N nanilas חבר אתר הודעות 6 מעורבות 0 נקודות 0 30/6/08 #1 שלום לכולם. המסך הטוב והישן התקלקל והחלטתי לרכוב טלוייזיה חדשה (42 אינץ). אני מחפש המלצות לטלוויזיות, מקצועיות מכיוון שאין לי מגבלת תקציב (לא להגזים, מקסימום עד 20000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות מכם. תודה מראש.
שלום לכולם. המסך הטוב והישן התקלקל והחלטתי לרכוב טלוייזיה חדשה (42 אינץ). אני מחפש המלצות לטלוויזיות, מקצועיות מכיוון שאין לי מגבלת תקציב (לא להגזים, מקסימום עד 20000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות מכם. תודה מראש.
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 30/6/08 #3 אם עיקר הצפייה הוא טלוויזייה,אז הקורו של פיוניר 42 אינטש,היא הבחירה הטובה ביותר לדעתי. צריך לציין שהדגם הזה הולך ונעלם מהחנויות,כי פיוניר ממשיכה לייצר מסכים מגודל 50 ומעלה.(ייתכן שתייצר בדור הבא,מסכים בגודל 44 אינטש) נערך לאחרונה ב: 30/6/08
אם עיקר הצפייה הוא טלוויזייה,אז הקורו של פיוניר 42 אינטש,היא הבחירה הטובה ביותר לדעתי. צריך לציין שהדגם הזה הולך ונעלם מהחנויות,כי פיוניר ממשיכה לייצר מסכים מגודל 50 ומעלה.(ייתכן שתייצר בדור הבא,מסכים בגודל 44 אינטש)
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 30/6/08 #5 למרחק כזה, 50 אינטש הוא הגודל המומלץ. במגבלות התקציב,הקורו 50 אינטש שעדיין נכנסת בתקציב,או הפנסוניק 50 אינטש שנותנת תמורה טובה לכסף. לגבי פנסוניק,הייתי ממתין להגעת הדגמים החדשים לארץ,שמהווים שיפור ניכר לעומת הדור הקודם.
למרחק כזה, 50 אינטש הוא הגודל המומלץ. במגבלות התקציב,הקורו 50 אינטש שעדיין נכנסת בתקציב,או הפנסוניק 50 אינטש שנותנת תמורה טובה לכסף. לגבי פנסוניק,הייתי ממתין להגעת הדגמים החדשים לארץ,שמהווים שיפור ניכר לעומת הדור הקודם.