התכוונתי לשים אתה התמונה הבאה של הסונאס פאבר אניברסריו שהוא לדעתי יצירת אומנות ויזואלית ומוזיקאלית ...
אבל אמרו לא לשים סונאס פאבר כי זה לא פייר
אז אני לא אשים
I always suspect "beautiful" components. I suspect most of the money went on externals instead of internals and sound. And it's very often the case. And besides this I always listen in darkness. And my music room is dedicated - so no WAF
mmhifi
האם אתה חושב שפררי או BMW או ... משקעים בעיצוב ולכן המכוניות שלהם לא מוצלחות?
האם זה עולה לנו יותר בגלל העיצוב (ויכול להיות שללא העיצוב זה היה עולה פחות)- יכול להיות שכן (למרות שאני לא חושב שזה המצב), אבל זה לא אומר שהמוצר מוצלח פחות.
If product is designed to certain reasonable price point-you always pay more money for more elaborate external design and internals will suffer inevitably. If product is "cost no object" - another story
לא מזמן רכשנו פטיפון לאחר מסע של כמעט שנה שבה ראינו ושמענו לא מעט פטיפונים.
את הסאונד של הפטיפון הנבחר -Solid Acoustic אהבנו מאוד מהמון פרמטרים.
אי אפשר לומר שהעיצוב לא השפיע על הבחירה. לא שישנם כללים ברורים כיצד רהיט אמור להראות כתנאי להכנס לבית ( בהנחה המערכת אינה נראית כמו מפלצת לדוג' זו שצילם איל ) אבל כן אפשר להגיד שלמשל רהיטים מחומרים פלסטיים / בצבעים כהים מאוד לא נמצאים רבים בביתנו, וכנראה אנו פחות נמשכים אילהם, ובכלל אני מניח שנכללו בהחלטה על קניית פטיפון - גם אם אני לעיתים קרובות מאזין למוזיקה תחת תאורת נרות / עצימת עניים.
ואם כבר בפטיפונים עסקינן - ובפטיפונים יפים ...
לטעמי אי אפשר לא להזכיר את הפטיפון נוטינגהן אנלוג, שאין לי מושג אם המהנדסים הגיעו אליו בגלל שרצו פטיפון נראה יפה / נשמע יפה אבל התוצאה היא פטיפון שרק לדמיין עליו ממלא אותי התרגשות. (וכל זה עוד לפני ששמעתי אותו ... ) http://www.dmlaudio.it/nottingham%20AnnaLog%20Grande.htm
אני חושב שקצת נסחפת בהודעתך האחרונה - ממתי יש קשר ישיר בין עלות רכיבים למשל לתמחור המוצר - גם במוצרי האודיו היקרים או היוקרתיים או כאלו ש"המחיר לא משנה" עלות הרכיבים והייצור הם חלק קטן מהתמחור.
לכן לדעתי זו מסקנה גורפת מדיי ולא נכונה שכמיכשור אודיו הוא מושקע מבחינה עיצובית זה בהכרח בא על חשבון איכות התוכן של המוצר.
הייתי חייב להוסיף.
א. הרמקולים עם הבחורה הם לא מוצר אודיו . הם נעשו רק לשם הדגמה!
ב.הייתי חייב להוסיף:
מי שגם ראה את זה עובד.. וואו: Beocenet2
ג.רמקולים:מורדנט שורט פרופרמנס 6
ד.רמקולים Adam . יווו.. אני הולך לשמוע אותם עוד חודש...תקנאו.