חדש בישראל: רמקולי מג'יקו מגיעים ביבוא רשמי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולי מג'יקו מגיעים לישראל ביבוא רשמי

שיהיה בהצלחה
מקווה בשביל גבי שיש לקוחות ברמות מחירים כאלו

מעולה. כייף לשמוע!!!

גבי מעצב את עצמו כיבואן מהכבדים בארץ.
יפה מאוד.

כל הכבוד חברה רצינית, בהצלחה לגבי :כל-הכבוד:.

תומר

גבריאל בהצלחה :בעד:

שיהיה בהצלחה
מקווה בשביל גבי שיש לקוחות ברמות מחירים כאלו

יש. רמקולים טובים.. וזה לא שאי אפשר היה לקנות אותם בארץ לפני.. (אפשר וגם במחיר משתלם יותר מארה"ב)

ה s5 ממש סקסים
מישהו שמע אותם?

רמקולים טובים מאוד
חמים וסוערים

רק חבל שהם יקרים אששששששששש
גבע ותמם בהחלט פתחו חוג סילון מכובד!

הייתי ברוב התערוכות בארץ של האתרים המובילים.
ה S5 הרמקולים הכי טובים שאי פעם שמעתי בכל רמת מחיר.
לכל אחד מאיתנו הייתה חוויה של סאונד עילאי ומושלם..וכל מה ששמענו אחרי.... לא עושה את זה.
ה S5 עשו לי את זה.

כן.למרות התנאים הלא אידאלים.אגב,היינו לבד בחדר,היא הזמינה אותי לשבת לידה,יופי שערה התעצם למרגלות הספוט,אט אט.....
אהבה ממבט ראשון.עכשיו לך תסביר מה זאת אהבה.

כן.למרות התנאים הלא אידאלים.אגב,היינו לבד בחדר,היא הזמינה אותי לשבת לידה,יופי שערה התעצם למרגלות הספוט,אט אט.....
אהבה ממבט ראשון.עכשיו לך תסביר מה זאת אהבה.
אני לא יודע שהמגיקו s5 הוצגו בארץ ,אתה נשמע לא טוב יאחביבי ,יש לנו כאן מספיק שרוטים ,אבל שריטה כמו שלך עדיין לא פגשתי ,
מה זה ?"שערה התעצם למרגלות הספוט " ? מה ?כל מוח קדחתני ישפוך כאן את הבליל הג'לטיני הלבן שנשפך לו מן האוזניים והנחיריים , נמר בחיאת ! תמחוק לנו את הגלי הזה .

אני לא יודע שהמגיקו s5 הוצגו בארץ ,אתה נשמע לא טוב יאחביבי ,יש לנו כאן מספיק שרוטים ,אבל שריטה כמו שלך עדיין לא פגשתי ,
מה זה ?"שערה התעצם למרגלות הספוט " ? מה ?כל מוח קדחתני ישפוך כאן את הבליל הג'לטיני הלבן שנשפך לו מן האוזניים והנחיריים , נמר בחיאת ! תמחוק לנו את הגלי הזה .

אין לך שום מכנה משותף עם בריאות הנפש.פלצן.

עברתי על ההודעות שלך יאדפוק ,חיזרים אתה מדבר לא? ,ואתה קורא לי לא נורמלי ,?אין לך בכלל מציאות יקירי ,שמעת את המגיקו מניבכי מוחך הקודח ,
אין לי באמת קשר למצבי בריאות נפש שכאלה ,אנשים כאלו אפילו מפחידים אותי ,בעיקר נשים ,אבל למרות פחדי שלא תחשוב שוב לקרוא לי פלצן מעמקי ההזיות שלך ,הנה אמרתי לך.

נא להרגע בהקדם.
בקיצור, אתם אומרים שלא הודגמו בארץ ה- S5 והבחור מתבלבל עם דגם אחר, אפשר לומר זאת גם בשפה ראויה.

סתם טעות שכיחה, הוורפדייל דיאמונד דומה מאוד למג'יקו ובסך הכל נשמעים בערך אותו הדבר.

הוורפדייל דיאמונד הוא רמקול אגב מצוין למחירו..

ברכות ליבואן החדש ובהצלחה :-)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור