וידאוטיפ: הסתרה של סבך הכבלים בסלון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: וידאוטיפ: הסתרה של סבך הכבלים בסלון

יופי של כתבה , תמיד אמרתי שהמחירים של השולחנות הללו לא פרופורציונלים לחלוטין . אגב איפה קניתם את השולחן הזה ?? (-: ( גם אני רוצה .... )

מעבר לכך שהבלאגאן של הכבלים אצלי בסלון הוא הרבה יותר משוגע ממה שהראתם , רק מלחשוב על כל הכניסות לרסיבר והיציאות ...

- מכשיר וידאו ( כן כן תאמינו או לא ... )
- מכשיר DVD
- המחשב
- הממיר של יס
- היציאות לרמקולים ( 5.1 ) ...

חחחחח (-:

שולחן הטלויזיה הזה נקנה באיקאה.
אלי כרמי יישם את הפטנט הזה של העברה בצינור כבר לפני זמן רב, יש לך תמונות כרמי?

אנשים, היו צדיקים ועזרו למישל להתפטר מטלוויזית ה-CRT שלו!
מי מתנדב לקחת אותה?

אחלה כתבה ליאור.

יעילה, עיניינית והפתרון מדהים.

כל הכבוד, כן ירבו.

יפה מאוד.
באיקאה ובחנויות החשמל יש גם צינורות פלסטיק נוחים לתפיסת כבלים (נראים כמו קפיצים גדולים).
בנוסף אפשר לקנות בחנויות המתמחות בציוד התקנה לרכב צינורות שחורים עם חיתוך בצד, שפשוט מתלבשים יפה מאוד על הכבלים.

כתבה מעולה ,פתרון שמתאים לחובבים שביננו :),המהדרים כמוני
ילכו על חציבה ..........:D:D

הרגל שלי

תמונות נוספות אפשר למצוא בגלריה שלי

תמונות מצורפות

• TVP1.jpg
    TVP1.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 18
  • TVP2.jpg
    TVP2.jpg
    KB 121 · צפיות: 19
ליאור יופי של כתבה ,קצר ולעניין.
אפשר גם לצבוע את צינור החיווט בצבע הקיר
ולא יראו כלום.

תודה, אכן אפשרי לצבוע גם את הכבלים, אבל אם תקח למשל את הדוגמא בבית של מישל, אז עדיין מדובר באגד מכובד של 7 כבלים (אם אני זוכר נכון), שתופסים מקום בולט (לך תצמיד אותם לקיר...).

אבל הכי חשוב - איך חיברתם את הצינור לקיר ? (או שהוא נצמד ע"י המזנון).

אפשר לרכוש צינור בצבע לפי הצורך - אני רכשתי בזמנו 4 צינורות (רגלי שולחן) באיקה ב 95 ש"ח.

הצמדת הצינור לקיר זה מאוד פשוט עושים בסמוך לשני הקצוות של הצינור שני חורים צמודים האחד גדול והשני קטן.
מכניסים את ראש דרך החור הגדול בורג שמחובר לקיר (צריך להיות גדול מראש הבורג) ומהזזים לכיוון החור הקטן (צריך להיות קצת יותר קטן מראש הבורג) כך הבורג מחזיק את הצינור - כאמור שני ברגים אחד מחלק העליון והשני בחלק השני.

בבקשה ציור של ההסבר

תמונות מצורפות

• G1.JPG
    G1.JPG
    KB 9.4 · צפיות: 6
יופי של כתבה לצרכן הממוצע . ( לא בציניות )

כפי שציינו לפני , רוב הקירות בישראל לבנים , צינור לבן מתאים יותר ( אפשר גם PVC )

לגבי מגן הברקים מהסוג שצולם בכתבה , חייתי איתו זמן רב עד אשר סוחר נחמד הציע לי להורידו ,

ומאז אני מתפעל מהשינוי הדרסטי לטובה שקרה ,

המגן פשוט הרס לי את הצליל ( אודיו ).

יחד עם זאת אני בעד להשקיע קצת יותר ולהגן עם מוצרים קצת יותר מכובדים ...

רונן המגן המומלץ בכתבה הומלץ למסך - הוא הרס לך את הצליל במסך? :)
בהקשר של הסאונד יש כעת כמה אשכולות בנושא החשמל בפורומים - אתה מוזמן לקרוא ולהגיב.

היות ואצלי כבר יש פתרון כמו בכתבה כבר כמה שנים טובות, הגישה שלי ממש שונה - מה שקשה להסתיר לא מעבירים צינור בצבע הקיר (לדעתי זה ממש לא מסתיר ולא יפה), מדגישים זאת כרגל שמחזיקה את המסך והופכים זאת לפריט עיצובי :)

מחזק, זו אכן גישה נרחבת בעיצוב פנים, למשל אם יש עמוד "תקוע" באמצע הבית (שמתגלה לאחר שבירת קירות ושיפוץ), אז במקום לנסות להסתיר אותו, הופכים אותו לאביזר עיצובי בולט בפני עצמו.
אבל על טעם וריח, כידוע, אפשר להתווכח...

סליחה על ההקפצה , אבל משהו יכול להגיע לי מה הדגם של המדפים השחורים שרואים בחנות בתחילת הכתבה?
אני מחפש מדפסים כאלה בנרות ובנתיים מתקשה למצוא משהו מתאים( צריך לתלות על הקיר מגבר + פס3 + אקסבוקס 360 + עוד אקסבוקס 360 + ממיר )

שולחן הטלויזיה הזה נקנה באיקאה.
אלי כרמי יישם את הפטנט הזה של העברה בצינור כבר לפני זמן רב, יש לך תמונות כרמי?

תוכל לכתוב את מספר הדגם של המוצר ? לא מצאתי אותו..

אני לא מוצא את הרגלים שאני רכשתי 4 ב 100 ש"ח אבל יש רגליים בבודדת כל אחד ב 20 ש"ח - אפילו עדיף

VIKA
מק"ט:10105290
ויקה קורי רגל שחור

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={8EF1C0D0-2D66-4CE2-B317-467AD4E7FAF2}

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור