לשבת בסלון ולהרגיש באצטדיון: TCL משיקה בישראל שלוש סדרות טלוויזיה חדשות במיוחד לכבוד חגיגת המונדיאל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/tcl-world-cup-26

טלוויזיה 100" בפחות מ-7000₪?

האם 85 C8K נחשב לדור חדש?
אני קצת יוצא מבולבל, יש כמה שמצהירים שהם יבואנים

נערך לאחרונה ב:
האם 85 C8K נחשב לדור חדש?
אני קצת יוצא מבולבל, יש כמה שמצהירים שהם יבואנים
הי מיכאל.
ה- C8K הוא הדור שהושק באמצע שנת 2025.
תוכל להתרשם מהסקירה שלו כאן:
בחודש הקרוב צפוים להיות מושקים דגמי 2026 וביניהם דגם שיחליף את ה- C8K.
ל-TCL יש כמה יבואנים, אבל ככל שידוע לי העיקרי שבהם הוא C-DATA.
אם אתה מתכוון לקנות טלוויזיה, אז לדעתי כעת זה הזמן הגרוע ביותר לקנות. כדאי להמתין לסוף חודש זה ותחילת החודש הבא, להשקת הדגמים החדשים, אז צפויה ירידת מחירים של המלאי הישן.
בהצלחה!

הי מיכאל.
ה- C8K הוא הדור שהושק באמצע שנת 2025.
תוכל להתרשם מהסקירה שלו כאן:
בחודש הקרוב צפוים להיות מושקים דגמי 2026 וביניהם דגם שיחליף את ה- C8K.
ל-TCL יש כמה יבואנים, אבל ככל שידוע לי העיקרי שבהם הוא C-DATA.
אם אתה מתכוון לקנות טלוויזיה, אז לדעתי כעת זה הזמן הגרוע ביותר לקנות. כדאי להמתין לסוף חודש זה ותחילת החודש הבא, להשקת הדגמים החדשים, אז צפויה ירידת מחירים של המלאי הישן.
בהצלחה!

תודה רבה!

האמת אני קצת יוצא מבולבל, התחלתי לראות סקירות והשוואות גם ב-youtube

גם קפצנו לכמה חנויות חשמל בסופשבוע - TCL נראת הכי טוב ללא קשר למחיר -- לטעמי כמובן

אבל בסקירות אומרים כי סרטים בחדר חשוך (מצב שלי) צריך רק OLED, כלומר LG,

אז אני מסתכל לכיוון LG G5 אבל גם היא יצאה לפני שנה וחצי

סוני אני מבין יצאה מהמשחק, כן?

עניין הוא שאני מחליף מסך טלויזיה פעם בעשור :)
כרגע עם פלזמה של פנסוניק שממש מסרבת למות, אבל לא רואים טוב בסטנדרטים של היום

אני כאמור מדליק טלויזיה רק לראות סרטים פעם פעמיים בשבוע

סוני ממש לא יצאה מהמשחק. אוטוטו תשיק את ה- true RGB. הייצור של טלוויזיות סוני בחברת הבת של TCL יחל באפריל שנה הבאה.
ראה התייחסותי לנקודות שהעלית:
  • סוני חזקה מאד בעיבוד תמונה וכיול לצבעים טבעיים היישר מהקופסא.
  • TCL מספקת חבילה דומה על הנייר לזו של סוני, במחירים זולים יותר ובמעבדים אחרים. בפועל הדעות חלוקות בנוגע לרמת כיול הצבעים ועיבוד הוידאו שלה.
  • אם אתה רוצה OLED, אז LG מאד חזקה בטכנולוגיה הזו. אבל OLED מורכב מחומר אורגני עם תכונות ייחודיות שצריך לקחת בחשבון. כתבתי על זה כאן:
https://www.dtown.co.il/oled-tv-lifespan
בחודש הבא תוכרז ה- G6 שלהם. אם החוויה שלך מתומצתת לסרט פעמיים בשבוע, ואינך משלב שידורי חדשות עם סרגל תחתון סטטי, תהנה מאד ממנה ולא תידרש לחשוש מצריבות.
  • הפלסמה שלך אמנם מסרבת למות, אבל הצבעים שלה דהו, שכך החומר האורגני שבה התכלה בחלקו.
בהצלחה!

סוני ממש לא יצאה מהמשחק. אוטוטו תשיק את ה- true RGB. הייצור של טלוויזיות סוני בחברת הבת של TCL יחל באפריל שנה הבאה.
ראה התייחסותי לנקודות שהעלית:
  • סוני חזקה מאד בעיבוד תמונה וכיול לצבעים טבעיים היישר מהקופסא.
  • TCL מספקת חבילה דומה על הנייר לזו של סוני, במחירים זולים יותר ובמעבדים אחרים. בפועל הדעות חלוקות בנוגע לרמת כיול הצבעים ועיבוד הוידאו שלה.
  • אם אתה רוצה OLED, אז LG מאד חזקה בטכנולוגיה הזו. אבל OLED מורכב מחומר אורגני עם תכונות ייחודיות שצריך לקחת בחשבון. כתבתי על זה כאן:
https://www.dtown.co.il/oled-tv-lifespan
בחודש הבא תוכרז ה- G6 שלהם. אם החוויה שלך מתומצתת לסרט פעמיים בשבוע, ואינך משלב שידורי חדשות עם סרגל תחתון סטטי, תהנה מאד ממנה ולא תידרש לחשוש מצריבות.
  • הפלסמה שלך אמנם מסרבת למות, אבל הצבעים שלה דהו, שכך החומר האורגני שבה התכלה בחלקו.
בהצלחה!

סוני אני פשוט רואה מוכרים A95L של 2023
לא ראיתי שום דבר חדש
אולי פספסתי

AI אומר כי QD-OLED טוב יותר, אבל אני לא מבין מי מוכר מה.

לגבי G6 - מחכה אז..
אפרופו ראיתי כמה ביקורות השוואה מול G5, רואה הבדל, מינורי לטעמי. לפעמים דווקא אהבתי את G5

פלזמה - אתה צודק, אבל גם תכנים 1080p היום זה לא זה

בהצלחה!

לקחתי G5 83" אחרונה :)
מונדיאל..

תתחדש! בחירה מעולה.
סוף החודש יוכרזו דגמים חדשים ותוכרז מהפכה טכנולוגית בתחום הטלוויזיות. יש למה לצפות.

תתחדש! בחירה מעולה.
סוף החודש יוכרזו דגמים חדשים ותוכרז מהפכה טכנולוגית בתחום הטלוויזיות. יש למה לצפות.

אם הייתי מחכה עוד שבוע, הייתי נשאר בלי טלויזיה :)
אולי מלחמה גם, אנשים הסתערו על חנויות חח

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור