מבחן ניקוי ראש - מי הכי טוב?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

היי ויטלי
המכשיר הזה , פעולתו מאד עדינה.
הגעתי אליו דרך פורומים של אודיופילים בגרמניה , שמשתמשים בו כבר שנים ומאד מומלץ על ידם.
גם בארץ יש מספר אנשים שמשתמשים בו כבר שנים ולא קרה כלום למחט.
אני מוכר את המכשיר כבר כמעט שנתיים , מכרתי כמה עשרות ממנו , וברוך השם אין תלונות - רק תשבוחות.

ניקוי ראש הכי טוב זה זה.

מסכים ... במצב הנוכחי - ניקוי הראש הוא הכרחי :-)

מדהים! במה צילמת?
קניתי בזמנו איזה מיקרוסקופ זול מ אייבי שמתחבר למחשב
לפי המלצה באיזה פורום בחו״ל
https://www.ebay.com/itm/1600X-8-LE...750181?hash=item25f4606da5:g:0FEAAOSwWfda3UU1
משהו כזה

תודה, כנראה שהיה לך מזל. יש לי כזה, x1000 על הנייר - בפועל x20 בקושי. לא מתקרב אפילו לתמונות שאתה מקבל :(.

צריך לפרק את הפלסטיק הקידמי ולשחק עם עוצמת התאורה
כדי לקרב את האובייקט למצלמה
לקח לי זמן אבל בסוף זה הצליח

אני יודע, פירקתי.

היי
אין לי מיקרוסקופ .... אבל בעזרת חבר , צלם מוכשר , שצילם במצלמה "רגילה"
ניתן לראות את השקיפות של היהלום לאחר הניקוי ב Flux HiFi
מחט 1.jpg
מחט 2.jpg

מניסיון , אי אפשר להגיע לכזאת רמת ניקיון בשום דרך אחרת....
המשך יום נפלא
ארי

תמונות מצורפות

• מחט 1.jpg
    מחט 1.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 379
  • מחט 2.jpg
    מחט 2.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 356
בקיצור,תעברו לשמוע מוזיקה ממחשב/סטרימר/שרת מוזיקה ;) אפשר לשמוע שעות על גבי שעות של מוזיקה בלי צורך לקום מהספה ולעשות ניקיונות,החלפות ושאר ירקות . PRICELESS ...

בקיצור,תעברו לשמוע מוזיקה ממחשב/סטרימר/שרת מוזיקה ;) אפשר לשמוע שעות על גבי שעות של מוזיקה בלי צורך לקום מהספה ולעשות ניקיונות,החלפות ושאר ירקות . PRICELESS ...
אל תתבלבל נשמה.אנחנו חלקנו שומעים עם סטרימר/שרת...המע מתחממת ואז עוברים לדבר האמיתי....:שתוי:
סתם סתם לא צריך להתיחס..:)

אתה מוזמן לשמוע אצלי. יש סיכוי שתגיב אחר כך לכותב הכתבה הזו.

אתה מוזמן לשמוע אצלי. יש סיכוי שתגיב אחר כך לכותב הכתבה הזו.
אני שומע אנלוגי ואוהב אנלוגי אבל בוא,
אני חושב שבהשוואה אמיתית כשמושקע בסט אפ דיגיטלי אותו סכום כמו באנלוגי (נניח סכום ממוצע שמשקיעים רוב האנשים בעולם המערבי) אין בכלל ספק מה יישמע יותר טוב וזה לא האנלוגי..
סט אפ אנלוגי של חצי מליון שקל ? הוא לא ממש כלי השוואה רלוונטי כשרוצים לטעון טענה כללית.
אחרת אפשר גם לטעון שיונדאי הוא רכב טוב יותר מלמבורגיני על סמך רכב ייחודי שיונדאי ייצרו בהשקעה חד פעמית לתערוכה ב 20 מליון דולר.
או בקיצור כדי לעבור את הרמה של ממיר דיגיטלי טוב שעולה נניח 15,000 שח ומדורג בסטראופייל קלאס A נצטרך להוציא על סט אפ אנלוגי (פטיפון, פונו סטייג׳, מכונת ניקוי, ראשים, זרועות וכו) כמה מאות אלפי שח לא כולל מבחר תקליטים בעוד לפחות כמה עשרות אלפים מינימום ורצוי יותר
חתימת הצליל האנלוגי תהיה גם בסט אנלוגי של 10,000 שח ברור, אבל פירוט דינמיות הפרדה, במה ובלה בלה כל אלו לא יתקרבו אפילו לממיר טוב בסכום הזה.

כנראה(בטוח) לא שמעת סט אנלוגי טוב
וכמובן לא צריך להשקיע מאות אלפי שח כדי לעבור את הדיגיטל, הן בפירוט, הן בהפרדה וכמובן חיות.

סט אנלוגי טוב זה לא סט אנלוגי יקר.
סט אנלוגי יקר וטוב זו בחירה וזה בכלל לא עניין להשואות.

נערך לאחרונה ב:
כנראה(בטוח) לא שמעת סט אנלוגי טוב
וכמובן לא צריך להשקיע מאות אלפי שח כדי לעבור את הדיגיטל, הן בפירוט, הן בהפרדה וכמובן חיות.
מה אתה אומר משה ?
אתה לא יכול להתמודד עם הטענה אז אתה מבטל את יכולת השיפוט שלי כי לא שמעתי, כמה נוח.
טיעון מאוד מרשים.

מה אתה אומר משה ?
אתה לא יכול להתמודד עם הטענה אז אתה מבטל את יכולת השיפוט שלי כי לא שמעתי, כמה נוח.
טיעון מאוד מרשים.

הטענה שלך היא לא לעניין , לכן אין לי מה להרחיב בנושא.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור