מגבר KORA CSA 270 במבחן מאמץ

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/kora-csa-270

מקווה שהאמינות שלו לא כמו של הרכבים הצרפתיים!

יכול להגיד מנסון רב שזו אחת החברות (לא רוצה להגיד הכי) מיוחדות וטובות ששמעתי.
בטופ 3 שלי בטוח.
לא מצאתי חסרון אחד אצלם - רק דברים טובים - גם בצד הטכני וגם בצד החוויתי.
אורגניות,שליטה,מהירות ,סופר מרגש ואוטנתי.
עכבת מוצא נמוכה - שליטה מדהימה ברמקולים.
ממש לקבל את המיקרו והמקרו של המנורות אך ללא חסרונות.

לגבי אמינות - היו לי 3 מגברים - אפס תקלות.כבר שלוש שנים.

מקווה שהאמינות שלו לא כמו של הרכבים הצרפתיים!

היי עמית,

תודה על התגובה וסליחה על התגובה המאוחרת. אמינות היא דבר סופר חשוב ולכן אקח רגע כדי לענות על נושא חשוב זה.

אני חושב שאפשר לענות על הנושא בשני מישורים:

• ההשוואה שלך לרכבים:
כל מי שמכיר אותי, יודע שאני חובב רכבים באופן מושבע. לכן, אם אקח רק את ה-20 שנים האחרונות, היו באמתחתי לא מעט רכבים. תוסיף לזה את העוובדה שאשתי מכורה לתנוחת הישיבה והנוחות הצרפתית בזחילה בפקקי הכביש הישראלי, (דבר שכנראה לא מעט יצרנים מנסים לחקות לאורך השנים), אז אני מניח שאתה מבין לאן אני חותר.

אז כך, מהארסנל הצרפתי אני יכול לתת את השמות הבאים:

רנו מגאן ספורט, סיטרואן C4, פג'ו 208 ספורט, פג'ו 3008.

בנוסף היו לי רכבי ליסינג ממגוון יצרנים, קיה ספורטאג', מאזדה 5CX, שברולט טרוורס, פורד אדג', סקודה קודיאק, וולוו 40S, וולוו 60XC, וולוו 40XC, לינק & CO 01 ועוד...

אם נוסיך על כך שרכבי הפרטי עד לא מזמן היה מתוצרת BMW אז אני מניח שאתה יכול להבין את הקשת הרחבה של הרכבים שהצלחתי "לחוות".

אם נתפקס לרגע, אז אחריי כל זה, ביננו, מלבד הרנו מגאן ספורט, אני לא ממש מבין את האימרה על הרכבים הצרפתיים. זאת אמרה שאולי היתה נכונה לפני יותר מעשור + אך מהנסיון שלי, היא כבר ממש לא מעודכנת. חוויתי בעיות תפעוליות עם שלל הרכבים באותם סדרי גודל שהיו לי עם הרכבים צרפתיים. אני מניח שיש כאלו עם נסיון אחר, אך שים לב למגוון הרכבים שנסעתי עליהם ותבין שזה מדגם סופר מייצג.

• ההשוואה לרכיבים מעולם האלקטרוניקה הבידורית:
זוהי בעיניי השוואה נכונה יותר. כפי שאתה רואה מפרסום חלק מרכיבי המערכת שברשותי, חלקם של הרכיבים שאני משתמש בהם לאורך שנים, הינם רכיבים מתוצרת חברות צרפתיות.

אתן כמה לדוגמא: פוקל, מטרונום, קבאס, דוויאלה, אליפסון ועוד.

אלו אולי שמות מהשורה הראשונה, אך הן לגמריי מייצגות את מגוון החברות המעולות הפועלות ויוצאות מצרפת אשר קנו להן תהילת עולם כמוצרים סופר טכנולוגיים, עם רעיונות שובריי שגרה\מחוץ לקופסה שיש להם עדות מעריצים בכל רחביי הגלובוס.

אני מניח שיש להם תקלות כמו לכל השאר ולכן הם שורדות שנים עם מוניטין גבוה בשוק לא סלחן.

אני מקווה שעניתי על השאלה. בכל שאלה נוספת, אתה מוזמן לפנות אלי באופן פרטי או כאן כמובן :)

יצא לי גם לשמוע את המגבר הזה אצל לוינסון אודיו מדובר במגבר כוח מדהים הפתעה של סאונד

yaronn@
אם היו לך כל כך הרבה רכבים, מן הסתם החזקת כל אחד מהם זמן קצר מאד (הזכרת למעלה 14 רכבים שונים ב-20 שנה, וכתבת שהיו עוד...). גם אם זה 2 במקביל כל פעם, לך ולאשתך, זה עדיין תקופת אחזקה קצרה מאד לכל אחד. ליסינג בוודאי. אז:
א) בתקופות כאלה קצרות לא אמורות להיות תקלות מיוחדות באף רכב
ב) ואף על פי כן אתה טוען שכן נתקלת בבעיות תפעוליות עם כל הרכבים (כך הבנתי).
תסלח לי אבל זה לא נשמע אמין.

yaronn@
אם היו לך כל כך הרבה רכבים, מן הסתם החזקת כל אחד מהם זמן קצר מאד (הזכרת למעלה 14 רכבים שונים ב-20 שנה, וכתבת שהיו עוד...). גם אם זה 2 במקביל כל פעם, לך ולאשתך, זה עדיין תקופת אחזקה קצרה מאד לכל אחד. ליסינג בוודאי. אז:
א) בתקופות כאלה קצרות לא אמורות להיות תקלות מיוחדות באף רכב
ב) ואף על פי כן אתה טוען שכן נתקלת בבעיות תפעוליות עם כל הרכבים (כך הבנתי).
תסלח לי אבל זה לא נשמע אמין.
אני חושב שהפוקוס קצת הלך לאיבוד בדיון. הפוקוס הנכון אמור להיות כרגע על המוצר שעליו נעשתה הסקירה ולא על משהו אחר. המוצר הוא העיקר, השאר טפל וזה מה שחשוב לזכור.

למרות זאת, מכיוון שאני מעריך אמינות ואני חושב שזה דבר חשוב בחיים, אנסה לענות על כך בצורה שאני מקווה שתניח את דעתך.

• מניתי 9 רכביי ליסינג לאורך תקופה של כ-20 שנים.
  • אני אדם שנוסע על כבישי הארץ לא מעט וממוצע הק"מ שלי (ושל אשתי גם כן) הוא לא קטן, כנראה שאפילו דיי גדול (לכן משתלם לי לקחת רכביי ליסינג לא זולים).
  • רק אציין שאני נוסע בממוצע כ-40 אלף ק"מ בשנה, ולכן כבר לאחר שנתיים, אני מקבל הצעות מחברת הליסינג להחליף את הרכב.
  • לפעמים אני מצליח למשוך עוד חצי שנה ולכן הרכבים אצלי עוברים בממוצע בשנתיים ימים כ-80 אלף ובהנחה שהצליחו לשרוד אצלי קצת יותר, אנו מדברים כבר על כ-100 אלף ק"מ.
  • לכן, במטמטיקה פשוטה (שאני עושה כל שנתיים לערך ), שנתיים פר רכב * 9 רכבים = 18 שנים. אני מניח שאתה מבין לאן אני הולך....
  • השימוש האינטנסיבי הזה מביא את הרכבים לנקודות קיצון במשך זמן מאוד קצר ולכן אני חושב שזאת דווקא נקודת ייחוס טובה מאוד לאיך רכב מתפקד. (תאר לך שהרכב בתקופה של שנתיים נתקע X פעמים או חווה מס' תקלות לא ברורות - וזאת למרות שהוא בין שנתיים ימים....)
  • לגביי הרכבים הפרטיים, הסיפור הוא דומה רק פחות קיצוני ולכן ישנה תחלופה קטנה יותר (4 במקום 9 במשך תקופה של 20 שנים לערך). דרך אגב, לפי נתוני חברת הליסינג, זמן ממוצע של רכב בשוק הפרטי הוא בין 4-5 שנים והנה לך המתמטיקה בפעם השניה.

מקווה שההסבר הניח את דעתך. זה בסדר, אני עובר את הדיון הזה עם חברים כל X שנים ולכן אינני נפגע ומסביר בפשטות שלאנשים כמותי כדאי להמשיך לקחת רכבי ליסינג.

אסיים בזאת שאם קראת את הכתבה, נהנית מהכתוב וקיבלת את התובנות שהיית צריך עבור עצמך, אני את שלי עשיתי.

בהצלחה!

ירון אני מבין שאתה כתב האתר,האם חלק מעבודתך זה להתקשר למי שמגיב פה,לתגובות שאולי לא נראות לך או לא מוצאות חן בעיניך?

הצרפתים חזקים באודיו, בהצלחה.

ירון אני מבין שאתה כתב האתר,האם חלק מעבודתך זה להתקשר למי שמגיב פה,לתגובות שאולי לא נראות לך או לא מוצאות חן בעיניך?
היי עמית,

התשובה היא לגמריי לא. כפי שאתה רואה אני מכבד כל אדם וכל הערה ומנסה כמיטב יכולתי לענות לצורך הקהל שאותו אנו משרתים.
התגובות לכתבות הן חלק מהסיפור הכולל בעיניי, אז כשהן עינייניות, הן תורמות לכתבה גם כן, וכן ירבו.
ישנם לא מעט אנשים שכותבים לי באופן פרטי שאלות, לגביי השוואות כאלו ואחרות או סתם לקבל עצות ואני מנסה לענות גם עליהם כמיטב יכולתי ובזמן סביר.
אם אתה צריך, אתה בכיף מוזמן לכתוב לי גם כן.
בהצלחה!

050-7628600
זה מספר הטלפון שלך?

ירון
אל תיצור איתי שום קשר ולא עם קרובי משפחתי.
אני לא מכיר אותך ולא מעוניין להכיר.
ראה את זה כסגור.

ירון
אל תיצור איתי שום קשר ולא עם קרובי משפחתי.
אני לא מכיר אותך ולא מעוניין להכיר.
ראה את זה כסגור.
עמית, הכל בסדר.
לא נוצר ביננו קשר עד כה וכך זה ישאר.
אין צורך בכעסים מיותרים בחיים.
ראה זאת כעניין סגור גם מצידי.

ירון, סחתיין על הסקירה, נהניתי לקרא, דש ליבואן.

נערך לאחרונה ב:
ירון, סחתיין על הסקירה, נהניתי לקרא, דש ליבואן.
תודה רבה איתי.
מעריך מאוד.

סקירה מעניינת, תודה
השאלה המתבקשת: איך אתה משווה בין המגבר הזה למגברים אחרים באותה סביבת מחיר?

היי ירון
יופי של סקירה, חברה מצוינת (מכיר אותה עוד מגללגולה הקודם, בעיקר את הדאק). אין לי ספק שמדובר המוצר טוב. מצטרף לבקשה שהיה נחמד ולא מזיק לשמוע את התייחסותך לעוד מגברים באותה בגזרת מחיר , יתרונות/חסרונות.

נדבר בפרטי

ולך עמית היקר, אני חושב שאתה חוצפן בתגובתך...

כתבה יפה ירון רק אל תשכח מאיפה היכרת ומי המליץ לך על cabasse karissima.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור