חדש בפריק קונטרול APL HI-FI

מעורבות
238
נקודות
43
היי חברים,

רציתי לשתף על מותג חדש APL Hi-Fi, יצרן בוטיק שמתמקד במקורות דיגיטליים ברמת קצה.

מאחורי החברה עומד Alex Peychev, עם גישה מאוד ברורה — תכנון כולל של כל שרשרת האות, שליטה בארכיטקטורה, ודגש על התוצאה הסופית ולא רק על נתונים.

ברמה ההנדסית מדובר בתכנון עצמאי, ארכיטקטורות מאוזנות (fully balanced), השקעה גדולה בספקי כוח ו-clock (low jitter), ועבודה מבוססת DSD מתוך ניסיון לשמור על זרימה טבעית של המוזיקה.

בשלב הראשון הזמנו לתצוגה:

• ANS-MR – יחידת network / signal ייעודית
  • DSD-WR – DAC ברמת Reference
מעבר לצד הטכני — מה שתפס אותי זה דווקא ההאזנה.
שקט מוחלט, הפרדה מאוד גבוהה, וקלות שבה הצליל יוצא בלי מאמץ ובלי תחושת עיוות.

זה לא “מנסה להיות אנלוג” זה פשוט נשמע אנלוגי.
סאונד מלא עם בשר, בלי הרזון הדיגיטלי שמוכר מהרבה מערכות.

מדובר בצליל “זורם, אורגני ונטול מאמץ”

הציוד צפוי להגיע בקרוב, ואחרי שיתמקם נתחיל להריץ אותו בצורה מסודרת ולבדוק אותו במערכות שונות.

וכמובן שנעשה השקה כהרגלנו :שתוי:

כל המוצרים אצלנו באתר
לינק לאתר פריק

שי
Freak Control

Woow מטורף אחד המוצרים המדוברים ביותר בשוק , כל הכבוד על הבאת המותג לארצנו , נשמח לשמוע בהשקה ,בהצלחה.

היי שי. כיף מאוד לדעת שהמותג APL סוף סוף זוכה לייצוג רשמי בארץ. שמעתי אותם בתערוכה וזה אחד המכשירים הכי מעניינים שניתן להשיג בתחום הדיגיטל

מאחל לך בהצלחה עם המותג ומחכה להשקה להזדמנות לחוות שוב את הקסם המוסיקלי

יפה שי, בהצלחה רבה!

היי שי. כיף מאוד לדעת שהמותג APL סוף סוף זוכה לייצוג רשמי בארץ. שמעתי אותם בתערוכה וזה אחד המכשירים הכי מעניינים שניתן להשיג בתחום הדיגיטל

מאחל לך בהצלחה עם המותג ומחכה להשקה להזדמנות לחוות שוב את הקסם המוסיקלי
תודה דניאל :שתוי:

בהצלחה שי, חברה מצוינת.

שמחים לשתף שמוצר חדש נחת אצלנו ב־Freak Control ומצטרף לנבחרת:

APL Hi-Fi DSD-WR – ממיר DAC ברמת Reference

ה-DAC כבר מחובר למערכת התצוגה הראשית אצלנו, וכרגע נמצאת בהרצה כך שהמערכת עדיין מתייצבת.

כבר עכשיו אפשר להגיד שיש פה כיוון מאוד מעניין:
שקט, ניקיון, וקלות שבה הצליל יוצא — בלי מאמץ.

כרגע בשלבי הרצה אעדכן בהמשך .

מי שמעניין אותו לשמוע מוזמן לתאם הגעה ולהתרשם בעצמו.

שי
Freak Control
IMG_5032.jpeg
IMG_5038.jpeg
IMG_5037.jpeg
IMG_5034.jpeg
IMG_5041.jpeg

קפצתי לשי לשמוע את ה-APL DSD-WR... ואני עדיין מנסה להתאושש

אחרי שראיתי את הפוסט של שי מ-Freak Control שה-APL DSD-WR נחת בארץ, לא התאפקתי וקפצתי אתמול לחדר ההאזנה. הגעתי עם ציפיות, כי המוניטין של אלכס פייצ'ב הולך לפניו, אבל שום דבר לא הכין אותי לתוצאה בפועל. פשוט חוויה שעושה בית ספר לדיגיטל.

הרבה ממירים בקצה המגרש יודעים לתת רזולוציה מטורפת, אבל לפעמים זה מגיע עם טיפה "אנליטיות" יתר או עייפות בהאזנה. ה-APL לוקח כיוון הפוך לגמרי – הוא נשמע קודם כל אנלוגי, חם וסופר-מוזיקלי.

הסוד שלו (ושל הסאונד שלו) טמון בזה שהוא ממיר את כל הסיגנלים שנכנסים ל-DSD טהור לפני הפיענוח. על הבמה זה מורגש מהשנייה הראשונה:

• שקט מופתי והפרדה פנומנלית: המוזיקה נבנית מתוך חושך מוחלט. הבמה עמוקה ומסודרת בצורה הולוגרפית – לכל כלי יש את המרחב המדויק שלו, ושום דבר לא נמרח או מתערבב גם בקטעים הכי עמוסים.

• תחום תדרים פשוט ממכר: המיד-רנג' פה בשרני, מלא ועם נוכחות מטורפת של ווקאלים, והגבוהי מפורטים בצורה בלתי רגילה, בלי טיפה של חריפות או ה"יובש" הדיגיטלי המוכר.

• מיקרו-דיטיילס בטבעיות שיא: המכשיר הזה שולף מההקלטה ניואנסים קטנים שלא ידעתם שקיימים, אבל החוכמה היא שהם לא נזרקים לכם לפרצוף, אלא משתלבים במוזיקה בצורה הכי טבעית שיש.

בשורה התחתונה, המילה הכי מדויקת לממיר הזה היא נינוחות. הצליל פשוט נשפך מהרמקולים בלי שום מאמץ, עם שילוב מטורף של דיוק וחמימות שמזכירה מקורות אנלוגיים מהטופ.

למי שמחפש את הקצה של הדיגיטל – לכו לשמוע. חובה.

שאפו ענק לשי על שהביא את הפנינה הזו לארץ ועל האירוח!

קפצתי לשי לשמוע את ה-APL DSD-WR... ואני עדיין מנסה להתאושש

אחרי שראיתי את הפוסט של שי מ-Freak Control שה-APL DSD-WR נחת בארץ, לא התאפקתי וקפצתי אתמול לחדר ההאזנה. הגעתי עם ציפיות, כי המוניטין של אלכס פייצ'ב הולך לפניו, אבל שום דבר לא הכין אותי לתוצאה בפועל. פשוט חוויה שעושה בית ספר לדיגיטל.

הרבה ממירים בקצה המגרש יודעים לתת רזולוציה מטורפת, אבל לפעמים זה מגיע עם טיפה "אנליטיות" יתר או עייפות בהאזנה. ה-APL לוקח כיוון הפוך לגמרי – הוא נשמע קודם כל אנלוגי, חם וסופר-מוזיקלי.

הסוד שלו (ושל הסאונד שלו) טמון בזה שהוא ממיר את כל הסיגנלים שנכנסים ל-DSD טהור לפני הפיענוח. על הבמה זה מורגש מהשנייה הראשונה:

• שקט מופתי והפרדה פנומנלית: המוזיקה נבנית מתוך חושך מוחלט. הבמה עמוקה ומסודרת בצורה הולוגרפית – לכל כלי יש את המרחב המדויק שלו, ושום דבר לא נמרח או מתערבב גם בקטעים הכי עמוסים.

• תחום תדרים פשוט ממכר: המיד-רנג' פה בשרני, מלא ועם נוכחות מטורפת של ווקאלים, והגבוהי מפורטים בצורה בלתי רגילה, בלי טיפה של חריפות או ה"יובש" הדיגיטלי המוכר.

• מיקרו-דיטיילס בטבעיות שיא: המכשיר הזה שולף מההקלטה ניואנסים קטנים שלא ידעתם שקיימים, אבל החוכמה היא שהם לא נזרקים לכם לפרצוף, אלא משתלבים במוזיקה בצורה הכי טבעית שיש.

בשורה התחתונה, המילה הכי מדויקת לממיר הזה היא נינוחות. הצליל פשוט נשפך מהרמקולים בלי שום מאמץ, עם שילוב מטורף של דיוק וחמימות שמזכירה מקורות אנלוגיים מהטופ.

למי שמחפש את הקצה של הדיגיטל – לכו לשמוע. חובה.

שאפו ענק לשי על שהביא את הפנינה הזו לארץ ועל האירוח!
תודה ענקית על המילים החמות, הפרגון, ובעיקר על הזמן לקחת ולכתוב חוויה בצורה כל כך מדויקת ויפה.
האמת? אני לא בטוח שאני הייתי מצליח לתאר את זה טוב יותר

מה שמיוחד ב־APL, לפחות מבחינתי, זה היכולת לקחת רמת רזולוציה וסופר־דיטייל של עולם הדיגיטל, אבל בלי לאבד את הזרימההטבעיות והנינוחות של המוזיקה.
זה מסוג המוצרים שקשה להסביר במילים עד ששומעים.

שמח מאוד שנהנית מההאזנה, ותודה שוב על הביקור ועל הפוסט המושקע.:שתוי:

אז אחרי הרבה זמן שרציתי להגיע לשי ולחוות בעצמי את המערכת, הכל הסתדר ופגשתי את שי והמערכת המטורפת.
כל חלק במערכת, החלל בחדר, והניואנסים הכי קטנים עברו המון מחשבה, וזה ניכר אבל מעבר לזה.

הדאק משתלב מושלם, אמנם בשל נסיבות שמעתי אותו מחובר לסטרימר פשוט (להערכתי עד 4000שח)
אך מבחינתי זה רק מחזק את כל המעלות של הדאק.
לא יכולתי להאמין למה ששמעתי, זה פשוט קסם. קשה להסביר במילים ובכל זאת מה שהיה הכי זכור לי ובולט זאת ההפרדה - בין כל כלי, ווקל או הצליל הכי נמוך, כל אחד ממוקם במקומו, וברמה כזו שממש קל "לראות" אותם.
מחזק מאוד את מה שעומר תיאר מעלי.

קשה לחשוב שאפשר לקבל עוד עם טרנספורט מתאים, אבל זאת עובדה.
ומההיכרות עם שי, הוא אף פעם לא עוצר, ואני כבר מצפה לעוד.
שי - תודה על המפגש ולהזדמנות להקשיב למערכת כזאת קיצונית.

ממליץ למי שיכול להגיע ולנסות להבין בעצמו!

אז אחרי הרבה זמן שרציתי להגיע לשי ולחוות בעצמי את המערכת, הכל הסתדר ופגשתי את שי והמערכת המטורפת.
כל חלק במערכת, החלל בחדר, והניואנסים הכי קטנים עברו המון מחשבה, וזה ניכר אבל מעבר לזה.

הדאק משתלב מושלם, אמנם בשל נסיבות שמעתי אותו מחובר לסטרימר פשוט (להערכתי עד 4000שח)
אך מבחינתי זה רק מחזק את כל המעלות של הדאק.
לא יכולתי להאמין למה ששמעתי, זה פשוט קסם. קשה להסביר במילים ובכל זאת מה שהיה הכי זכור לי ובולט זאת ההפרדה - בין כל כלי, ווקל או הצליל הכי נמוך, כל אחד ממוקם במקומו, וברמה כזו שממש קל "לראות" אותם.
מחזק מאוד את מה שעומר תיאר מעלי.

קשה לחשוב שאפשר לקבל עוד עם טרנספורט מתאים, אבל זאת עובדה.
ומההיכרות עם שי, הוא אף פעם לא עוצר, ואני כבר מצפה לעוד.
שי - תודה על המפגש ולהזדמנות להקשיב למערכת כזאת קיצונית.

ממליץ למי שיכול להגיע ולנסות להבין בעצמו!
תודה רבה על המילים החמות גם אני שמחתי להכיר :שתוי:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור