אין לי פטיפון טרס אלא
Platine Verdier
שרשור בנושא בפורום הכחול
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=33472
1- כן, הושווה למנוע המקורי של ורדייר. למנועים אחרים לא הושווה. חיפשתי מנוע מבוסס על סוללה לורדייר. לא רציתי לשלם על מנוע של Gtaudio
שהוא המשווק העיקרי של ורדייר באירופה, עקב מחיר לא הגיוני.
התייעצות אינטרנטית הביאה אותי להכיר את המנוע של טרס אודיו.
לגבי אקראיות-היו לי התכתבויות עם כריס (האיש מאחורי טרס אודיו) לגבי רכישת מנוע משומש ממנו. נקבע המחיר ואף שילמתי. באותו זמן פנה אלי אודיופיל מירושלים שרצה לקנות את הפרה ואק שהיה ברשותי(הבחור עשה עיסקה מעולה,פרה מצויין שנמכר לו במחיר סביר). בבוקר הביקור אצלו צלצל אלי כריס וסיפר לי שאני יכול לקנות ממנו מנוע חדש לחלוטין שנמצא אצל מישהו בישראל שהחליט על זה יומיים לפני כן-וזה היה אותו בחור.
הבחור קנה את המנוע עבור הפטפון שלו אקוסטיק סוליד. הוא מכר את המנוע שבועיים אחר שקיבל אותו כי קנה באותו זמן את פטפון חלומותיו שמונע בהנעה ישירה.וכך במקום להחזיר את המנוע לחו"ל –אני לקחתי אותו לדבריו קיים שיפור רציני מאוד בסאונד. לאותו בחור היה נוטינגהם אנלוג ספייס דק באותו זמן . כנראה הוא ניסה את המנוע גם אליו. בימים הקרובים אאתר את הקשר אל אותו בחור ותוכל לשאול אותו ישירות.
המצבר נטען כל הזמן. הוא נכנס לטעינה כאשר המנוע אינו פועל. עד כמה שאני זוכר, טעינה מספיקה ל 250 שעות פעולה וזמן חיי הסוללה הוא 7 עד 10 שנים.
אם תחליט לרכוש אצלו, אולי אוכל לעזור לך לשכנע אותו למכור במחיר זול יותר, כנראה בסביבות 800$
לגבי בדיקה-אולי באזור פסח(מעדיף שלא
), כאשר אזכה למצות.