LCD או פלזמה מבקש עזרה בהתלבטות

• פותח הנושא פותח הנושא dayanjak
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dayanjak

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
3 מסכים שכרגע שוקל:
סוני 46 W4500 כ 14K
פנסוניק PY80 50 כנראה באותו סדר גודל של מחיר
סמסונג 46 סדרה 7 עם LED כ 19K

צפייה בעיקר הוט כרגע רגיל עם הרכישה HD
מרחק כ 3.7 מ'
תחושת בטן במראה בחנות שה 50 אינצ' גדולה מאוד ייתכן מכיון שאיני רגיל
סוני נראית נהדר אך עדיין לא ראיתי בשדורי TV רגילים

הארות ??

אני מאמין שרוב התכנים שתראה בשנים הקרובות יהיו שידורים רגילים - כך שבאמת מומלץ לראות את המסכים בשידור רגיל ואז יהיה לך קל יותר להחליט

ראיתי את שני הראשונים היום סוני ו פנסןניק בשידורי YES סוני סביר פנסןניק טוב .ראיתי גם פיוניר 5090 בשידורי YES לא ראיתי הבדל משמעותי בין פנסוניק ופיוניר אולי מעט יותר טוב לטובת הפיוניר וגם זה לא בטוח. טוענים שבבית אמור לראות טוב יותר עקב הנחתותבחיבור מספר מסכים במקביל בחנות. לא יודע חייב להודות שנושא איכות הצפייה באה רגיל מאוד מטרידה אותי. היום יש לי מסך פושטי שנקנה לפני 6 שנים CRT 32 אינץ ב 2000 ש"ח - בשידורים רגילים וואלה לא בטוח שהייתי מבחין בין הפלסמות לפושט ההוא
בסרטי HD ללא ספק ייתרון לפיוניר.כך שחזרתי שוב להתחלה האם הפיוניר שווה את תוספת הפרש של 4000 ש"ח ...שהם כ 30% מהעלות .יש מה לחשוב בחג...

בשידורי טלויזיה רגילים, אכן הפנסוניק עושה עבודה טובה.

אכן , ובעיקר שבמשפחה "נורמלית"נראה לי 90 % מהזמן רואים שידורים רגילים...שאלה האם שווה להשקיע בשביל מעט זמן כ"כ הרבה... זו כנראה שאלה מאוד אישית וכאן כל אחד צריך לעשות חשבון העדפות שלו...

אכן , ובעיקר שבמשפחה "נורמלית"נראה לי 90 % מהזמן רואים שידורים רגילים...שאלה האם שווה להשקיע בשביל מעט זמן כ"כ הרבה... זו כנראה שאלה מאוד אישית וכאן כל אחד צריך לעשות חשבון העדפות שלו...

(Y)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור