I isotoper חבר אתר הודעות 26 מעורבות 0 נקודות 0 9/7/08 #1 אני צריך המלצה. בעיקר צפייה ב-TV, אבל רוצה להינות עם הזמן גם מ HD. (עדיף לא קוריאני LG\SAMSUNG) תודה.
אני צריך המלצה. בעיקר צפייה ב-TV, אבל רוצה להינות עם הזמן גם מ HD. (עדיף לא קוריאני LG\SAMSUNG) תודה.
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 9/7/08 #2 מה מרחק הצפייה? על איזה גודל חשבת? הפסילה הלא ברורה שלך של שני יצרנים,צימצמה מאוד את האפשרויות. פלזמה 42 אינטש,לצורך העניין,תתאים יותר לצפייה בטלוויזייה. בתקציב שציינת,אין אופציות אחרות,למעט סמסונג וlg
מה מרחק הצפייה? על איזה גודל חשבת? הפסילה הלא ברורה שלך של שני יצרנים,צימצמה מאוד את האפשרויות. פלזמה 42 אינטש,לצורך העניין,תתאים יותר לצפייה בטלוויזייה. בתקציב שציינת,אין אופציות אחרות,למעט סמסונג וlg
I isotoper חבר אתר הודעות 26 מעורבות 0 נקודות 0 9/7/08 #3 גודל - 42" בלבד. סבבה אבל אני צריך שמות דגמים. אפשר גם סמסונג ו-LG (עדיפות שניה) תודה
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 11/7/08 #4 אם אתה יכול לעלות במחיר אז יש גם את פנסוניק לסמסונג ו LG יש גם שם טוב בפלזמות שלהם - לא הייתי פוסל אותם ללא בדיקה
אם אתה יכול לעלות במחיר אז יש גם את פנסוניק לסמסונג ו LG יש גם שם טוב בפלזמות שלהם - לא הייתי פוסל אותם ללא בדיקה