לראשונה בישראל Luxman D10x

• פותח הנושא פותח הנושא exupgh12
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,334
נקודות
113
רגע לפני סוף השנה ואחרי המתנה ארוכה....

תמונות מצורפות

• IMG_20211230_113104_209.jpg
    IMG_20211230_113104_209.jpg
    KB 153 · צפיות: 272
  • IMG_20211230_113104_187.jpg
    IMG_20211230_113104_187.jpg
    KB 138 · צפיות: 265
  • IMG_20211230_113104_142.jpg
    IMG_20211230_113104_142.jpg
    KB 79.3 · צפיות: 262
תתחדש גיא! מדהים.
תהנה הרבה.

תתחדש ותהנה !!! עכשיו אחרי השדרוג יש טעם שוב להשוות בין האנלוג לדיגיטל כי יש מצב,שיחסיי הכוחות השתנה.

תתחדש ושתהנה ממנו עוד הרבה זמן גיא :בעד:

תתחדש ותיהנה, לא רק בשנה הקרובה אלא מעבר לאופק (ורד)(ורד)(ורד)(ורד)

תתחדש גיא! מדהים.
תהנה הרבה.
תודה רבה דוד (ורד)
תתחדש ותהנה !!! עכשיו אחרי השדרוג יש טעם שוב להשוות בין האנלוג לדיגיטל כי יש מצב,שיחסיי הכוחות השתנה.
תודה על הברכות (ורד)
שמעתי מספר ממירים יקרים (++100K) ויותר בהשוואה לאנלוג נחות מזה שברשותי, האחרון תמיד ניצח.

הלקסמן אומנם טרם סיים הרצה אבל כבר עכשיו נשמע מאוד אנלוגי, כלומר צליל פתוח, מפורט, חי, ליקווידי ותחום תחתון הדוק -זה הדבר הכי קרוב לאנלוג ששמעתי עד היום ממקור דיגיטלי, משמע חל צמצום בפער, אך עדיין האנלוג שברשותי לוקח את הכתר ללא עוררין.

תתחדש ותיהנה מהרבה מוזיקה.

המשלוחים של לקסמן קצת איטיים בגלל הקורונה. אבל WOW גדול אני ירוק מקנאה (אין פה סמל מתאים).

תתחדש ותהנה קומפקט דיסק / SACD מוצלח מאוד עם כניסה דיגיטלית לחיבור סטרימר:שתוי:.

תגיד, הוא לא עולה בחו"ל 16 אלף דולר?

תתחדש ידידי,המון הנאה מהמכשיר החדש.

תתחדש גיא!
לא היה לי אף מוצר שלהם שרציתי להוריד מהסטנד. זה דאק לטוח ארוך, את ה 06 יש לי מאז שיצא, בין הראשונים בארץ, ולא זז מפה עד שיואילו בטובם לשדרג אותו (וגם אז לא בטוח שאחליף)
חבר לו את החשמל הכי טוב שאתה יכול, ואתה מסודר בדיגיטל להרבה שנים.

המשלוחים של לקסמן קצת איטיים בגלל הקורונה. אבל WOW גדול אני ירוק מקנאה (אין פה סמל מתאים).

תתחדש ותהנה קומפקט דיסק / SACD מוצלח מאוד עם כניסה דיגיטלית לחיבור סטרימר:שתוי:.

תגיד, הוא לא עולה בחו"ל 16 אלף דולר?

תודה תומר.

בסה"כ שנה של ציפייה שהם 12 חודשים או 365 ימים. לפחות מרגע יציאת המשלוח הגיע במהירות הבזק.
לגבי ריטייל בחו"ל ראה קישור https://www.theabsolutesound.com/articles/luxman-d-10x-cd-sacd-player-and-dac/5

תתחדש ידידי,המון הנאה מהמכשיר החדש.
תודה רבה איתן (ורד)
תתחדש גיא!
לא היה לי אף מוצר שלהם שרציתי להוריד מהסטנד. זה דאק לטוח ארוך, את ה 06 יש לי מאז שיצא, בין הראשונים בארץ, ולא זז מפה עד שיואילו בטובם לשדרג אותו (וגם אז לא בטוח שאחליף)
חבר לו את החשמל הכי טוב שאתה יכול, ואתה מסודר בדיגיטל להרבה שנים.
תודה רבה שי (ורד)
אל דאגה בעניין החשמל, דאגתי לבית טוב.

תתחדש!

אחלה מתנת סנטה קלאוס (ורד) (ורד) (ורד) ... "אהבתך למוסיקה היא נשמת אפך"

תתחדש גיא,
מהיכרות עם הדאקים שלהם, אפילו הקטן ביותר, הוא בטח נשמע לא פחות ממדהים.

כיף גיא
תתחדש
נאמין שעם הזרמה אתה מסודר

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור