מה מתנגן אצלכם עכשיו? יש המלצה מעניינת?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
833
נקודות
113
יצאה אלבום חדש של אפיקה- אהבתי. דינמי ויפה.
חג שמח לכולם! תיהנו!
IMG_7749.jpeg

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
191
נקודות
43
הורדה.jpeg

פיוז'ן במיטבו,

falou

אוהב את התחום
מעורבות
29
נקודות
28
שמעתי המלצה ונגנתי את האלבום האחרון של Duft Punk

הם אף פעם לא עניינו אותי במיוחד, כמו כל להקות הרטרו, אני פחות מתחבר וכבר הולך למקור מהילדות, והלהיט מהרדיו, נו, סבבה לאוטו.

אבל כבר מהקשבה באוזניות TWS ניכר שמדובר באלבום מהוקצע שמוקלט ממש טוב ויש בו פנינים. הרבה יותר מעניין ממה שחשבתי.

למה

חבר משקיען
מעורבות
863
נקודות
113
עוד אלבום של להקה מגניבה ולא צפויה,שמערבבת סגנונות בלי לראות בעיניים.;) https://www.discogs.com/release/4858378-Diablo-Swing-Orchestra-Pandoras-Piñata https://tidal.com/browse/album/97413250

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
סאונד מעולה

תמונות מצורפות

• IMG_5105.png
    IMG_5105.png
    KB 439.6 · צפיות: 26

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
833
נקודות
113
קלאסי נשאר קלאסי לנצח
Led Zeppelin lV

תמונות מצורפות

• IMG_8593.jpeg
    IMG_8593.jpeg
    KB 179 · צפיות: 13

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
105
נקודות
43

John Coltrane: tenor saxophone
Stan Getz: tenor saxophone
Oscar Peterson: piano
Paul Chambers: bass
Jimmy Cobb: drums
Wynton Kelly: piano
In the first set, recorded on March 28, 1960 in Dusseldorf, Germany, Coltrane was unexpectedly thrust into the spotlight when Miles Davis was unable play that day. It’s basically a performance of the Miles Davis Quintet without Davis. The lineup includes Coltrane on tenor saxophone, Wynton Kelly on piano, Paul Chambers on bass and Jimmy Cobb on drums. The film was made during a European tour billed as “Norman Granz’s Jazz at the Philharmonic Presents Jazz Winners of 1960.” Two of the other “Jazz Winners” were Stan Getz and Oscar Peterson, both of whom join Coltrane and the band near the end of the Dusseldorf set. Getz plays on the last few songs. It’s a historic session–the only known recording of the two great saxophone players performing together. At the beginning of the final song, Thelonious Monk’s “Hackensack,” Peterson taps Kelly on the shoulder and takes over on the piano. (Mark Springer/Openculture)

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
833
נקודות
113

John Coltrane: tenor saxophone
Stan Getz: tenor saxophone
Oscar Peterson: piano
Paul Chambers: bass
Jimmy Cobb: drums
In the first set, recorded on March 28, 1960 in Dusseldorf, Germany, Coltrane was unexpectedly thrust into the spotlight when Miles Davis was unable play that day. It’s basically a performance of the Miles Davis Quintet without Davis. The lineup includes Coltrane on tenor saxophone, Wynton Kelly on piano, Paul Chambers on bass and Jimmy Cobb on drums. The film was made during a European tour billed as “Norman Granz’s Jazz at the Philharmonic Presents Jazz Winners of 1960.” Two of the other “Jazz Winners” were Stan Getz and Oscar Peterson, both of whom join Coltrane and the band near the end of the Dusseldorf set. Getz plays on the last few songs. It’s a historic session–the only known recording of the two great saxophone players performing together. At the beginning of the final song, Thelonious Monk’s “Hackensack,” Peterson taps Kelly on the shoulder and takes over on the piano. (Mark Springer/Openculture)
מרתק!

למה

חבר משקיען
מעורבות
863
נקודות
113
אלבום פיוז'ן נהדר בהוצאה יפנית סופר איכותית.חוויה מובטחת.:אצבע מורמת https://www.discogs.com/release/3814604-Casiopea-カシオペア-Mint-Jams-ミントジャムス https://tidal.com/album/248381067 חג שבועות שמח:שתוי:

falou

אוהב את התחום
מעורבות
29
נקודות
28
קולטריין, לפני תקופת האוונגארד.
ג׳אז מועדונים מלודי, מינימליסטי. כרגע מתנגן באוזניות בשנקל, אז רק יכול לאמר שההפרדה של הכלים טובה (אם כי ניכר שמדובר בהקלטות שונות, לפי תזוזת הכלים בבמה), אם כי בד״כ מה שנשמע טוב באוזניות, יישמע עוד יותר טוב במערכת...
נעים.
סבבה ליום עבודה מהקפה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
מאז תחילת המלחמה, המערכת בקושי מנגנת.

אתמול - לאחר יותר מ-4 חודשים, הערתי את המערכת לחיים וטידאל, כהרגלו, יודע מה להמליץ.

שיר מקסים עם הקלטה פנומנלית.

eyalw

אוהב את התחום
מעורבות
213
נקודות
43
אלבום פרוגרסיב חדש מעולה לניל מורס: https://tidal.com/browse/album/380360498

"למה" אני רוצה להחמיא לך על האלבומים שאתה מעלה , לדעתי אנחנו קבוצה קטנה מאוד שהיא רחוקה המיינסטריים המוסיקלי של האודיופל הממוצע.
ואתה מביא לפה יופי של יציאות.
לא פעם ניתקלתי בהמלצה שלך ששאלתי את עצמי איך אני לא הכרתי את זה!!!
שאפו.

ולעניין ניל והתקליט הזה - זה ממש טרנסאטלנטיק רק ברגוע יותר.
פגז פגז גפז של המלצה.
תודה לך !!!!

נ.ב איך באמת קוראים לך ?

למה

חבר משקיען
מעורבות
863
נקודות
113
"למה" אני רוצה להחמיא לך על האלבומים שאתה מעלה , לדעתי אנחנו קבוצה קטנה מאוד שהיא רחוקה המיינסטריים המוסיקלי של האודיופל הממוצע.
ואתה מביא לפה יופי של יציאות.
לא פעם ניתקלתי בהמלצה שלך ששאלתי את עצמי איך אני לא הכרתי את זה!!!
שאפו.

ולעניין ניל והתקליט הזה - זה ממש טרנסאטלנטיק רק ברגוע יותר.
פגז פגז גפז של המלצה.
תודה לך !!!!

נ.ב איך באמת קוראים לך ?
תודה רבה אל הפירגון. אני מאוד שמח שההמלצות שלי לטעמך.:אצבע מורמת אגב שמי מיכאל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור