מגבר משולב עוצמתי - Anthem Integrated 225, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תארו לכם שסוני העולמית פתאום יתחשק לה להוציא מגבר על,הרי הם ישכרו מין פראויציני או נלסון שיעשה להם טיונינג , ועם יכולת הביצוע שלהם והתימחור שלהם ,יש סיכוי שזה יהיה מגבר על בחצי מחיר של כל האבולושיין ,ספקטרל ועוד הרבה חברות אקזוטיות שמחפשות 5 אוליגרכים ושתי שייכים סעודים למוצרים שלהם בשנה , ולכן שחברה גדולה מוציאה מוצר לא צריך לזלזל באיזה ימהה או אפילו טושיבה ,הם חזקים החברה האלה.
כן, ואז כל חברות העל שקימות היום יחווירו לא?
דבריך לוקחים אותי לאזור שנת 2003 שסוני החליטה לייצר פאוור ופרה מתוצרתה שהעלות שלהם בארץ הייתה לפחות 150.000 אלף שח. הייתי נוכח בכמה פרזנטציות על כמה סוגי רמקולים שחוברו לסט הזה. על ההמשך אין מה להוסיף, זה היה פשוט בזיון.
יתכן וסוני יעשו בעתיד דברים טובים בתחום מערכות הקצה, עד אז שימשיכו לחלום על מגברים של טנור בחצי מחיר.

מתן.
בתמונת היחץ מדובר בגרסא האמריקאית ולכן השאסי בנוי אחרת. לכולם יש הארקה.
מגבר האוזניות, לפחות על פי הנתונים, הוא מגבר נפרד.

רוזי.
בוחר בשלי. אין מה לעשות, זה יותר איכותי אבל עדיין עולה "קצת" יותר. בכל אופן, בכל הנוגע לתמורה לכסף האנטם הזה הוא נדיר בהחלט.
שאלתי כי, בהפרש הכספי אפשר לשדרג את שאר המערכת באופן משמעותי מאוד, כך שהתוצאה תהיה אפילו טובה מההבדל בין שני המגברים האילו, או להחליף רכב...

רוזי.

מי כמוך יודע שההבדל בין טוב למצוין יכול להיות בניואנסים. כלומר, בפרטים הקטנים, איפה שאלוהים נימצא. (-:
ומי כמוך יודע שבשביל הניואנסים האלה משלמים לא מעט. אבל במקרה הזה האנטם הוא תחרות לאלקטרוניקה שלי רק בגלל הביצועים מול המחיר הכמעט מגוחך שלו. כמובן שהאלקטרוניקה שלי יותר טובה גם במיקרו וגם במאקרו. העניין הוא שהתמורה השולית הפוחתת מורגשת בהשוואה הזו היטב.

יחד עם זאת, נדיר למצוא מוצרים במחיר הזה שעושים מוסיקה באיכויות כאלה. במילים אחרות, אני לא בטוח שמסתובבים הרבה מוצרים כאלה בעולם במחיר כזה מול ביצועים כאלה.

רוזי.

מי כמוך יודע שההבדל בין טוב למצוין יכול להיות בניואנסים. כלומר, בפרטים הקטנים, איפה שאלוהים נימצא. (-:
ומי כמוך יודע שבשביל הניואנסים האלה משלמים לא מעט. אבל במקרה הזה האנטם הוא תחרות לאלקטרוניקה שלי רק בגלל הביצועים מול המחיר הכמעט מגוחך שלו. כמובן שהאלקטרוניקה שלי יותר טובה גם במיקרו וגם במאקרו. העניין הוא שהתמורה השולית הפוחתת מורגשת בהשוואה הזו היטב.

יחד עם זאת, נדיר למצוא מוצרים במחיר הזה שעושים מוסיקה באיכויות כאלה. במילים אחרות, אני לא בטוח שמסתובבים הרבה מוצרים כאלה בעולם במחיר כזה מול ביצועים כאלה.
כל הכבוד נמר על הפתיחות והפירגון ,לא מוצאים זה כל יום, ביננו גם אני שמתעסק בנויאנסים קטנטנים לא צריך יותר ממה שיש שם , זה ממילא סתם דיבוק שלא יביא אותנו לשום מקום.לפעמים שאני מדליק המערכת , בוא תראה כמה סוויצים אני צריך לפתוח , טון של ציוד , ובסוף שומע כינור בודד שממילא נשמע כמו הפרצוף שלי, וכאילו איכפת לי שאומרים שהמערכת טובה ,זה לא מוסיף או מוריד , רק גורם לי להשוב איזה חמור אני שהגעתי למין מקום בלתי אפשרי ומשעמם , ומתחיל לבסתכל שמאלה וימינה אצל אחרים ,אולי לעזור להם ,האמת היא שאני נהנה יותר לשמוע מערכת חרה משתפרת ממערכת טובה שלא זזה לשום מקום , הדבר היחידי שסוף סוף הגיע הוא לשמוע מוסיקה בלי לרדוף אחרי הזנב.

כל הכבוד נמר על הפתיחות והפירגון ,לא מוצאים זה כל יום, ביננו גם אני שמתעסק בנויאנסים קטנטנים לא צריך יותר ממה שיש שם , זה ממילא סתם דיבוק שלא יביא אותנו לשום מקום.לפעמים שאני מדליק המערכת , בוא תראה כמה סוויצים אני צריך לפתוח , טון של ציוד , ובסוף שומע כינור בודד שממילא נשמע כמו הפרצוף שלי, וכאילו איכפת לי שאומרים שהמערכת טובה ,זה לא מוסיף או מוריד , רק גורם לי להשוב איזה חמור אני שהגעתי למין מקום בלתי אפשרי ומשעמם , ומתחיל לבסתכל שמאלה וימינה אצל אחרים ,אולי לעזור להם ,האמת היא שאני נהנה יותר לשמוע מערכת חרה משתפרת ממערכת טובה שלא זזה לשום מקום , הדבר היחידי שסוף סוף הגיע הוא לשמוע מוסיקה בלי לרדוף אחרי הזנב.

אמרתי לך שאתה כמו סברס,
קוצים בחוץ,מתוק בפנים.(אוהב לעזור):כל-הכבוד:

האם יצא לך לשמוע את ה פאראסאונד A21, ואם כן, האם היית אומר שהוא דומה לאנטם ? הפאראסאונד עולים כ1,600$ בחו"ל, ההספק ושאר הנתונים דומים, והיה מעניין להשוות ביניהם. אני שמעתי את האח הגדול, ה HALO JC1 והתוצאה היתה מהממת. אם האח ה"קטן" (25 קילו, 750W בברידג') קרוב לאח הגדול, אז יש פה מתחרה רציני לתואר "התותח האמריקאי המוצלח מכולם - ובמחיר הסביר ביותר".

לא יצא לי לשמוע אותו. אבל אני מכיר את היצרנית. יופי של מוצרים ובהחלט יהיה נחמד להאזין להם למטרות סקירה.

שלום לכולם.
תודה רבה לכל המתענינים והרוכשים. הרשו נא לי לאחל שנה טובה ופוריה לכל גולשי האתר ולהתראות בתערוכה.
שבת שלום

שנה טובה משה.

שנה מתוקה ומחייכת. שנה של פרנסה והגשמת חלומות.

לגבי עדכון המחיר של האנטם 225 שמוזכר בשרשור על ה-CEC, נא לא לשכוח שהמחיר הנמוך (6.990) בתוקף עד התערוכה ואחרי התערוכה המחיר החדש כולל טיונר מתנה.
נא ראו ההודעה המסחרית.
שנה טובה

נמר , איך לדעתך מגבר זה ישתלב עם הרמקול Naim ovator s-400 אשר בחנת לא מזמן. למרות שהרמקול אותו אני מקווה לשמוע בתערוכה מתומחר פי 3 מהמגבר. אבל נעזוב לרגע את המחיר שלהם.
תאורתית לפי מה שרשמת עשוי להיות שידוך טוב ביניהם.
קטע ציטוט מהביקורת על המגבר : "התאמה לרמקולים
מבחינת כוח אני יכול להגיד בביטחון שהוא אוכל לארוחת בוקר כל רמקול שתשימו מולו. מדובר במגבר גיבור וחזק. ברמת הצליל מדובר במגבר שיעדיף רמקולים ניטרליים או ניטרליים הנוטים לחמימות קלה. המגבר עצמו מאוד ניטרלי אך לא יבש כלל. זה אומר שהוא בהחלט יתאים לרוב הרמקולים מהמשפחה שלו ".
ועוד קטע ציטוט מהביקורת על הרמקול : " רצוי לשדך לו הגברה ניטרלית על מנת לקבל את האיזון הטוב ביותר של הרמקול. כמובן שכמו כל רמקול מאוד טבעי וניטרלי הרמקול הזה רגיש להגברה ויחשוף את היתרונות והחסרונות שלה בקלות ובבירור ".
מעניין אותי לשמוע את דעתך ,וגם דעה של חברים אחרים תתקבל בברכה.

מגבר אנטם I225 עם ה-NAIM OVATOR S400

בבקורי המקדים במלון התערוכה פגשתי את אילן טמיר יבואן NAIM ומסתבר שהחדר שלו יהיה סמוך מאד לשלי.
אפשר לתאם שבבוקר היום השני לתערוכה נבוא כולנו שעה אחת קודם לפתיחה, נעביר את המגבר לחדר של NAIM ותוכל להתרשם.
אולי אפשרי גם ביום ההקמה (16-10-2011) רק צריך לתאם עם אילן טמיר.
שבוע טוב

עדכון המחיר לאנטם בתוקף.
החל מהיום כפוף לשער הדולר הנכחי יהיה מחיר המגבר 7.770 ש"ח כולל טיונר במתנה.
בברכה
משה

שאלה לנמר על התאמת רמקולים.

איך לדעתך יתאים ה ANTHEM 225 לזוג VIENNA ACOUSTIC MOZART GRAND?

אתה צריך לבדוק בעצמך.

ייתכן ויש חוליות שטרם טופלו:
http://www.dtown.co.il/forum/23734-החוליה-החשובה-ביותר-בסטאפ.html

שלום לנמר... אני אודיופיל בחיתוליו שרכש את ה anthem 225 לא מעט בעידודה של הסקירה שלך באתר.
.. הוא מחובר ל b&w 603 s3 , התוצאה לאין ערוך טובה מרסיבר ה nad שהיה שם קודם אך רחוקה מלרגש.
מחפש עצה לרמקול המתאים למגבר, (סלון בינוני קרוב לקירות, הכל חוץ מקלאסי ואלקטרוני כבד) בתקציב של 10-14 שח.
אגב , האתר והסקירות.... תענוג.

שלום לנמר... אני אודיופיל בחיתוליו שרכש את ה anthem 225 לא מעט בעידודה של הסקירה שלך באתר.
.. הוא מחובר ל b&w 603 s3 , התוצאה לאין ערוך טובה מרסיבר ה nad שהיה שם קודם אך רחוקה מלרגש.
מחפש עצה לרמקול המתאים למגבר, (סלון בינוני קרוב לקירות, הכל חוץ מקלאסי ואלקטרוני כבד) בתקציב של 10-14 שח.

למרות ששאלת את נמר ומאחר שאני ברוב עוונותי האבא של אנטם בישראל, תרשה לי לשאול אותך איזה מקור יש לך (ממה אתה שומע) שלא מרגש אותך.
האם יש לך איזו שהיא הקלטה משובחת כדי לבדוק את מעטפת הביצועים (מילה יפה ההא?) של הרמקולים הטובים שלך?
באיזה כבילה אתה משתמש?
לפני שמוציאים סכום כזה על רמקולים ובכלל, צריך לדעת ממש היכן המיגבלה כדי לדעת מה באמת צריך לשנות.
ואשמח לסייע גם בזה.

להשתמע
[email protected]

תתחדש. עשית בחירה מצויינת.

בנוגע להמלצה.
אני מציע לפתוח פוסט חדש בנושא בכותרת "מחפש רמקולים לסלון".
רצוי לדווח על גודל החלל, שאר מרכיבי המערכת, הרגלי האזנה וכמובן תקציב. אענה לך בפוסט שתפתח.
את השירשור הזה אני מעדיף למקד על המוצר המופיע בכתבה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור