J jc1 חבר אתר הודעות 20 מעורבות 0 נקודות 1 1/1/17 #1 שלום לא יודע אם אני בפורם הנכון יש לי טלויזיה עם כניסת HDMI אחת שתפוסה ויש כניסות נוספות יש לי מכשיר וידיאו ( תמונה וקול ) עם יציאת HDMI לאן הכי כדאי לחברו ( אני כמובן ארכוש מעביר מ HDMI ל ? ) ואיפה לרכוש מעביר אם בכלל יש ברירות תמונות מצורפות IMG_2503.JPG KB 199.8 · צפיות: 472
שלום לא יודע אם אני בפורם הנכון יש לי טלויזיה עם כניסת HDMI אחת שתפוסה ויש כניסות נוספות יש לי מכשיר וידיאו ( תמונה וקול ) עם יציאת HDMI לאן הכי כדאי לחברו ( אני כמובן ארכוש מעביר מ HDMI ל ? ) ואיפה לרכוש מעביר אם בכלל יש ברירות
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 1/1/17 #2 אם יש לך רק כניסת HDMI אחת בטלוויזיה, אז תקנה מפצל HDMI עם ארבע כניסות ושלט רחוק.
J jc1 חבר אתר הודעות 20 מעורבות 0 נקודות 1 1/1/17 #3 יהיה פחות נוח לי 2 שלטים אפילו על חשבון איכות מעדיף להשתמש בכניסה נוספת איזה? תודה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 1/1/17 #4 HDMI מעביר אות דיגיטלי, אתה תצטרך לקנות עבורו ממיר מיוחד שימיר את אות הווידאו לאנלוגי ורוב הסיכויים שגם יוריד את איכות התמונה.
HDMI מעביר אות דיגיטלי, אתה תצטרך לקנות עבורו ממיר מיוחד שימיר את אות הווידאו לאנלוגי ורוב הסיכויים שגם יוריד את איכות התמונה.