה לתחת וכל ההשקעות שלו הן בערך המנורת דרייבר שיש לך במגבר. אז מה אתה מצפה אחי? שאני אזרום איתך? שאני אפרגן לך תמיד? שאני אפול שדוד על כל ארס שתזריק לגרון של אחד מהגולשים כי באותו יום קמת על הצד הלא נכון?
אני מאוד רוצה שתכתוב כאן. אני חושב שהידע שלך והרגעים בהם אתה נחמד ונינוח הם זהב ויהלומים לפורום הזה. אבל ה-10 אחוז האלה אלדר. 10 אחוז סך הכל, אולי אפילו פחות, אולי אפילו אחוז אחד. אבל האחוז הזה, שאתה מחליט להיות %$#@#$ (זה לא צינזור, זה בכוונה) דופקים את כל הכייף שבלדבר איתך כשאתה נינוח.
סלח לי אחי. אבל הדברים נכתבים מדם ליבי.