כיוון סאב

• פותח הנושא פותח הנושא RESIVER
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

RESIVER

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
יש לי סאבוופר של svs sb 200 ובחינת מקום אפשרי לשים אותו צמוד לספה באזור הישיבה מה שאומר שהוא נמצא ממש לידי מצד שמאל איך מכוונים אותו שתהיה סינרגיה בינו לבין הרמקולים הקדמיים

אם אתה עדיין זקוק לעזרה..
עם איזה רסיבר אתה משתמש?

יש ברסיברים מערכות כיול אוטומטיות שניתן לשנות את התוצאה בהן באופן ידני ברמת שינוי נהל בס, גרף המטרה, קרוסוברים eq וכו' ואפילו ליצור גרף לפי העדפות שלך, תלוי מאוד איזה מערכת כיול יש לך ברסיבר...

תן מידע מה הרמקולים שיש לך, מידע בסיסי על החלל, מרחק האזנה גודל חדר ותעלה תוצאות כיול אוטומטי לפני שינוי ידני

בהצלחה

פששש איזה השתתפות פה באתר של חברים . בושה

מאז אף אחד לא כתב יאללה

אני בטוח שפותח השרשור מודה לך על תרומתך …

יש לי סאבוופר של svs sb 200 ובחינת מקום אפשרי לשים אותו צמוד לספה באזור הישיבה מה שאומר שהוא נמצא ממש לידי מצד שמאל איך מכוונים אותו שתהיה סינרגיה בינו לבין הרמקולים הקדמיים

אחלה סאב
אם הסאב לידך מהצד, חשוב שלא תרגיש אותו שם.
קודם כל, באיזו מערכת מדובר, קולנוע או סטריאו?

בכל מקרה: תוריד עוצמה, קרוסאובר סביב 80Hz, ותכוון פאזה עד שיש רצף ו"בעיטה" בלי ניפוח.
אין מרחק/Delay באפליקציה של SVS, אבל ברסיבר קולנוע יש, שם תגדיל מרחק כדי שהבאס “יגיע מקדימה” ולא מהצד.
כשתכוון נכון, לא תדע בכלל שהסאב נמצא לידך.

בהצלחה.

עצת שני השקל שלי.
שים את הסאב במקום שאתה אמור לשבת. עכשיו תסתובב בחדר ותאתר את המקום שאתה שומע את הסאב הכי נכון וטוב לטעמך.
עכשיו תעביר את הסאב לשם ושב היכן שהיה קודם.
ולגבי ההגדרה שומע טוב : אם זה בום בום: לא טוב.
אם זה טאק טאק אתה בכיוון הנכון.

מרוב שכותבים פה ומשתתפים אני ממורמר

אני ממשיך להיות מיאמור מרוב שכול 10שניות מישהו כותב פה ...אהההה חני ואולי ארז

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור