מוזיקליות VS דיוק

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אבל כל האתר הולך ונהרס , אינני מתכוון כלל לכתוב כאן קללות או נאצות , אך לשלום האתר שהוא חשוב לי משום מה הייתי חוסך בכתיבה של התפלספות ללא שום גיבוי מושכל או תובנות מספרים רומיים שקרא בנעוריו ומקשר אלי הדברים , תמוה בעיני שאני היחיד שמגיב כאן לכתיבה המאיימת והמרחיקה , בסדר , אני הלכתי ( בערך ) , אבל נטשתי את חברי האומללים שלא מסוגלים להגיב כי הכתיבה באתר היא בנפשם ומוכנים לספוג את הטרוף שמגיע מאדם אחד , להתראות ,
אגב מתנוש , נהיית קוקסינל?

אבל כל האתר הולך ונהרס , אינני מתכוון כלל לכתוב כאן קללות או נאצות , אך לשלום האתר שהוא חשוב לי משום מה הייתי חוסך בכתיבה של התפלספות ללא שום גיבוי מושכל או תובנות מספרים רומיים שקרא בנעוריו ומקשר אלי הדברים , תמוה בעיני שאני היחיד שמגיב כאן לכתיבה המאיימת והמרחיקה , בסדר , אני הלכתי ( בערך ) , אבל נטשתי את חברי האומללים שלא מסוגלים להגיב כי הכתיבה באתר היא בנפשם ומוכנים לספוג את הטרוף שמגיע מאדם אחד , להתראות ,
כל זה על עמיר?

מדוע? יש מצב. אם כן, אז לא שמתי ואשתי לא אמרה לי עדיין.

בקרוב אפתח שני פוסטים חביבים.

שניצל אתה אחלה
תשאר אתה מוסיף המון לפורום :אצבע מורמת

חבל שאתם מכלים את זעמכם אחד בשני.
אוטוטו אתם הולכים להיפגש זה עם זה, ומה יהיה אז?
חכו, הפתעה בקרוב.

חכו, הפתעה בקרוב.
מתי התערוכה? סתם סתם אין לי מושג קלוש.

חכו, הפתעה בקרוב.
כאילו הבן אדם יגיע עם חולצה שמודפס עליה I'm Audionut, אלף דולר שלא נדע מי זה.
אפשרות שניה שהם יפגשו זה את זה בפינת המורחקים.

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור