כנות נדרשת

• פותח הנושא פותח הנושא tomertsin
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
pb6.jpg

אני יודע שזה לא פופולרי להודות בשימוש בווסתי טון.

אך...אם יש לך במגבר המשולב או בקדם מגבר, כפתורי באס וטרבל, האם אתה משתמש בהם להאזנה לאודיו (גם לאוזניות)?

לאחרונה רכשתי מגבר משולב טרנזיסטורי, עם 2 ווסתי טון לבאס ולטרבל. כאשר חסר לי גבוהים או באס אני משנה בכפתורים בצורה עדינה מאוד ללא צורך להתבייש :).

תמונות מצורפות

• pb6.jpg
    pb6.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 669
תשנה ,מה זה משנה?
אם אתה נהנה אז מה זה כל כך חשוב ?
לא נראה לי שזה מצריך דיון פילוסופי מעמיק.אחד עם טון קונטרול,שני עם מחשב קול,שלישי עם עקרון בל יעבור-
"עדיף מגבר חדש ולא כפתורי משחק"
או שהתבגרתי קצת...

הכוונה בפוסט לאלו שכן משתמשים.

היה לי במגבר הישן (של טכניקס) , הייתי משתמש בזה בכייף וגם בלחצן LOUDNESS ...
היום יש לי "אקולייזר" , לא נוח ולא אוהב להשתמש בזה , משתמש רק במצב של CUSTOM והגדרתי שם משהו שאמור לעשות LOUDNESS (זה לא רק הגברת נמוכים וגבוהים, יש גם הגברה קטנה באמצע) , בשימוש רק בעוצמות חלשות מאוד...
אם היו לי כפתורי באס וטרבל הייתי משחק איתם בכייף !!

תראה תומר, מכיון שביקשת כנות אז אומר לך בכנות שהואיל ונורת ה- line straight שלך דלוקה (ראה תמונה שצירפת) אז אתה יכול לשחק עם ווסתי הטון שלך מפה ועד אוסטרליה וזה לא ישנה כלום (המעגלים מושבתים).
C48C70E2-17C9-4829-848A-42EF2EDA2D4C.jpeg

תמונות מצורפות

• C48C70E2-17C9-4829-848A-42EF2EDA2D4C.jpeg
    C48C70E2-17C9-4829-848A-42EF2EDA2D4C.jpeg
    KB 59.7 · צפיות: 623
Screenshot_20210920_131526_com.android.chrome.jpg

אצלי שני שעונים אנלוגיים מצויים בקדמת המכשיר בצבע לבן ובתמונה הם בצבע תכלת, המגבר מהאתר של לקסמן L-507uXII.

מצטער, זה לא המגבר שלי! מצאתי את התמונה מהרשת :).

תמונות מצורפות

• Screenshot_20210920_131526_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210920_131526_com.android.chrome.jpg
    KB 97.2 · צפיות: 420
צפה בקובץ המצורף 55854 מצטער, זה לא המגבר שלי מצאתי אותו מהרשת :).
לא משנה. אולי יעזור למישהו בכל זאת.

וואי, תומר, זכית בפרס הדייט המשעמם של השנה, באמא שלי.

אתה בחברה טובה, אני ככל הנראה אזכה במקום הראשון בפרס הדייט הגס והדוחה של השנה.

לי גם יש לקסמן, ובניגוד אליך, הייתי צריך לחפש עכשיו בגוגל את הדגם - כי לא היה לי כוח לקום לסלון - לראות אם יש לו כפתור בס וטרבל. אז לשאלתך - לא. מעולם לא נגעתי, מעולם לא הרגשתי צורך, ואני לא חושב שהדברים האלה תורמים במשהו חוץ מלהיות תפר זמני שהופך להיות קבוע.

לשאלתך: במגבר שלי יש בקריי טון,אבל אני לא נוגע בהם ולא מרגיש צורך לגעת,כי זה פוגע באיזון הטונלי. בגדול מגבר שקוף עם צליל מאוזן+רמקולים שקופים עם צליל מאוזן לא מצריכים שום התערבות בתנאי,שהקלטה באיכות סבירה פלוס.;)

אם בכנות עסקינן, אני עושה מה שאשתי אומרת.

מתן,

בפורום זה יש מספר חוקים קשיחים שמטרתם היא לשרת אותך ואת שאר הקוראים. הפורום הזה הוא פרטי ולא ציבורי, אתה פה "כדי להשאר" כאורח בלבד. אתה מתבקש להפנים עקרונות אלה ולהמנע מהערות פוגעות ומשלהבות נוספות כלפי.

ההודעה הכתובה בפורום: "צפה בתוכן שבחרת להתעלם ממנו", נמצאת אצלי כמו גם אצלך. התבקשת לו להגיב להודעות שלי ובכל זאת אתה מגיב...

אני מציע לך לשמור אגו נפוח לבית, אל תתקרב 20 סנטימטר מהפרצוף שלי. אשמח שלא תיכנס לפוסטים שלי להבא.

בקרי טון זה אקולייזר

תומר בכנות:

במידה ויש צורך לאערב אותם
מראש יש בעיה של שקיפות ואיזון בבסיס.

מתן,

בפורום זה יש מספר חוקים קשיחים שמטרתם היא לשרת אותך ואת שאר הקוראים. פורום הזה הוא פרטי ולא ציבורי, אתה פה "כדי להשאר" כאורח בלבד. אתה מתבקש להפנים עקרונות אלה ולהמנע מהערות פוגעות ומשלהבות נוספות.

"ההודעה: צפה בתוכן שבחרת להתעלם ממנו", נמצאת אצלי כמו גם אצלך. התבקשת לו להגיב להודעות שלי ובכל זאת אתה מגיב...
אני מציע לך לשמור אגו נפוח לבית, אל תתקרב 20 סנטימטר מהפרצוף שלי.
אה, זה הדיבור? חצוף משהו. סבבה. וזאת למרות שטרחתי לענות לך, בתור בעלים של לקסמן כמוך. אז אם הומור זה דבר שכואב לך, אז אתה תמשיך לכתוב הודעות מטומטמות, אני אמשיך להגיב להן כשהן יהיו מטומטמות, ואתה תעשה מה שאתה צריך לעשות. לחסום אותי, להשאיר אותי, להביא את אבא נמר, להמשיך לרשום הודעות מטומטמות, מה שבא לך.

בינתיים, בוא נצפה בכמה לייקים ההודעה שלי מקבלת בשעות הקרובות. לדעתי אתה צריך להסיק מזה מסקנות על יכולת בחירת הנושאים שלך.

מאז ומתמיד מגבר ללא שליטה על באס וטרבל לא נכנס אליי הביתה!
לא יודע איך אפשר בכלל להאזין למגבר כזה!

מתן,

שאתה רואה הודעה שלי רק החלק השני הוא המעניין. אתה יכול להיות נחמד ולא להעליב. נכון או לא?
נחזור לשירשור.

מתן,

שאתה רואה הודעה שלי רק החלק השני הוא המעניין. אתה יכול להיות נחמד ולא להעליב. נכון או לא?
לא הבנתי.
אבל אתה יודע מה?
ברוח יום כיפור, אני מבקש התנצלות כנה ממך שפגעתי בך.
מאחל לך הנאה רבה מכפתורי הטרבל והבאס בלקסמן שלך.

ואחתום ב (ורד)

אגב, בגלל שאתה כתב האתר אני לא יכול להתעלם ממך. אתה יכול לסדר לי את זה בבקשה?

אפשר
אפשר
ורצוי.
לא כל ההקלטות איכותיות!
בשביל זה קיימים בקרי שליטה

לשאלתך: במגבר שלי יש בקריי טון,אבל אני לא נוגע בהם ולא מרגיש צורך לגעת,כי זה פוגע באיזון הטונלי. בגדול מגבר שקוף עם צליל מאוזן+רמקולים שקופים עם צליל מאוזן לא מצריכים שום התערבות בתנאי,שהקלטה באיכות סבירה פלוס.;)
זה בדיוק זה. חברות סופר רציניות כמו לקסמן ואקיופייז לא עושות את זה ״סתם״, בשביל הנוסטלגיה.
יש לפעמים הקלטות גרועות שאפשר להעזר בבקרי הטון האלה וזה מעולה. זה לא שזה עבירה פלילית.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור