L lte אוהב את התחום הודעות 51 מעורבות 0 נקודות 0 28/11/09 #1 שלום, ברצוני לחבר את המחשב הנייד שלי אל מסך הטלוויזיה, במחשב הנייד יש אך ורק יציאת VGA ותהיתי באיזה מהאופציות הבאות יראו יותר טוב ? 1. חיבור VGA ל- VGA 2. קניית מתאם VGA-DVI ואז עם חיבור כבל DVI TO HDMI בתודה מראש
שלום, ברצוני לחבר את המחשב הנייד שלי אל מסך הטלוויזיה, במחשב הנייד יש אך ורק יציאת VGA ותהיתי באיזה מהאופציות הבאות יראו יותר טוב ? 1. חיבור VGA ל- VGA 2. קניית מתאם VGA-DVI ואז עם חיבור כבל DVI TO HDMI בתודה מראש
פ פאדי חבר משקיען הודעות 643 מעורבות 1 נקודות 16 29/11/09 #2 במקרה הזה עדיף VGA-VGA כי באופציה האחרת יש יותר מדי חיבורים והמרות שזה יפגע באיכות התמונה שתקבל ואני גם לא בטוח שזה יצליח. מה גם שהאיכות של ה VGA היא די טובה
במקרה הזה עדיף VGA-VGA כי באופציה האחרת יש יותר מדי חיבורים והמרות שזה יפגע באיכות התמונה שתקבל ואני גם לא בטוח שזה יצליח. מה גם שהאיכות של ה VGA היא די טובה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 29/11/09 #3 אופציה 2 כנראה שלא תעבוד עם רוב מסכי הטלויזיה שמסוגלים לקבל רק אות וידאו דיגיטלי בכניסות HDMI (יציאת VGA מוציאה במקור אות אנלוגי).
אופציה 2 כנראה שלא תעבוד עם רוב מסכי הטלויזיה שמסוגלים לקבל רק אות וידאו דיגיטלי בכניסות HDMI (יציאת VGA מוציאה במקור אות אנלוגי).
Y yosiicy חבר אתר הודעות 34 מעורבות 0 נקודות 0 1/12/09 #4 אולי תסבירו לי מה ההבדל בין חיבור DVI לבין חיבור VGA ומה זה בכלל SVGA