המערכת ששמעתי אתמול מנגנת מוזיקה בצורה מלהיבה. היא מרגשת, גורמת לך לעצום עיניים ולחייך חיוך ילדותי מטופש של מי שמתענג מהצלילים.
נו, ומה חדש אצלך? החדר הסתדר?ההתייחסות שלי היא מביקור פרטי אצל יוסי שהביקורת שלי עצמאית נטולת
השתייכות ״פוליטית״ או שלו מול שלי והפוך.

אחלה תגובה וגישה! ציינת את האתגרים, בנועם, נתת נקודות ציון ויצרת אחלה כתבת שטח.. יישר כח.שניצל,
אתה נתפס לשטויות, תראה את הביקורות ואת מה שכותבים על הויוד והמערכת אודיו.
הזכוכית היא דבר נתון שלא יכותי לעשות שום דבר, היא הייתה שם.
כתבתי בכתבה: "כנגד כל הסיכויים, הציוד הרב שממנה מורכבת מערכת האודיו והחדר שהוא רחוק משלמות".
מה עוד?
אתה שהיית אצל החבר שלי, אמרת שהמיד-היי מאוד מוצא חן בעינך, אפילו יותר מאשר אצלך. תקן אותי עם אני טועה!
הטוויטר, לטעמי ולטעם עוד 10 אנשים טוב מאוד, כתבתי בכתבה: "למרות הכל, הטרבל הגבוהים ביותר של המערכת האודיו, המספקים שקיפות, ברק ואווירה למוזיקה, חסרים לי במקצת".
מה עוד?
הנה המגבר של פליניוס בכתבה:
צפה בקובץ המצורף 56967
י. משב"כ יענה לך.
תעשו טובה ותשמרו על נקיון כפיים ותרבות הדיבור.
אריק אין מה לעשות הקנאים יוצאים מדעתם כשאחרים עוקפים אותם בסיבוב…גם אני הייתי אצל יוסי .
שמעתי מערכת מצויינת בתנאים אקוסטים שלא אוטופיה לאקוסטיקה אבל המערכת מפיקה
סאונד עם פינס עידון פרטים גודל במה עומק שהמבצעים זוג רמקולים קדם ופונו מהטובים בעולם.
שכרגע שאיפת הבעלים לשפר ולשדרג כבלים ו טוויקים כ אודיופיל אמיתי שלא נרגע לרגע.
גודלם של הרמקולים ביחס לחדר אולי גדולים מחדרים אחרים ששמעתי והכיף שבשמיעה שאתה פשוט
לא רוצה לקום.
הסאונד יש בו קסם ורגש ולא כמו שאחרים משמיעים אפקטים כשפת הטבחים ״ להבה במחבת״
שלא תעיד על טעמו של התבשיל.
שמעתי את המערכת ואמרתי בתוך הבית שאני אוהב את התוצאה ואני ממשיך לומר גם מחוץ לבית.
תודה .
היה אצלי במקרה חבר שלך הטכנאי בכור , למה שלא תשאל אותו באם יוצאים מדעתנו ?אריק אין מה לעשות הקנאים יוצאים מדעתם כשאחרים עוקפים אותם בסיבוב…
זה שאתה קנאי לציוד שלך זה בסדר ולגיטימי אבל אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה "ללכלך" על מערכות של חברים במסווה של ביקורת חיובית.היה אצלי במקרה חבר שלך הטכנאי בכור , למה שלא תשאל אותו באם יוצאים מדעתנו ?