X XUDE חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 3/8/10 #1 שלום יש לי מסך LCD של פיליפס דגם 5405 במידה ואני מכניס USB שמכיל סרט עם תרגום בנפרד האם יש דרך כלשהי בה ה-LCD ידע לזהות את הכתוביות ולהציג אותם צמוד לסרט? תודה.
שלום יש לי מסך LCD של פיליפס דגם 5405 במידה ואני מכניס USB שמכיל סרט עם תרגום בנפרד האם יש דרך כלשהי בה ה-LCD ידע לזהות את הכתוביות ולהציג אותם צמוד לסרט? תודה.
X XUDE חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 3/8/10 #2 שאלה נוספת, יש לי מחשב נייד T400 של LENOVO אך אני לא מצליח לפרוש את כל התמונה על ה-LCD, מה הרזולוציה הכי טובה?
שאלה נוספת, יש לי מחשב נייד T400 של LENOVO אך אני לא מצליח לפרוש את כל התמונה על ה-LCD, מה הרזולוציה הכי טובה?
J jjwz אוהב את התחום הודעות 145 מעורבות 0 נקודות 0 3/8/10 #3 בנושא הכתוביות ,הטלויזיה הזו ויתר הטלויזיות של פיליפס תומכות רק בכתוביות מובנות בתוך הסרט. ולא ניתן לעשות כלום בנושא ,חוצמחיבור סטרימר חיצוני לטלויזיה.
בנושא הכתוביות ,הטלויזיה הזו ויתר הטלויזיות של פיליפס תומכות רק בכתוביות מובנות בתוך הסרט. ולא ניתן לעשות כלום בנושא ,חוצמחיבור סטרימר חיצוני לטלויזיה.