חברת הרמקולים טריאנגל בייבוא של IL-Audio

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

יגאל לסרי,
אני מאחל לך הצלחה מרובה עם מכירת הרמקולים של טריאנגל :כל-הכבוד:.

תומר צין

לטעמי בגזרת המחיר שלהם,הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי.
בהצלחה.

ברכות (ורד)

בהצלחה יגאל

בהצלחה

השבח לאיל יש ברשותי זוג. רמקול פשוט נפלא!

יגאל,
מאחל לך הצלחה בשיווק המוצר,
אולי נשמע אותם בתערוכה בחנוכה.

יגאל - בהצלחה:בעד:

ברכה והצלחה

תודה רבה לכל המברכים.

סיפור קצר !
הייתי אצל יגאל לפני שבוע לשלם על שידרוג הנגן שלי,באיזה בוקר בדרך לעבודה ,עשה לי קפה וישבנו בפינת אוכל ,משם לחץ על השלט ומלא את הסלון סאונד אדיר ,הייתי בטוח שמנגן לו ה"אביור" של רוקפורט ,וככה פטפטנו כשאני תמה ממתי שומעים כל כך טוב ,כשהערתי ליגאל על הצליל הנהדר של הרוקפורט ,ענה לי שזה לא רוקפורט אלא טריאנגל בסיסי יחסית שלא מתקרב לרבע מחיר של הרוקפורט ,בקיצור הפתעה אדירה הטריאנגל ,לדעתי סאונד אדיר בכסף קטן !

שניצל בוקר טוב. אתה יכול , בבקשה ,לפרט ולציין את הדגם של הרמקול ששמעת.

נערך לאחרונה ב:
לא יודע ,באתי בכלל לשלם ,עשו לי קפה ,ופתאום התעלפתי מהמערכת שניגנה בסלון ,גם לא שאלתי כמודל ,חשבתי שזה בכלל רוקפורט ,המשקל והעידון בגבוהים לא התאים לרמקול השחיף הזה שניגן ,אני ידעתי שטריאנגל הם צפצפות ענקיות ,יסלח לי אייל פור ז"ל ,אבל להשמיע הוא לא ידע ,אצלו היית שומע בעיקר את החולשות ,אבל יגאל אשף בלהעמיד סט אפ ,מוכן לשלם לו שיבוא ויסדר לי בשלשות הכבלים,ויזיז מילימטר לפה ולשם הרמקול ,לי אין סבלנות לזה ,חוץ מזה שאני עושה מדיטציה ששומעים אצלי הכי טוב כמו 80% מהאודיופילים ,אבל צחוק בצד ,הטריאנגל נשמע מדהים ,בטח לגרושים שהוא עולה .

אני לא יודע מתי האזנת לרמקולים אצל איל ז"ל, אבל הסדרות האחרונות עברו די מהפך בעידון ואיזון הגבוהים.

לפני שנים רבות!מאז לא היינו ממש בקשר.

לחשוב איך תשמע הסידרה הגבוהה-המאגלן.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור