LCD התלבטות בין philips 7404 ל - lg scarlet lh70yr

• פותח הנושא פותח הנושא arikd01
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

arikd01

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו יכול ליעץ ולעזור לי ימה עדיף?

פיליפס..
על איזה גודל מדובר?

למרות שלLG יש יותר פיצ'רים גם אני הייתי הולך על פיליפס האיכותית יותר

למה דווקא פיליפס? ראיתי את שניהם אחד ליד השני פועלים בערוצי טלביזיה רגילים ורואים בשניהם מעולה ואפילו טיפה יותר טוב ב- lg ..מדובר ב - 42" ..אני חושב שפשוט התרגלנו שפיליפס זה הכי טוב ..אבל הפעם lg הוציאה דגם שלא נופל מפיליפס ואפילו קצת יותר טוב..ולמרות זאת אני עדיין מתלבט אולי בגלל הדעות הקדומות וקצת חשש..החשש הוא מפיליפס כי שמעתי כבר מחמישה אנשים וגם ראיתי במו עייני אצל חבר lcd פיליפס דגם 7404 או 7403 יש שם איזושהי בעיה ..בזמן צפיה התמונה מידי פעם קופאת לאלפית שניה ואז ממשיכה רגיל וזה קורה מידי פעם וזה למרות שכל הטכנאים של אלקטרה ושל פיליפס היו ובאו לתקן ולא הצליחו גם הוחלף ממיר וכבלים יקרים חדשים ולא עזר כלום...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס......מה אתם חושבים? שמעתם פעם על תקלה כזאת? ואגב אין לזה פיתרון בשום מצב! גם פיליפס בעצמה שלחה טכנאים שלא הצליחו לסדר את זה...אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.

ת'אמת אני לא התרגלתי שפיליפס יותר טובים,אני ראיתי את דגם החדש של LG ואפילו מתכוון לרכוש אותו בגודל 32 לחדר...וראיתי גם את פיליפס ליד LG,שלפי דעתי יותר חדה מ LG
אבל תמונה ב LG יותר חלקה בגלל ה 100HZ
אני חושב שזה כבר עניין של טעם אישי
על תקלה הזאות לא שמעתי...

אגב גם בפיליפס יש 100hz...הבנתי שב..lg יש תמונת תלת מימד וגם ראיתי את זה...יצא לך לראות את זה?

מה זאות אומרת תלת מימד?ת'אמת שלא...כאילו צריך להשתמש במשקפיים המיוחדות האלה?

לא..רק שהתמונת תלת מימד נותנת לך להרגיש כאילו שהדמויות ממש מולך ..כאילו שאתה יכול לגעת בהם..תלך לראות את זה , תבקש שיראו לך...אבל רציתי לשאול אותך..אם אתה חושב שהפיליפס יותר איכותית אז למה אתה לא קונה אותה ואתה מעדיף את ה- lg? 

LG זה *** של איכות יצור לעומת הענקיות בשוק .. בגלל זה המחירים שלהם "אטרקטיבים" יותר..
בפועל מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל

אריק LG ב32 יותר זולה...זאות הסיבה:)
ויש משו דברים של רועי...

ידוע לכם אולי מתי מסכי ה-led יגיעו לארץ והמחירים יהיו סבירים? אני כבר לא יודע..אולי בכלל עדיף לחכות בסבלנות קצת ולקנות מסך led מאשר לרוץ עכשיו ולקנות lcd ..כי זה נראה כמו שלב ביניים עכשיו לא? מה דעתכם?

כמו שלליאור רשם בסקירה אחרונה על סמסונג בערך קצת יותר משנה...

אני ללא ספק הייתי הולך על ה LG ,במיוחד אחרי מה שאמרת על התקלה המסתורית...

האמת שיש לי בדיוק אותו התלבטות..
מימה שהבנתי מימכם אז עדיף לקנות את הדגם של LG

אבל באיזה טלוויזיה יראו יותר טוב מבחינת ערוצים רגילה (11,22,10)?
ולא עם חיבור HD

יש לי 7404

ואין שום תקלות, רואים בה כמו בתמונה
יש לה יציאות לכל חיבור שקיים בעולם וממשק מאוד ידידותי (כולל ניגון דרך USB)
ה HD דרכה הוא חוויה

מאוד ממליץ, לא בליגה של LG. לא תתאכזב

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור