חיפוש מעמד אודיו איכותי ואסטטי

• פותח הנושא פותח הנושא zvi-ka
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
שלום חברים
לפני כמה שנים הצלחתי להכניס הביתה לאחר לא מעט עימותים משפחתיים עם ההנהלה מעמד סטריאו יעודי , מעמד מרמת הכניסה של Solid Tech שלושה מדפים ברוחב כפול שרכשתי מאודיו זיפ,. וזה שיפר מאד את אכות השמע. לאחרונה יש תכניות לשינויים בבית. ואשתי התיעצה עם מעצבת ורוצה להוציא המעמד המדובר שלא אוהבת את מראהו. אני לא מסכים. אבל הועלתה פשרה לפיה אני אביא מספר קישורים למקומות עם מעמדים והיא תבחר מה מתאים אסטטית לסלון. לצד חששות מירידה ברמה, מי יודע אולי זאת אפילו אופציה לשדרוג שלא נפלת לידי כל יום. יש חכם המלצה על קישור כזה, או פשוט לתת קישורים לאתרים שונים של יבואנים ?
תודה ושבת שלום

מסכים עם המעצבת.

solid tech הישנים יש מראה מאוד דומיננטי וקצת אגרסיבי שקשה לשלב עם שאר הרהיטים בסלון.

אני אישית אוהב מראה יותר מינימליסטי כגון Quadraspire או box הישנים בלי הרגל באמצע.

נערך לאחרונה ב:
הייתי בהחלט שוקל את Neo Audio
מהממים בעניי
ולגבי תכונות סוניות הם בין הטובים שיש.

מחירים בהחלט שקולים.

לגבי איכות ושדרוג על הקיים
זה המעבר שאני עשיתי מ Rack of Silence של Solid Teck (הבכיר ביותר)
ל neo audio Tripod (הכניסה של החברה) שלקחתי זמנית ונשאר, והיום עם הדגל שלהם (בגרסה הכי יוקרתית ואיכותית שלהם).

יבואן
Levinson Audio

בדרך כלל בענייני עיצוב אני מקבל השראה מ-pinterest ולאחר מכן מחפש מוצר ספציפי, בהצלחה!

הייתי בהחלט שוקל את Neo Audio
מהממים בעניי
ולגבי תכונות סוניות הם בין הטובים שיש.

מחירים בהחלט שקולים.

לגבי איכות ושדרוג על הקיים
זה המעבר שאני עשיתי מ Rack of Silence של Solid Teck (הבכיר ביותר)
ל neo audio Tripod (הכניסה של החברה) שלקחתי זמנית ונשאר, והיום עם הדגל שלהם (בגרסה הכי יוקרתית ואיכותית שלהם).

יבואן
Levinson Audio
הרפרנס שלהם נראה מעלף!

תודה רבה על תשובותכם, אני מעוניין כמטבן שלא רק יהיה יפה אלא יהיה טוב ביחס למה שיש לי היום. היו דברים שכתבתם ולא מצאתי. מה זה Quadstire ? ומה זה pinterest ?

צביקה, כל סטנד שהציעו לך פה, כולל הבוקס, וכמובן ה- NEO ואחרים, אמור לאכול בלי מלח את הסוליד סטיל שלך. סוליד סטיל זה סטנדים בסיסיים מאד. אם שמעת שיפור גדול, אשריך ואני שמח בשבילך - אתה כנראה הולך מאד להנות מכל סטנד אחר חדש שתקנה מהדגמים שהציעו לך.

קח אותה ואת המעצבת לחנות תראה להם כמה מעמדים, שתבחר 3, תביא אותם הביתה תחבר תרכיב תעמיד, תנסה מה שנשמע לך הכי טוב מבין ה 3 שהיא בחרה, תשאיר, רק עצה אישית, תסתיר את התג מחיר או שתדבר עם החנות לדבר על מחירים פחות 0 ראשון .

אפשרות נוספת וזולה יותר
לבקש מנגריה לבנות סטנד בהשראת Massif

או ה box

קח אותה ואת המעצבת לחנות תראה להם כמה מעמדים, שתבחר 3, תביא אותם הביתה תחבר תרכיב תעמיד, תנסה מה שנשמע לך הכי טוב מבין ה 3 שהיא בחרה, תשאיר, רק עצה אישית, תסתיר את התג מחיר או שתדבר עם החנות לדבר על מחירים פחות 0 ראשון .
שמעת פעם על מישהו שהביא סטנדים הביתה להשוואה?
כל הכבוד לך או למי שהצליח

שלום חברים
לפני כמה שנים הצלחתי להכניס הביתה לאחר לא מעט עימותים משפחתיים עם ההנהלה מעמד סטריאו יעודי , מעמד מרמת הכניסה של Solid Tech שלושה מדפים ברוחב כפול שרכשתי מאודיו זיפ,. וזה שיפר מאד את אכות השמע. לאחרונה יש תכניות לשינויים בבית. ואשתי התיעצה עם מעצבת ורוצה להוציא המעמד המדובר שלא אוהבת את מראהו. אני לא מסכים. אבל הועלתה פשרה לפיה אני אביא מספר קישורים למקומות עם מעמדים והיא תבחר מה מתאים אסטטית לסלון. לצד חששות מירידה ברמה, מי יודע אולי זאת אפילו אופציה לשדרוג שלא נפלת לידי כל יום. יש חכם המלצה על קישור כזה, או פשוט לתת קישורים לאתרים שונים של יבואנים ?
תודה ושבת שלום
לי היתה את אותה ההתלבטות לפני כמה שנים, הלכתי עם אשתי לסאונדקווסט, ראינו, אהבנו, סגרנו.
לטעמי ה quadraspire בעלי עיצוב מודרני ומינימליסטי עם כמה אפשרויות צבעים וגם מחיר נוח.
אבל הכי טוב לראות בעין, בהצלחה.

אפשרות נוספת וזולה יותר
לבקש מנגריה לבנות סטנד בהשראת Massif

או ה box
זה מה שעשיתי לפני כמה שנים
הייתה חברת מעמדים גרמנית בשם TABULA RASA
נראה מאד דומה ל MASSIF. אבל עם מדפים שניתן למלא בחומר שיכוך (כנראה חול כלשהו). וגם כמו במקור יצרתי מקום עבור קונוסי שיכוך.

זה המקור

אהלן צביקה,
מה שלומך?

שמע לי חביבי, לא חושב שיש פה מישהו שעברו אצלו יותר סטנדים ממני וגם פרויקטי DIY פסיכיים שלא רואים ממטר הרבה "נחשבים".
אז קח באהבה!! את דברי.
לגבי מה שאמר לך matanoosh, צודק 100%!!
לגבי הצעות כאלו ואחרות לקחת הבייתה כמה סטנדים, לנסות וכו', לא מכיר ולו יבואן אחד שיסכים לזה. מסיבות ברורות לחלוטין.
מה גם שזה לא ממש פרקטי וסופר קשוח לביצוע. לך תפרק את המערכת כמה פעמים, תרכיב חזרה וכו'.... קיצר, עצה לא ריאלית.

השאלות המרכזיות הן:
1. מה התקציב?
2. מה הגודל הנחוץ / כמה מכשירים?

מכאן יהיה קל יותר לתת לך המלצות והכוונות למה שיש בשוק אצל היבואנים בארץ.
לגבי אופציה של נגר (תיכף מישהוא יציע את זה), שום נגר לא ידע לבנות לך מעמד אודיופילי אמיתי (הייתי גם שם). יש מלא נגרים שידעו לעשות משהו יפה, בזה אין ספק. אבל אודיופילי עם הנדסת שיכוך לא יהיה שם כי מה לעשות, זה לא התחום של הנגר. הרבה מהסטנדים אכן עושים שימוש בעץ, אבל אלו שבאמת שווים משהו מכילים בתוכם מערכות וחומרים נוספים שאין להם כל קשר לעולם הנגרות. לכן, נגר זו אופציה מעולה שתסגור לך את נושא העיצובי אבל שם זה נגמר.

תגיד, אתה צביקה מזכרון שפעם היו לו Usher 10?

אהלן צביקה,
מה שלומך?

שמע לי חביבי, לא חושב שיש פה מישהו שעברו אצלו יותר סטנדים ממני וגם פרויקטי DIY פסיכיים שלא רואים ממטר הרבה "נחשבים".
אז קח באהבה!! את דברי.
לגבי מה שאמר לך matanoosh, צודק 100%!!
לגבי הצעות כאלו ואחרות לקחת הבייתה כמה סטנדים, לנסות וכו', לא מכיר ולו יבואן אחד שיסכים לזה. מסיבות ברורות לחלוטין.
מה גם שזה לא ממש פרקטי וסופר קשוח לביצוע. לך תפרק את המערכת כמה פעמים, תרכיב חזרה וכו'.... קיצר, עצה לא ריאלית.

השאלות המרכזיות הן:
1. מה התקציב?
2. מה הגודל הנחוץ / כמה מכשירים?

מכאן יהיה קל יותר לתת לך המלצות והכוונות למה שיש בשוק אצל היבואנים בארץ.
לגבי אופציה של נגר (תיכף מישהוא יציע את זה), שום נגר לא ידע לבנות לך מעמד אודיופילי אמיתי (הייתי גם שם). יש מלא נגרים שידעו לעשות משהו יפה, בזה אין ספק. אבל אודיופילי עם הנדסת שיכוך לא יהיה שם כי מה לעשות, זה לא התחום של הנגר. הרבה מהסטנדים אכן עושים שימוש בעץ, אבל אלו שבאמת שווים משהו מכילים בתוכם מערכות וחומרים נוספים שאין להם כל קשר לעולם הנגרות. לכן, נגר זו אופציה מעולה שתסגור לך את נושא העיצובי אבל שם זה נגמר.
רק שמתנות התייחס לסוליד סטיל ולפותח השירשור יש סוליד טק

תודה רבה על התיחסותכם, גיא לא היו לי 10 user (מה זה ?) אבל אני חושב שהתייעצתי איתך (ובכלל פה בפורום) כשקניתי את המעמד הקודם אפילו נשאלתי אם תרצה שאשלם לך לבנות לי מעמד דומה למעמד יפה שבנית.. בסוף קניתי את ה solid tech שהיה מאד מומלץ ונחשב מעמד טוב למחירו, השתמשו בו הרבה. עושה אצלי עבודה טובה עם מערכת צנועה. יש לי 3 מדפים כפולים שמשתמש ב 2.5 מהם. אני שם עליו מגבר משולב, פטיפון, cd, סטרימר, 2 ספקים ממיר של hot. נגן dvd שלא בשימוש ..
לגבי במחיר מה שטוב שזה כרגע לא מהתקציב של הצעצועים שלי אלא של השגעונות של אשתי, אז לא יודע עוד לאן יגיע וממש כמו שאמרתי הסיכום שאני אביא כמה קישורים לאתרים רלבנטים ואשתי תגיד מה מתאים אסטטית.
לגבי ההערה של רוזי אכן יש לי סוליד טק ולא סוליד סטיל אז אם זה משנה משמעותית את התמונה לגבי תשובותכם אז בבקשה תגידו.

נערך לאחרונה ב:
הבנתי אותך. אוקיי. אז אתה צריך מעמד יחסית גדול. כלומר רוחב כפול שלוש קומות.
מעמד כזה שגם יעשה עבודה וגם יהיה ברמת גימור גבוהה אתה באירוע של כמה עשרות אלפים. הראשון שעולה לי לראש זה franc.
מהיכרות קרובה איתם, לראות אותם במציאות זו חיה אחרת לחלוטין. יש להם מבחר ענק של גימורים. באמת מוצר שהוא piece ועושה עבודה. עולה בהתאם.

אם תרצה לבדוק לעומק את האופציה של בניה מיוחדת, דבר איתי בפרטי ונראה.

גיא, אין צורך בעשרות אלפים, ה-TRIPOD של NEO כפי שגם אתה יודע ומזכרוני יש לך או דומה מהחברה, יעשה עבודה ב-2000 ש"ח + למדף...
ה-TRIPOD ההתחלה של NEO היה דרמטית טוב מה- R.O.S 3 של סוליד טק (היו לי שניים כאילו), וממה שאני קורא, יש לבחור בכלל סטנד התחלה של החברה..אז...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור